Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 hehe co Pucek zaspałeś? nooo wiesz, w sumie to na własne życzenie byłem już nastawiony na to że będę dzwonił po urlop czyli planowany dłuższy sen
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Hej Baśka :> tak Kędzior, planowany ale ten tydzień to jeden wielki plan :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 joł joł joł tak Kędzior, planowany ale ten tydzień to jeden wielki plan :gwizdanie: hehe zdobywasz w ten tydzień świat? hehe
Adrenalina Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Hej Baśka :> tak Kędzior, planowany ale ten tydzień to jeden wielki plan :gwizdanie: od kiedy się tak cieszysz na mój widok ?
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Hej Baśka :> tak Kędzior, planowany ale ten tydzień to jeden wielki plan :gwizdanie: od kiedy się tak cieszysz na mój widok ? od zawsze nie mogę tak tego pokazywać :>
Adrenalina Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Hej Baśka :> tak Kędzior, planowany ale ten tydzień to jeden wielki plan :gwizdanie: od kiedy się tak cieszysz na mój widok ? od zawsze nie mogę tak tego pokazywać :>
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 od zawsze nie mogę tak tego pokazywać :> no proszę proszę czego ja się tutaj dowiaduję zaraz wszystko powiem Stanleyowi
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 od zawsze nie mogę tak tego pokazywać :> no proszę proszę czego ja się tutaj dowiaduję zaraz wszystko powiem Stanleyowi żebym Cie z Baśką nie dojechał :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 żebym Cie z Baśką nie dojechał :gwizdanie: hmmm nie boje się
Adrenalina Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 od zawsze nie mogę tak tego pokazywać :> no proszę proszę czego ja się tutaj dowiaduję zaraz wszystko powiem Stanleyowi żebym Cie z Baśką nie dojechał :gwizdanie: no popatrz jak to wszystko sie zmienia... jak dotychczas to Ciebie mną straszyli
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 od zawsze nie mogę tak tego pokazywać :> no proszę proszę czego ja się tutaj dowiaduję zaraz wszystko powiem Stanleyowi żebym Cie z Baśką nie dojechał :gwizdanie: no popatrz jak to wszystko sie zmienia... jak dotychczas to Ciebie mną straszyli eee tam Baśka, wtedy miałem zły dzień
Adrenalina Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 to wy też takie dni macie??? :naughty:
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 to wy też takie dni macie??? :naughty: jak się chce a nie ma z kim to też są "te dni"
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 to wy też takie dni macie??? :naughty: jak się chce a nie ma z kim to też są "te dni" :polew: :polew: mi też się chce a niemam z kim
Adrenalina Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 to wy też takie dni macie??? :naughty: jak się chce a nie ma z kim to też są "te dni" :polew: :polew: mi też się chce a niemam z kim :polew:
krolu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 to wy też takie dni macie??? :naughty: jak się chce a nie ma z kim to też są "te dni" :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 to wy też takie dni macie??? :naughty: jak się chce a nie ma z kim to też są "te dni" :polew: :polew: mi też się chce a niemam z kim :polew: a ja w tym nic śmiesznego niewidze
Adrenalina Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 to wy też takie dni macie??? :naughty: jak się chce a nie ma z kim to też są "te dni" :polew: :polew: mi też się chce a niemam z kim :polew: a ja w tym nic śmiesznego niewidze no u nas definicja 'tych dni' jest inna chcesz, masz z kim, a nie możesz :polew:
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 :polew: Kędzior, ja sobie jakoś radzę no cóż, tańsze to niż pójście do klubu go-go [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 11:31_________________________________________________Adrenalina, dobry koń nawet w bagnie pociągnie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi