Adrenalina Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 :polew: Kędzior, ja sobie jakoś radzę no cóż, tańsze to niż pójście do klubu go-go [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 11:31_________________________________________________Adrenalina, dobry koń nawet w bagnie pociągnie :gwizdanie: :polew: to teraz to mnie rozwaliłeś.... coraz bardziej mnie zaskakujesz Pucek
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 :polew: Kędzior, ja sobie jakoś radzę no cóż, tańsze to niż pójście do klubu go-go a ręka cię już od tego nieboli? to teraz to mnie rozwaliłeś.... coraz bardziej mnie zaskakujesz Pucek Pucek mądry ale przed kompem pewnie na żywo będzie cichutki :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 :polew: Kędzior, ja sobie jakoś radzę no cóż, tańsze to niż pójście do klubu go-go [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 11:31_________________________________________________Adrenalina, dobry koń nawet w bagnie pociągnie :gwizdanie: :polew: to teraz to mnie rozwaliłeś.... coraz bardziej mnie zaskakujesz Pucek :polew: Kędzior, ja sobie jakoś radzę no cóż, tańsze to niż pójście do klubu go-go a ręka cię już od tego nieboli? to teraz to mnie rozwaliłeś.... coraz bardziej mnie zaskakujesz Pucek Pucek mądry ale przed kompem pewnie na żywo będzie cichutki :gwizdanie: bo Wy mnie nie znacie :decayed: niektórzy z SG dość dobrze mnie poznali :gwizdanie: ogólnie to muszę mieć dzień na takie żarty Kędzior, praktyka czyni mistrza, raz lewa raz prawa
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ogólnie to muszę mieć dzień na takie żarty Kędzior, praktyka czyni mistrza, raz lewa raz prawa hmm raz lewa raz prawa i już jest odłożone pare grosza na rezanie ahh Pucek i te jego humorki
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ogólnie to muszę mieć dzień na takie żarty Kędzior, praktyka czyni mistrza, raz lewa raz prawa hmm raz lewa raz prawa i już jest odłożone pare grosza na rezanie ahh Pucek i te jego humorki co zrobić, w inny sposób nie zaoszczędzę
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 co zrobić, w inny sposób nie zaoszczędzę Pucek przyjdzie czas że same laski do nas się będą kleiły :naughty:
Adrenalina Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 co zrobić, w inny sposób nie zaoszczędzę Pucek przyjdzie czas że same laski do nas się będą kleiły :naughty: ty też chcesz pożyczać kluczyki od Dimana :polew:
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 co zrobić, w inny sposób nie zaoszczędzę Pucek przyjdzie czas że same laski do nas się będą kleiły :naughty: Kędzior, chłopaki w piątek słyszeli co mówiłem, jak na razie to jedna skarbonka mi wystarczy, jak się dorobię to będę miał kobietę a do mnie już teraz same lecą :polew: dotykają mnie i w ogóle :>
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 co zrobić, w inny sposób nie zaoszczędzę Pucek przyjdzie czas że same laski do nas się będą kleiły :naughty: ty też chcesz pożyczać kluczyki od Dimana :polew: hehe nie zrobię sobie atrapke tego kluczyka :polew: będę miał taki własny kluczyk
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ja spadam na miasto i potem kierunek Ustroń będę później
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 a do mnie już teraz same lecą :polew: dotykają mnie i w ogóle :> yhy tak dotykają cię i mówią weź się przesuń muhehehe albo mówią przepraszam czy mógłbyś stad odejść :polew:
Bulczas Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 No jeszcze trochę i koniec pracy. Ty Pucek sam weź sie za robotę a nie na innych. Przed kompem taki kozak a jak przyjeżdża na spot to nawet nie podskoczy
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 No jeszcze trochę i koniec pracy. Ty Pucek sam weź sie za robotę a nie na innych. Przed kompem taki kozak a jak przyjeżdża na spot to nawet nie podskoczy hehe a ty tam nieszalej tymi wózkami
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ale wicher siema prezes ano dmucha sobie dmucha :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 halny niezłą fotę wrzuciłeś wczoraj podrzucimy Ci nasze to może coś jeszcze wyrzeźbisz
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 może jutro jakieś foty też pomęczymy na spocie?
Rekomendowane odpowiedzi