Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 oj jutro nie dam rady. Ostatnimi czasy kryzys przyszedł i dość dużo pracy jest... Ale kiedyś napewno wpadne. Kiedyś byłem na spocie u Keżora. Jakoś początkiem wakacji [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________BA, nawet moje auto jest u Was na fotce w pierwszym poście :decayed: pewnie fotomontarz nie schlebiaj sobie :polew: :polew: żeby nie było że tyko b5 na spocie były to wkleił [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:40_________________________________________________ ale byłem. Śpieszyłem się wtedy dość bo to było jakoś dzień przed wyjazdem na urlopik do Chorwacji Ale bardzo miło Was wspominam A oponki od Ciebie Keżor wytrzymały prawie do końca lata. Co prawda z jednej druty zaczeły wychodzić i bula wyskoczyła, a druga strzeliła ale było ok. :) Miałem też praktycznie nowe Micheliny (nawet chyba miałem je wtedy przy sobie) a i tak pod koniec lata wyglądały podobnie co się chwalisz
Maxito Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Nawet filmu nie można obejrzeć :gwizdanie: Kędzior przypomnij mi jutro o grajku bo pewnie zapomne spoko :> jutro jade na myjke jak mnie jakie auto ochlapie tak jak ostatnio to normalnie zawracam i mu dopie*dole [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:33_________________________________________________ ello ziomki nie chce mi się już czytać kutwa tyle tego masakra jakaś czytaj same ciekawostki były napewno d*py browar d*py browar (miszka gej ) znowu d*py browar browar i tak wkoło myle sie to mnie popraw nie było nic o browarach a to nowość :shocked: na gleborzuty się przerzucili
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Miszka co oni się tak ciebie czepiają ? [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:41_________________________________________________ a to nowość :shocked: na gleborzuty się przerzucili no odezwał się ten co niepije alkoholu...
Maxito Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Nawet filmu nie można obejrzeć :gwizdanie: Kędzior przypomnij mi jutro o grajku bo pewnie zapomne spoko :> jutro jade na myjke jak mnie jakie auto ochlapie tak jak ostatnio to normalnie zawracam i mu dopie*dole [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:33_________________________________________________ ello ziomki nie chce mi się już czytać kutwa tyle tego masakra jakaś czytaj same ciekawostki były napewno d*py browar d*py browar (miszka gej ) znowu d*py browar browar i tak wkoło myle sie to mnie popraw je.ne Ci zaraz geju aż cały dygocze... ;( ;( ;( :polew:
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Miszka co oni się tak ciebie czepiają ? chyba chcą dostać w piz*eczkę
siemian Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 tak wygladały keżorowe conti: a tak michelinki po 15kkm:
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Nawet filmu nie można obejrzeć :gwizdanie: Kędzior przypomnij mi jutro o grajku bo pewnie zapomne spoko :> jutro jade na myjke jak mnie jakie auto ochlapie tak jak ostatnio to normalnie zawracam i mu dopie*dole [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:33_________________________________________________ ello ziomki nie chce mi się już czytać kutwa tyle tego masakra jakaś czytaj same ciekawostki były napewno d*py browar d*py browar (miszka gej ) znowu d*py browar browar i tak wkoło myle sie to mnie popraw je.ne Ci zaraz geju aż cały dygocze... ;( ;( ;( :polew: ale, że gej to nie zaprzeczył :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Miszka co oni się tak ciebie czepiają ? chyba chcą dostać w piz*eczkę chyba musisz wbić na spota i ich trochę poustawiać
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 i kaj tam druty widzisz ? jeszcze by na dwa sezony starczyły
Adrenalina Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 WOLNIEJ !!! Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 tak wygladały keżorowe conti: a tak michelinki po 15kkm: kolego nieznasz naszego regulaminu :gwizdanie: wybaczamy ci :gwizdanie: :polew: :polew:
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 WOLNIEJ !!! Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? a to coś pisała ?
Maxito Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Miszka co oni się tak ciebie czepiają ? [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:41_________________________________________________ a to nowość :shocked: na gleborzuty się przerzucili no odezwał się ten co niepije alkoholu... człowieku od 24h jestem czysty kropelki nie wypiłem łyso ci PIJAKU :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 człowieku od 24h jestem czysty kropelki nie wypiłem łyso ci PIJAKU :polew: :polew: wolę być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem :yeah: :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 WOLNIEJ !!! Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? a to coś pisała ? czy to ważne?? tak zapierniczacie, że i tak by nikt nie zauwazył
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 Stanley , dojebany opis na GG :polew:
Maxito Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 tak wygladały keżorowe conti: a tak michelinki po 15kkm: a tak skromnie zapytam La Mans czy w jakimś innym wyścigu brałeś udział
diman Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 oj jutro nie dam rady. Ostatnimi czasy kryzys przyszedł i dość dużo pracy jest... Ale kiedyś napewno wpadne. Kiedyś byłem na spocie u Keżora. Jakoś początkiem wakacji [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________BA, nawet moje auto jest u Was na fotce w pierwszym poście :decayed: to auto Dimana :polew: :polew: to nie moje
siemian Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 tak wygladały keżorowe conti: a tak michelinki po 15kkm: kolego nieznasz naszego regulaminu :gwizdanie: wybaczamy ci :gwizdanie: :polew: :polew: a jaki macie regulamin?? mam próbować pisać gwarą? :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 oj jutro nie dam rady. Ostatnimi czasy kryzys przyszedł i dość dużo pracy jest... Ale kiedyś napewno wpadne. Kiedyś byłem na spocie u Keżora. Jakoś początkiem wakacji [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________BA, nawet moje auto jest u Was na fotce w pierwszym poście :decayed: to auto Dimana :polew: :polew: to nie moje Diman, zmień tego avatara
Rekomendowane odpowiedzi