Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 oj jutro nie dam rady. Ostatnimi czasy kryzys przyszedł i dość dużo pracy jest... Ale kiedyś napewno wpadne. Kiedyś byłem na spocie u Keżora. Jakoś początkiem wakacji [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________BA, nawet moje auto jest u Was na fotce w pierwszym poście :decayed: to auto Dimana :polew: :polew: to nie moje wiem, że nie Twoje - byłem tam i widziałem tego, tego Siemiana
Maxito Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 aj miszka co ja z tobą w polemikę będę wchodził postawisz mi jutro w macku Fryki i zapomne o wszystkim no i może loda do tego :polew:
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 a jaki macie regulamin?? mam próbować pisać gwarą? :polew: :polew: najpierw wrzucamy fote jakiejś seksi dupeczki i dopiero można coś napisać o motoryzacji :polew:
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 oj jutro nie dam rady. Ostatnimi czasy kryzys przyszedł i dość dużo pracy jest... Ale kiedyś napewno wpadne. Kiedyś byłem na spocie u Keżora. Jakoś początkiem wakacji [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________BA, nawet moje auto jest u Was na fotce w pierwszym poście :decayed: to auto Dimana :polew: :polew: to nie moje Diman, zmień tego avatara no coś Ty
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Max podobno się ostatnio pytali o ciebie w maku kelnerzy dlaczego nieprzyjechałeś :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 aj miszka co ja z tobą w polemikę będę wchodził postawisz mi jutro w macku Fryki i zapomne o wszystkim no i może loda do tego :polew: normalnie gej
diman Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 oj jutro nie dam rady. Ostatnimi czasy kryzys przyszedł i dość dużo pracy jest... Ale kiedyś napewno wpadne. Kiedyś byłem na spocie u Keżora. Jakoś początkiem wakacji [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________BA, nawet moje auto jest u Was na fotce w pierwszym poście :decayed: to auto Dimana :polew: :polew: to nie moje Diman, zmień tego avatara jest piekny
siemian Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Jak tak to przepraszam :decayed: :decayed: Hmmmm... sexi dupeczki...... .....takie dla Was...... ...pewnie takie Wam się spodobają :polew: :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Max podobno się ostatnio pytali o ciebie w maku kelnerzy dlaczego nieprzyjechałeś :gwizdanie: no pytali o Papuśnego
Maxito Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Max podobno się ostatnio pytali o ciebie w maku kelnerzy dlaczego nieprzyjechałeś :gwizdanie: a o ciebie się nie pytali.. tylko odetchnęli z ulgą bo z kanapkamik nie nadążali :polew:
krolu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 znów spam człowiek poszedł do żabki a tu 4 strony...
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 a zwróciliście uwagę na podpis Maxa? wczoraj z tego brechtałem
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 znów spam człowiek poszedł do żabki a tu 4 strony... nie wychodź z domu - będziesz na bieżąco
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Jak tak to przepraszam :decayed: :decayed: Hmmmm... sexi dupeczki...... .....takie dla Was...... ...pewnie takie Wam się spodobają :polew: :polew: :polew: :polew: hehe :polew: nie nie Siemian u nas dupeczki czyli kobitki, a na gliwicach możesz wklejać to co pokazałeś :gwizdanie: my mamy normalne poglądy to glywice (przynajmniej niektórzy) są skrzywieni :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 znów spam człowiek poszedł do żabki a tu 4 strony... krolu nie sciemniaj byłeś na gliwickim
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 znów spam człowiek poszedł do żabki a tu 4 strony... no to łaź do swojej żabki a nie do tej koło Stanleyów
Adrenalina Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 oj jutro nie dam rady. Ostatnimi czasy kryzys przyszedł i dość dużo pracy jest... Ale kiedyś napewno wpadne. Kiedyś byłem na spocie u Keżora. Jakoś początkiem wakacji [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________BA, nawet moje auto jest u Was na fotce w pierwszym poście :decayed: to auto Dimana :polew: :polew: to nie moje Diman, zmień tego avatara jest piekny ...i mnie podnieca
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 oj jutro nie dam rady. Ostatnimi czasy kryzys przyszedł i dość dużo pracy jest... Ale kiedyś napewno wpadne. Kiedyś byłem na spocie u Keżora. Jakoś początkiem wakacji [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________BA, nawet moje auto jest u Was na fotce w pierwszym poście :decayed: to auto Dimana :polew: :polew: to nie moje Diman, zmień tego avatara jest piekny ...i mnie podnieca
Maxito Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 a zwróciliście uwagę na podpis Maxa? a chodzi ci o coś z czegoś trzeba żyć :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi