Miszka82 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 ja zobaczę, jak wpadnę to wpadnę, w tym momencie idę spać dobranoc [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 16:24_________________________________________________ Też idę na małą drzemkę :gwizdanie: i Tobie też
Pucek Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 ja zobaczę, jak wpadnę to wpadnę, w tym momencie idę spać dobranoc [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 16:24_________________________________________________ Też idę na małą drzemkę :gwizdanie: i Tobie też a Tobie gieju żeby zayebali ze dwie klamki
Miszka82 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 ja zobaczę, jak wpadnę to wpadnę, w tym momencie idę spać dobranoc [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 16:24_________________________________________________ Też idę na małą drzemkę :gwizdanie: i Tobie też a Tobie gieju żeby zayebali ze dwie klamki
keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 mnie nie będzie ani dziś ani za tydzień uuuu , coś sie stało ?
Kanar Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 robota robota robota - a wypłaty nie widać ch00jnia i tyle..
Pucek Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 wróciłem z myjki umyłeś zęby? żebyś nie miał tak lekko - wpadam na spota
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 żebyś nie miał tak lekko - wpadam na spota super :polew: masz już przygotowane docinki czy idziesz na fristajla?
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 cichoo mi tu... bo może dziś jakieś Świeżaki wpadną... :gwizdanie: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 żebyś nie miał tak lekko - wpadam na spota super :polew: masz już przygotowane docinki czy idziesz na fristajla? fristajl
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 cichoo mi tu... bo może dziś jakieś Świeżaki wpadną... :gwizdanie: :gwizdanie: i co będziemu rozmawiać o furach? i oglądać nasze auta? :polew:
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 cichoo mi tu... bo może dziś jakieś Świeżaki wpadną... :gwizdanie: :gwizdanie: i co będziemu rozmawiać o furach? i oglądać nasze auta? :polew: twojego nie będą.. schowamy go gdzieś
Pucek Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to nic, ja wyjeżdżam :gwizdanie: aaaa i nie śmiać się z moich kratek... :gwizdanie: do zoba
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 cichoo mi tu... bo może dziś jakieś Świeżaki wpadną... :gwizdanie: :gwizdanie: i co będziemu rozmawiać o furach? i oglądać nasze auta? :polew: twojego nie będą.. schowamy go gdzieś przykryjemy ją jakimś kocem co by nieodstraszała nowych :polew:[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 18:18_________________________________________________ to nic, ja wyjeżdżam :gwizdanie: aaaa i nie śmiać się z moich kratek... :gwizdanie: do zoba mi się napewno spodobają
miron78 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 wpadam na spota też bym pojechał ale byłem ostatnio 2 razy i starszne nudy były
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 wpadam na spota też bym pojechał ale byłem ostatnio 2 razy i starszne nudy były igrasz sobie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi