Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 nie wiem czy widzieliście ale jest wstępny podział pokojów na Bukowinkę no nie będe mógł pić ;( nie będziesz mógł, bo będziesz musiał :polew: aaa i bracia Guru najwyżej Cie przelecą
keżor Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 aaa i bracia Guru najwyżej Cie przelecą właśnie dlatego nie moge pić , może sie na trzeźwo jakoś obronie
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 aaa i bracia Guru najwyżej Cie przelecą właśnie dlatego nie moge pić , może sie na trzeźwo jakoś obronie ja bym na to nie liczył, pamiętaj że jeden z nich był w japonii
keżor Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 aaa i bracia Guru najwyżej Cie przelecą właśnie dlatego nie moge pić , może sie na trzeźwo jakoś obronie ja bym na to nie liczył, pamiętaj że jeden z nich był w japonii ha ha nie zapominaj że ostro ćwiczę no i pewnie z Kędziorem jak wybędziemy na jakąś dyske w piątek to wrócimy na niedzielny przejazd dopiero :polew:
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 aaa i bracia Guru najwyżej Cie przelecą właśnie dlatego nie moge pić , może sie na trzeźwo jakoś obronie ja bym na to nie liczył, pamiętaj że jeden z nich był w japonii ha ha nie zapominaj że ostro ćwiczę no i pewnie z Kędziorem jak wybędziemy na jakąś dyske w piątek to wrócimy na niedzielny przejazd dopiero :polew: ja CI już współczuję :gwizdanie: Kędzior = mega kapa
keżor Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 aaa i bracia Guru najwyżej Cie przelecą właśnie dlatego nie moge pić , może sie na trzeźwo jakoś obronie ja bym na to nie liczył, pamiętaj że jeden z nich był w japonii ha ha nie zapominaj że ostro ćwiczę no i pewnie z Kędziorem jak wybędziemy na jakąś dyske w piątek to wrócimy na niedzielny przejazd dopiero :polew: ja CI już współczuję :gwizdanie: Kędzior = mega kapa Kędzior obiecał mi dać pare lekcji kroków także będziemy tam wymiatać na dyskach , ja sie nie martwie , niech sie laski w Bukownie martwią
keżor Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 Wszystkim siema, kiedy nas odwiedzisz?
Kanar Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Dziś nie dam rady ale za tydzień postaram się już być, no chyba że dostane wypłate i odstawie furacza do mechanika :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 dzieńdoberek :>[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 16:07_________________________________________________gdzie wszystkich wywiało??
keżor Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 dzieńdoberek :>[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 16:07_________________________________________________gdzie wszystkich wywiało?? no ja ciężko pracuje , zaraz mam obiad , a aktualnie podniecam sie felgami Pucka na temacie Gliwickim
Adrenalina Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 no to faktycznie ciężko.. . dobra też ide je oblukać, skoro tak reklamujesz
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 witam przyszedł człowiek pracujący chyba pracujący ściemniacz Ps. ale wczoraj w robocie "waliłem na oko" :> Keżor, nie ma się nad czym podniecać :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi