Iverson Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 szajba w h*j :shocked: :slina: bierit te alu
Flyer Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Felga bardzo fajna i widac, ze opony jest nawet sporo [na oko tyle, ile przy 19" w B6]. Ja bym bral
J E L I T O Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 muszę poczekać tydzień aż się określi z ceną, ale przyznam że podobają mi się strasznie, jedynie obawiam się rozmiaru:/
J E L I T O Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 rozmiary o ile pamiętam.. przód 9,5 i tył 10,5 cala
kamilo Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 kozak furacz gratuluje zakupu :> co do felg to bierz, nawet sie nie zastanawiaj nie probowales robic zdjec auta w tym bunkrze naprzeciwko ? fajne tam wychodzą tylko szkoda ze tam troche szkla lezy...
Dibo Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Fela konkretna Szkoda że to nie BBS tylko ASA. Ale mimo wszystko warto
Wandej Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 bmw fajne nie powiem powozil by sie Ale jezdzilem e39 z 3.0 benzyna i potem jezdzilem b6 1.8t quattro... Powiem wam ze lepsze wrazenie zrobilo na mnie b6... miejsca prawie tyle samo, w srodku jakby przyjemniej a wlasnosci jezdne bija ta bmke na glowe... i to jest auto o klase nizsze! Duza jest roznica miedzy komfortem e39 i e61?? Bo jesli nie to kasa wieksza niż a4 więc po co przepłacać Ale wrażenie robi bardzo duże... tylko tak jak koledzy pisali sedan jest juz całkiem śliczny Milego użytowania
J E L I T O Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2009 chyba coś Ci się pokręciło, miejsca w e39 jest nieporównywalnie więcej bo poprostu auto większe w b6 jest ciasno a za kierowcą nikt nie siądzie. Ale jezdzilem e39 z 3.0 benzyna i potem jezdzilem b6 1.8t quattro... Powiem wam ze lepsze wrazenie zrobilo na mnie b6... miejsca prawie tyle samo, w srodku jakby przyjemniej a wlasnosci jezdne bija ta bmke na glowe. Dziwne bo 3.0 w BMW ma w serii 231KM (7,4s do100) a audi chyba 150KM (8,6s) ale odczucia to jedno a real co innego. Większe auto inaczej czuć przyśpieszenia i prędkość. Duza jest roznica miedzy komfortem e39 i e61?? Ja odczuwam teraz dużą różnicę na minus. Wszystko wina opon ponieważ teraz mam cholernie twarde runflat'y. Mam zamiar je wywalić bo na tym nie da się jeździć w Polsce. Myślę że b6 i e39 nie można porównywać.
Tobi_one Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 felgi lux :> bierz i nie zastanawiaj sie nawet
Wandej Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 nie miałem na mysli przyspieszenia bo a tych wersjach silnikowych bmw jest bardzo żwawe No a z tym miejscem w srodku bym polemizował... Jest mniej w b6 ale niewiele... zresztą rozmawiałem z kumplem który sprowadza przeważnie 3 marki( audi . bmw , mercedes) i powiedział ze własnie w b6 jest juz dużo miejsca i bardziej by ją porównał do serii 5 niż serii 3 bmw... takie jest moje zdanie
R Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 nie tylko w Audi są wady fabryczne w silnikach ale pewnie juz wiesz,ze w Twoim 3.0D jest problem z łopatkami w kolektorze poaz tym fura konkretna, sam sie nad nia zastanawiam ale E60
J E L I T O Opublikowano 5 Września 2010 Autor Opublikowano 5 Września 2010 Słyszałem ale ja mam już poprawiny kolektor. Sprawa kół; niestety kolega sprzedał auto z kołami:/ ale za to pojawiły się u mnie czarne nerki Fotki niedługo.[br]Dopisany: 13 Październik 2009, 17:13_________________________________________________Jeśli kogoś interesuje jeszcze moje bmw to prezentuję nowe fotki. Dawno nie aktualizowałem galerii. teraz auto wygląda tak
David Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 piekna "5" moje nastepne auto ale w sedanie i tez m-pakiecie za***isty masz srodek taki bym chcial i ta kiera jest trzymalem taka w bmw 120d 2005r i swietnie uczucie oraz wyglad , wybor felg chyba jeden z 2 najlepszych do tego modelu
insane_Infinity Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Furmanka Wyjebongo .....nie parują ci halogeny bo na fotce widać jak by zaparowały
kuredu Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 fura jak dla mnie felgi BMW nie mają sobie równych
Rekomendowane odpowiedzi