kamilniemiec Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Witam mam problem z vagiem spedzilem juz wiele godzin bez skutecznie posiadam wersje 409-1 i 311-2 oraz polskiego vaga oczwiscie sa to nie pelne wersje moj problem nie moge skasowac bledu AIR BAG posiadam kabel http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220389770875 do tego adapter usb nieweim jak juz do tego sie zabrac brakuje mi juz cierpliwosci ;( poszukuje osobz ktora miala by chwilke i wytlumaczyla mi jak do tego mam sie zabrac moj skype to kamilniemiec63 prosze o pomoc
vikis4 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Skoro nie możesz skasować błędu-znaczy,że masz jakąś stałą usterkę! Jaki to błąd?
antonio Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 może auto jest po strzale i poducha była wystrzelona i trzeba wykasować CRASH DATA
vikis4 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 może auto jest po strzale i poducha była wystrzelona i trzeba wykasować CRASH DATA Też o tym myślałem
kamilniemiec Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 auto nie jest po strzale poruszylem siedzenie i kostke i wyskoczyl blad normalne po prostu jak wchodze skanuj auto to u vag wyskakuje jakis blad ze za duzo funkcji czy cos takiego juz kiedys bylem z tym u audi i auo 100% NIE JEST PO STLUCZCE to jest raczej z programem robie cos nie tak potrzebuje kogos kto mi wytlmaczy jak to zainstalowac moze jakis link z pelna wersja o po prostu do tego etapu skasuj blad nie dochodze a i dzieki za tak szybka reakcje[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 19:31_________________________________________________jest to blad air bag siedzenie kierowcy sporadyczna
michal_g84 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 może odpieła Ci się wtyczka pod siedzeniem podobno się to zdarza właśnie przy przesuwaniu fotela
spanky Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 może odpieła Ci się wtyczka pod siedzeniem podobno się to zdarza właśnie przy przesuwaniu fotela albo pourywal kabelki ..
kamilniemiec Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 tak o jest na kostce ja wiem skad pochodzi ten blad nie wiem jak go usunac vagiem jak to usune to to zlutuje ale najpierw musze to usunac wiec prosze o wskazowki jak mam to zrobic [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 21:01_________________________________________________albo pourywal kabelki .. :polew: :polew: :polew: :polew:
truckmaniac Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 tak o jest na kostce ja wiem skad pochodzi ten blad nie wiem jak go usunac vagiem jak to usune to to zlutuje ale najpierw musze to usunac wiec prosze o wskazowki jak mam to zrobic Tak sie nie da. Najpierw musisz usunąć przyczynę, a potem wykasować błąd. W przeciwnym razie go nie usuniesz.
kamilniemiec Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 kostke spielem paskami do kabli [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 21:09_________________________________________________to najpierw zlutowac a potem usuwac blad a czemu tego nie robili tak w serwisie [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 21:33_________________________________________________blad raczej powinien zniknoc jezeli przyczyna nie byla by usunieta to by wyskoczyl na nowo np jak robile too polskim vagiem to niby cos tam lonczy ale do skasuj nie dochodzi z vagiem 311.2 wyskakuje za duzo polonczen blod do kontynlowania ,ale ten robi mi kompletne skanowanie ale tez bez usuwania bledow z vag 409.1 wogule odpada wyskakuje nie pelna wersja nie mozliwe do kontynlacji
predki74 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witam a jaki masz adapter bo chyba podłączasz przez adapter rs na usb .Nie jestem pewien ale tez miałem tak jak ty i mi w ogóle się nie chciał połączyć zmieniłem na usb vag.
Szuszu Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 zmień bit-e rate z 16 na 11 w ustawieniach portu vag (usb)
Rekomendowane odpowiedzi