Nowak_zg Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2009 moicz mody napewno beda hehe i zapomnialem Pozdrawiam cie oficjalnie na forum za te 100zl co nie chcialem zejsc z ceny auta mam nadzieje ze moja byla a4 w twoich rekach sie bedzie dobrze sprawowac
moicz Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 heh dzięki za pozdrowienia ;] P.S fele założone czekam na ładniejszą pogodę(będzie mycie) zrobię foty i wrzucę w odpowiednim temacie
moskal Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 fele założone czekam na ładniejszą pogodę(będzie mycie) zrobię foty i wrzucę w odpowiednim temacie nie musisz , wszyscy znamy to auto :polew: żartowałem , zakładaj fele i zakładaj temat
moicz Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 nie musisz , wszyscy znamy to auto :polew: żartowałem , zakładaj fele i zakładaj temat wiem wiem, w zasadzie to mógłbym się tylko podpiąć w tamtym temacie :>
Reggi Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 GEJ GEJ GEJ GEJ :polew: Paweł spodziewałem się mega koxu ..orgazmu bez trzymanki ..a tu TT i to jeszcze srebrna Jak pomalujesz dach to wal lusterka w carbon
Reniu Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autko fajne i jestem przekonany że po Twoich modach nabierze więcej charakteru Nie zawiedź nas, skoro do tego nas przyzwyczaiłeś PS. wszystkiego najlepszego z okazji imienin :>
Nowak_zg Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2009 Reniu dzieki za zyczenia dzis zarejestrowalem i ubezpieczylem na dniach wymiana wszystkich plynow filtrow itd.... oraz rozrzadu potem zaczna sie powoli mody ale musze jeszcze sprzedac felgi i moze sprzet audio
Tas2die4 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 dobrze zrobione TT nie jest zle. po GW jezdzi ostatnio biala z czarnym dachem, na zawiasie i felach Borbeta bodajze czarno-srebrnych. Ogolnie fajnie zrobiona i prezentuje sie kozak. Ja bym jeszcze pomyslal o czarnych lusterkach jesli dach pojdzie na czarno i felach z czarnym akcentem.
Nowak_zg Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2009 dobrze zrobione TT nie jest zle. po GW jezdzi ostatnio biala z czarnym dachem, na zawiasie i felach Borbeta bodajze czarno-srebrnych. Ogolnie fajnie zrobiona i prezentuje sie kozak. Ja bym jeszcze pomyslal o czarnych lusterkach jesli dach pojdzie na czarno i felach z czarnym akcentem. to chyba nie byly felgi borbeta tylko mae KESKIN to podrobka MAE wlasnie tamta jest przekozacka 19" gwint biala czarny dach byla ona na allegro za 35 900zl przez dluzszy czas
soolek Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ten samochód pewnie wyjdzie na ludzi pod względem designu, ale ... spodziewałem się czegoś lepszego
kuba84 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 jak bedzie zrobiona w stylu S3 Pawła bedzie git ! poki co zwykłe 1.8T w ciekawej wizualnie budzie Pozdrawiam z Nowej Soli
Nosfer Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Eeeee mi się bardzo podoba A znając poprzednie auto, nie mogę doczekać się modów :good:
Nosb Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Wszystko spoko tylko ten brak Q ... TT mam mieszane uczucia : chyba bym sobie nie kupil tylko wybral S4 albo cos Ale kwestia gustu : generalnie podoba mi sie ale nie na tyle zeby sobie kupic Wrezasz z 250-300 koni i jaranie kapcia do trojki Ile wazy takie TT ? Bo zrobic w takiej z 300 koni i w Q to by niezle popinalo
Nosb Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 To moja chyba 1480 w dowodzie 200kg roznicy to sporo
MARCIN607 Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 no tutaj znowu się możesz wykazać jak przy 4ce-powodzenia, mi tam się autko podoba-zwłaszcza w środku.
Cristoforo Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 ostatnio siedziałem w Nowej Soli tydzień i troche w Zielonej Górze powiem tak od zajeb...a tam audi aż mi sie łeb omal nie ukręcił a nie było mnie tam 12 lat ale Nowa Sól to moje rodzinne strony i miasto dla twardzieli po 24 sorki za OT Nowak auto kozackie jak zainwestujesz tyle pomysłow i kasy co w a4 to nie jednemu szuflada o podłoże zaryje
ajax Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 gleba jest h&r fotki wrzuć Dokladnie Dopoki nie ma fotek, nie ma gleby!
Rekomendowane odpowiedzi