Pzwmichal Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Witam jestem świezakiem na tym forum, bo jest to jeden z pierwszych postów próbowałem się wpisać na newbie ale chyba kiedyś już to robiłem Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem B7 ze świetnym moim zdaniem silnikiem 2.7 TDI. Autko sprawuje się jak dotąd bezproblemowo, zobaczymy jak długo Na razie trzy fotki
stuwa Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 ładne wozidełko 2.7TDI ech chciałoby się mieć coś takiego
SpałekP Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Piękne auto! Dla mnie to brak mu tylko quattro...
Muskel1 Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Ladne autko, gratki Chciales koniecznie multitronica?
filip1001 Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Piękna sztuka, daj więcej fotek + opis co ona tam w sobie ma. Chciales koniecznie multitronica? skąd wiesz, że to jest multi? a może tip?
Muskel1 Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Piękna sztuka, daj więcej fotek + opis co ona tam w sobie ma. Chciales koniecznie multitronica? skąd wiesz, że to jest multi? a może tip? Chodzilo mi w sumie o automat, nie czepiaj sie
Tomeks Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 pikna, tylko brak tego magicznego Q poza silnikiem,to tam brakuje wszystkiego tak biednej wersji z silnikiem większym niż 2 litry to chyba jeszcze nie widziałem sorry za szczerość a,ładna fela
bobek80081 Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 No faktycznie brzybiednawa, środeczek jak narazie czyściutki.
Pzwmichal Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Opublikowano 2 Lipca 2009 Ladne autko, gratki Chciales koniecznie multitronica? szukałem auta z automatem, trafiła się okazja kupić to autko więc wziąłem Jest to multitronic i jestem mega zadowolony z tej skrzyni Autko w środku wygląda jakby wyjechało dopiero z salonu. Pierwsza rejestracja to 03.2007. Nalatane 90500 km pikna, tylko brak tego magicznego Q poza silnikiem,to tam brakuje wszystkiego tak biednej wersji z silnikiem większym niż 2 litry to chyba jeszcze nie widziałem sorry za szczerość a,ładna fela nie ma sprawy jedni szukają max wypasu, inni zadbanego auta Mi tam niczego w nim nie brakuje
Tomeks Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 nie ma sprawy jedni szukają max wypasu, inni zadbanego auta Mi tam niczego w nim nie brakuje a tu masz rację ,wyposażenie można zawsze wyrezać,ale z padła cacka nie zrobisz silniczek pierwsza klasa ,mój brat ma taki sam,kultura pracy rewelacja , osobiście uważam,że pracuje dużo lepiej niż 3.0,jakoś ciszej.
KOval81 Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Ladne autko, gratki Chciales koniecznie multitronica? szukałem auta z automatem, trafiła się okazja kupić to autko więc wziąłem Jest to multitronic i jestem mega zadowolony z tej skrzyni Autko w środku wygląda jakby wyjechało dopiero z salonu. Pierwsza rejestracja to 03.2007. Nalatane 90500 km pikna, tylko brak tego magicznego Q poza silnikiem,to tam brakuje wszystkiego tak biednej wersji z silnikiem większym niż 2 litry to chyba jeszcze nie widziałem sorry za szczerość a,ładna fela nie ma sprawy jedni szukają max wypasu, inni zadbanego auta Mi tam niczego w nim nie brakuje Poznasz zalety multi, jak się posypie :> Ale wygoda z tą skrzynią I klasa. Co do wyposażenia, to też chyba widzę 1 raz taką bidulkę, ale nie każdy od razu musi w auto ładować furę kasy. Ważne, że pasuje właścicielowi Dla ciekawostki - wczoraj widziałem PIERWSZY raz w życiu BMW 7 (tego brzydala z ok 2005r.) i też nawet nie miała xenonków i skóry Aż karpia zrobiłem - hehe
vdm Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Jak dla mnie to kozacka Audiola. Gratluje zakupu
youngtimer Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Silnik jest, kierownica jest, koła są. Jak dla mnie bomba. mniej rzeczy na pokładzie, mniej wizyt w warsztacie
Pzwmichal Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Opublikowano 2 Lipca 2009 Dzieki wszystkim za mile słowa Poznasz zalety multi, jak się posypie :> Ale wygoda z tą skrzynią I klasa. wszystko się w aucie może posypać także mam to w ..... kupi się nową skrzynię
Piechol Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 fajne autko z rzadkim silnikiem trochę golas, ale wszystko w swom czasie pewnie wszystko się w aucie może posypać także mam to w ..... kupi się nową skrzynię jasne, że tak, ale wiesz jakiego rzędu to są koszta? :gwizdanie:
OLO_GDA Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 nie zaczynajcie po raz 1000 dyskusji na temat multi bo juz to nudne niczym opowiesci o 2.5 tdi... skoro kupil to pewnie wie... a jak nie wie to moze łatwiej mu bedzie żyć bez tej wiedzy... ciagle zapominacie ze skrzynie w b7 sa poprawione..
KENOiX Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 piękne autko! gratki! jak Ci się będzie nudzić będziesz miał duże pole do popisu przy modzeniu najważniejsze, że jej stan i przebieg jest perfekt! ps. jeśli kiedyś multi padnie (odpukać) to może da się na tipa swapa zrobić? i problem byś miał z głowy pozdrawiam
Pzwmichal Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Opublikowano 2 Lipca 2009 wczoraj kumpel chciał mi opchnąć lampy bixenonowe z rozbitej A4, tak się zastanawiam, czy gra warta świeczki. Chce stare lampy i 1000 zł dopłaty. Trochę obawiam się braku spryskiwaczy i samopoziomowania, choć jak on sądzi cały ten system poziomujący jest wmontowany w lampy. Nie wiem czy tak jest. Pewne jest natomiast, ze przy każdej kontroli miałbym jazdę i tłumaczenie się [br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 21:04_________________________________________________ nie zaczynajcie po raz 1000 dyskusji na temat multi bo juz to nudne niczym opowiesci o 2.5 tdi... skoro kupil to pewnie wie... a jak nie wie to moze łatwiej mu bedzie żyć bez tej wiedzy... ciagle zapominacie ze skrzynie w b7 sa poprawione.. no właśnie zastanawia mnie fakt, czy Audi strzela sobie samobója montując takie awaryjne skrzynie czy są to tylko opowieści typu kolega kolegi tak miał itp
Rekomendowane odpowiedzi