poziek Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 kto powiedział, że Poziek nie pojedzie :twisted: Poziek robi wszystko żeby pojechać
MARTiiii Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Możliwe, że ja będę na 1/4 ale za cholere nie wiem o której, więc ... Będę patrzył za jakąś dziwną grupą latającą przy A4
poziek Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 latać nie będziemy tylko ustawiamy się wszyscy w jednym miejscu na bemowie rano - jakby co to masz już moj kom na PW.
ughi Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 rafalekx, haha smiech na sali ;p jesli chodzi o mnie ;p zreszta przyjezdzam na 85% z kumplami Mercem E290, wiec Audi zostaje w domciu ;p oby tylko ta pogoda dopisala..
adamooo Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 chłopaki i dziewczynki ide do domu jutro się widzimy na lotnisku..
Lukas Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Miron kurna miales byc i co nie moglismy cie znalesc
Hincó Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=232461 Troche prywatnych fot w tym temacie.. ;>
Hugo Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Impreza porażka.Najgorsza ze wszystkich jakie były.Kto nie był , nie ma czego żałować :biggrin:
BJK Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Hugo a może coś więcej? Przecież w 2 słowach to aż żal pisać... Chociaż możliwe, że wiem co masz na myśli - jeśli ktoś kojarzy pierwszy ATZ w Pile w 2004. W 2005 już był luz, w ubiegłym nie byłem (za to zaliczyłem Ultimate Street Car na Santa Pod Raceway ), a w tym roku nie ma Mam nadzieję, że za rok będę ja mógł się zjawić, tylko, cholercia, zapłacę majątek (i stan licznika dobiję) za przelatywanie w te i wewte po całej Europie :confused:
chołek_płock Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Ten kto nie był - nie musi żałować, bo impreza porażka. Mało aut startujących, ciągle jakieś przerwy techniczne- czasem bardzo długie, żadnych jakiś konkretnych wyników czasowych. Nikt nic ciekawego nie pokazał. Sponsorzy również wystawili kilka balonów, po dwa auta - tak na sztukę, aby coś było. Tak jakby na siłę tą imprezę zrobiono, bo jest w kalendarzu, to musi się odbyć. Mi się nie podobało i podsumowując: szkoda kasy i czasu - nad jeziorkiem bym sobie poleżał, to przynajmniej człowiek by odpoczął. Za to z Klubu oooo A3 chłopaki po prostu pokazali klasę... Podobno 70 aut się zjechało - nie liczyłem, ale wyglądało to na prawdę super. Stali w kręgu, po środku dwa autka z banerem i naklejkami klubowymi... GRATULACJE za zorganizowanie. Bardzo fajnie to wyglądało.
(A)rturo Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Tak was duzo na forum a na bemowie zadnej a4 nie widzialem z waszego klubu jak to jest? No a A3 troche bylo co? Podobalo sie kolko graniaste ? Koszulki nasze? Banery? Naklejeczki? He
Lukas Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 (A)rturo, to sie chyba slabo rozgladales zaraz obok was staly 3 sztuki a w porywach 4
Hugo Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Tak was duzo na forum a na bemowie zadnej a4 nie widzialem z waszego klubu jak to jest? No a A3 troche bylo co? Podobalo sie kolko graniaste ? Koszulki nasze? Banery? Naklejeczki? He Słabo się rozglądałeś to raz ,my już wcześniej wiedzieliśmy że impreza będzie porażka to dwa , my nie organizowaliśmy ogolnopolskiego zlotu na Bemowie to trzy i dlatego było tylko kilka osób , które miały kaca po piątkowej imprezie i nudziło się im w domu Co do waszego zlotu , to wyglądało to miodzio , naprawde od razu przy wjeździe rzucało się w oczy , tak więc pogratulować , że fajnie Wam to wyszło i frekwencja dopisała
Kunio Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 jakbym swoim zajechal to napewno by dostrzegli A4 :twisted:
Lukas Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 jakbym swoim zajechal to napewno by dostrzegli A4 oj Kuniacz ja to od wczoraj codziennie z rana sprawdzam czy mam kola bo widzialem kilkanascie osob chetnych (A)rturo, waszym plusem bylo to ze to prawie centrum naszego szerokiego kraju dlatego tyle mieliscie chetnych, my w Wisle czyli duzo osob mialo kawal drogi do przejechania uzbieralismy tez ladna liczbe
(A)rturo Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Hugo, Nie biez tego do serca - zreszta pewnie nie brales bo wiesz jak jest A zlot ogolnopolski dopiero bedzie - jak bedzie to w wiadomosciach beda mowic :biggrin: Kunio, Krecisz lepsze czasy niz rok temu? lukas23, W sensie mieliscie tam ogolnopolski zlot tak? Bo jak wspomnialem u nas to zadnego zlotu nie bylo - spotkanie. Ale nie oto chodzi
DTM Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Tak was duzo na forum a na bemowie zadnej a4 nie widzialem z waszego klubu jak to jest? No a A3 troche bylo co? Podobalo sie kolko graniaste ? Koszulki nasze? Banery? Naklejeczki? He Słabo się rozglądałeś to raz ,my już wcześniej wiedzieliśmy że impreza będzie porażka to dwa , my nie organizowaliśmy ogolnopolskiego zlotu na Bemowie to trzy i dlatego było tylko kilka osób , które miały kaca po piątkowej imprezie i nudziło się im w domu Co do waszego zlotu , to wyglądało to miodzio , naprawde od razu przy wjeździe rzucało się w oczy , tak więc pogratulować , że fajnie Wam to wyszło i frekwencja dopisała ja tam kilka A4 widzialem a Ty sam mnie dostrzegles czyzby koszulki spelnily swoje zadanie (no i tak jak nagle sie pojawiles tak nagle zniknales ) co do imprezki to tez tak myslelismy (moze nie wszyscy) ale glownei chodzilo nam o spota co mozna bylo zaobserwowac po tym ze ciagle nas bylo sporo przy samochodach a nie przy pasie my zlotu tez nie organizowalismy a jedynie spotkanie przy okazji innej imprezy dziekujemy i tez sie cieszymy ze osoby sie nie powylamywaly i doszlo do spotkanai w tak licznym gronei - teraz czas na organizacje zlotu ale chyba wczesniej znowu pewna grupka juz raczej nie w tak duzym gronie chodz nadal pewnie znacznym pojawi sie na KOE :twisted:
Kunio Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Kunio, Krecisz lepsze czasy niz rok temu? nie powiedzialbym sprzeglo mowi papa
Hugo Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Hugo, Nie biez tego do serca - zreszta pewnie nie brales bo wiesz jak jest Jasne , że nie wziąłem Najważniejsze , że Wam się spocik udał i jest git.Bardzo mi się podobała flaga , rozciągnięta pomiędzy 2 A3
(A)rturo Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 http://www.galeria.a3-club.net/index.php?galeria=17
Rekomendowane odpowiedzi