siemian Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 jakby co to mam felunek alu do sprzedania ori 16' :naughty: [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 22:18_________________________________________________u mnie nie wchodzi już nawet taki
Wąski Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 jakby co to mam felunek alu do sprzedania ori 16' :naughty: [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 22:18_________________________________________________u mnie nie wchodzi już nawet taki już u mnie zamówił
Flyer Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 ...a ja mam chyba do sprzedania bardzo ladne zimowki 17" 225/50 conti wintercontact ts810... bo nie wiem, czy nie polece po kosztach i nie bede szukal stalowek zamiast fajnych 17-ek
Wąski Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 a ja wam pokażę moje czarny mat dawaj dopiero pod koniec miesiąca do odbioru z lakieru [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 22:47_________________________________________________ ...a ja mam chyba do sprzedania bardzo ladne zimowki 17" 225/50 conti wintercontact ts810... bo nie wiem, czy nie polece po kosztach i nie bede szukal stalowek zamiast fajnych 17-ek kumpel ma do sprzedania -same felgi
siemian Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 a za ile te oponki bo ja będe szukał na dniach i oponek i felg 17'
miron78 Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 pisac mi tu kto/co/za ile
poziek Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 stalówki przód wejdą ale z dystansem, tył wejdzie bez problemu
Wąski Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 stalówki przód wejdą ale z dystansem, tył wejdzie bez problemu zagadzam się mam tak samo
poziek Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 stalówki przód wejdą ale z dystansem, tył wejdzie bez problemu zagadzam się mam tak samo no ja też tak miałem w siwym po założeniu 320mm także Mironku nie przeżywaj tylko rozejrzyj się za dystansem 15mm
miron78 Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 stalówki przód wejdą ale z dystansem, tył wejdzie bez problemu zagadzam się mam tak samo uuufffffff - to byłoby zapewne najtańsze rozwiązanie - a czy ma ono jakieś wady ? czy można tak zrobić bez strachu o cokolwiek ?[br]Dopisany: 01 Październik 2009, 08:24_________________________________________________ no ja też tak miałem w siwym po założeniu 320mm także Mironku nie przeżywaj tylko rozejrzyj się za dystansem 15mm poprawiliście mi humor - nie miałem w planach wywalania kasy na alu na zimę - tymbardziej, że stalówki jak nowe
Korzeń Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 stalówki przód wejdą ale z dystansem, tył wejdzie bez problemu zagadzam się mam tak samo uuufffffff - to byłoby zapewne najtańsze rozwiązanie - a czy ma ono jakieś wady ? czy można tak zrobić bez strachu o cokolwiek ? więcej pali a tak na powaznie to troche Ci koła będą wystawały poza błotniki i ktoś może powiedzieć że bity
miron78 Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 stalówki przód wejdą ale z dystansem, tył wejdzie bez problemu zagadzam się mam tak samo uuufffffff - to byłoby zapewne najtańsze rozwiązanie - a czy ma ono jakieś wady ? czy można tak zrobić bez strachu o cokolwiek ? więcej pali a tak na powaznie to troche Ci koła będą wystawały poza błotniki i ktoś może powiedzieć że bity eeeeee wątpie, że będą wystawały - prawdopodobnie włąsnie same stalówki ( bez dystansów ) łyso by wyglądały.Oczywiście gdybym nie musiał, napewno bym ich nie zakładał, w końcu to zima i wygląd schodzi na dalszy plan
Wojtek_A4 Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Ja moge sprzedac standart alu 16 za 750zl
miron78 Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 no i stal 16 nie pasuje
Flyer Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Ile chcesz za stalowki + zimowki?
Korzeń Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 no i stal 16 nie pasuje a dystanse?
Wąski Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 no i stal 16 nie pasuje mówiłem stalówki przód wejdą ale z dystansem, tył wejdzie bez problemu zagadzam się mam tak samo uuufffffff - to byłoby zapewne najtańsze rozwiązanie - a czy ma ono jakieś wady ? czy można tak zrobić bez strachu o cokolwiek ? więcej pali a tak na powaznie to troche Ci koła będą wystawały poza błotniki i ktoś może powiedzieć że bity i tak już ma klepane ranty błotników
siemian Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 nio czyli jednak racje mieli Ci który mi mowili że stalówka nie wchodzi... Ja wczoraj z Turdzim przymierzałem do mnie alu 17' i wchodzi bez problemu
Rekomendowane odpowiedzi