siemian Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 z rs4 fotele nie pasują moim zdaniem do wyglądu samochodu. Te z s4- takie jak ma Miron są bardzo ładne, ale niestety tak jak pisałem pod względem technicznym niewiele róznią się od tych s-lineowych... Znowu te z rs4... i teraz się wielu naraże... zalatują mi troche odpustem.. Takie fotele mają sens w aucie które ma 500 koni a nie 200 :gwizdanie:
boseron Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 potwierdzam, mam s-liny z b7 i nie trzymają w zakrętach tak jakbym sobie tego zyczył, siemian ty masz siedzisko ze skóry to ci dupsko lata
miron78 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 Mimo wszystko najlepsza konfiguracja fotela to chybna Recaro (skóra+ materiał). Jedyny fotel z jakim nie mialem do czynienia do te mega kubełki z RS4 B7 ( "ponoć" mało wygodne w ruchu miejskim )
mystic.pl Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Jak ktoś ma ochotę sobie zapodać to proszę bardzo jest komplet recaro na allegro: http://allegro.pl/item844648557_audi_a4_s4_b6_b7_fotele_recaro.html tylko kolor doopowaty, te mironowe wyglądają o dużo dużo lepiej, ale dobry tapicer może zdziałać cuda.
siemian Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 widziałem je, dość długo wiszą... niestety ten kolor...
zieluch Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Te fotele z allegro kolor straszna kicha. Jeśli chodzi o fotele do A4 to te kubełki z rs4 są mega wypas, może na miasto nie są idealne ale trzymanie pierwsza klasa. Ja mam sline półskóra i jestem zadowolony nawet zimą grzanie nie jest konieczne, a trzymanie przy mojej szerokości ok :gwizdanie:. Nie siedziałem jedynie na takich fotach jak ma miron
ono Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Miron bryka na żywo kox na maxa , ledy przepięknie wyrezaleś , przy okazji jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc
miron78 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Miron bryka na żywo kox na maxa , ledy przepięknie wyrezaleś , przy okazji jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc jak mogłem to pomogłem a tu foto ledów w nocy - jakość coprawda marna...........ale na żywo jest git
Wihajster Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 .ale na żywo jest git potwierdzam PS: Miron co to za barak jako garaż??
miron78 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 .ale na żywo jest git potwierdzam PS: Miron co to za barak jako garaż?? barak ja barak - dom mojej furki - przeciętny jak wszystko w Knurowie ( jaka fura taki garaż )
zieluch Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 auto też, wszyscy dostawali łady i favoritki, a mironowi sie przyfarciło A co do ledów to :drool: najlepsze jakie widziałem zero śladów rezania
mystic.pl Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 a tu foto ledów w nocy - jakość coprawda marna...........ale na żywo jest git Miód malina, pięknie wyglądają i pięknie świecą . Rezanko perfecto
KERCZI Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ledy masakryczne. Mam padniety czujnik stopu jakbys chcial, zalozysz sobie i beda sie swiecily caly czas, nawet w nocy Ledów zazdroszczam
H4mm3R Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Miron to 30.12 widzimy się na spocie w SJZ, bo musimy porównać nasze świecidełka Wesołych i zdrowych Świąt życzę
turdzi Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 zastanawiałem się nad zmianą foteli. Mam u siebie s-lineowe z b6 i szczere mówiąc przy szybkich partiach zkrętów to w nich latam. Ponieważ jezdziłem w s-lineowych b7 i doszedłem do wniosku że jest to praktycznie to samo więc szukałem foteli recaro. Jednak gdy usiadłem w fotelach recaro to doszedłem do wniosku że róznica jeśli jest to tak minimalna że nie ma się co napalać jak ślepy na suchary... Róznica jeśli jest, to naprawde niewielka. Może recaro są minimalnie twardsze. W tym przypadku to bardziej chodzi o wygląd. dokladnie jezdzilem autem z dwoma b7 z Recarosami i roznicy do S-linowych nie ma zadnej poza wygladem i siadomoscia ze to kowior bo jednak Recaro.Jesli wymieniac na cokolweik to tylko RS4 bo mega trzymaja i sa mega wygodne
miron78 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2009 Miron to 30.12 widzimy się na spocie w SJZ, bo musimy porównać nasze świecidełka Wesołych i zdrowych Świąt życzę ledy porównać trzeba koniecznie - a czy będę w SJZ się zobaczy
poziek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja cie...ale macie fajowo będziecie sobie ledy porównywać :polew: A może sobie coś innego jeszcze porównacie ? :gwizdanie: :kox:
H4mm3R Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Poziek żal Ci dupsko ściska został mi jeszcze komplet lampek z choinki, to można dla Ciebie też coś wyrezać Miron jak nie SJZ to do SG się podjedzie
Rekomendowane odpowiedzi