Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKN] Mironowóz cz.III - 3.0tdiQ - najbogatsza wersja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no przeciez ono jest juz moje :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja mam dvd :) kto chce ? cena 150zł :cool1:

ja chce, ja - Siemianowi nie sprzedawaj :decayed:[br]Dopisany: 18 Październik 2010, 20:47_________________________________________________czyli co - dalej czekam na propozycje :)

Opublikowano

no i wreszcie po 6 miesiącach szukania ekranu udało się - kupiony i wymieniony, oczywiście bez niespodzianek się nie obeszło ale obecnie już wszystko jest jak powinno.

W sumie fajnie że tyle szukałem bo znowu przez jakiś czas będzie się przyjemniej do autka wchodzić :decayed: że niby nowy mod :decayed:

Teraz trochę pośmigam a jak siebie znam to za jakiś czas będzie mnie kusiło DVD + adpter :) - a na chwilę obecną straszne pustki na allegro w tej kwestii

:good:

Dobrze, że koledzy czuwają... :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

no i wreszcie po 6 miesiącach szukania ekranu udało się - kupiony i wymieniony, oczywiście bez niespodzianek się nie obeszło ale obecnie już wszystko jest jak powinno.

W sumie fajnie że tyle szukałem bo znowu przez jakiś czas będzie się przyjemniej do autka wchodzić :decayed: że niby nowy mod :decayed:

Teraz trochę pośmigam a jak siebie znam to za jakiś czas będzie mnie kusiło DVD + adpter :) - a na chwilę obecną straszne pustki na allegro w tej kwestii

:good:

Dobrze, że koledzy czuwają... :gwizdanie:

dokładnie

Czaki miał do sprzedania a Akjam po kilku minutach już do mnie dzwonił w tej sprawie :)

to się nazywa forum i koledzy :)[br]Dopisany: 18 Październik 2010, 20:53_________________________________________________teraz jeszcze DVD i adapter :naughty:

To jak Adaś ? mi sprzedajesz czy jakiemuś Siemianowi do fury po 3 pożarach, 2 dachach i 6 przetarciach :gwizdanie:

Opublikowano

miron... miron... znowu się prosisz... Tutaj taki kozak a jutro przyjedziesz do mnie z żoną i oboje na kolanach będziecie przepraszać, że Ci odbiło... że za dużo wypiłeś... że chciałeś się pokazać na forum... No proszę Cie.. :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Hahahaha :polew: :polew:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wczoraj upalał tego parcha :naughty:

daje radę :good:

Opublikowano
  • Autor

miron78 umarles czy co :cool1::wink4:

nie umarłem - fura też żyje - ale o czym tu pisać jak w furce nic się nie zmienia i już powoli się nudzi powiem szczerze ( no może oprócz silnika ) :)

Opublikowano

jakbym miał taki badziew to też by mi się pewnie znudził...

Ale nie martw się. Przecież niedawno wymieniłeś ekran w RNS-E to tak jakby drugie życie autka... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ja się dziwię, że ten wątek o tej padace jeszcze nie został usunięty do kosza :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ja się dziwię, że ten wątek o tej padace jeszcze nie został usunięty do kosza :naughty:

ten wątek będzie istniał nawet jak to forum padnie :decayed:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 10:18_________________________________________________Ps. co do zmian to jedyne o jakich myśle to dvd + 19 grafit RS4 ( jak się trafią )

Opublikowano

coś czuje żę Poziu by się nim ładnie zajął :naughty: :naughty: :polew::decayed:

Opublikowano

Kosz ? :kox:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

:kawa:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 11:09_________________________________________________Sprzedam moje kółka 235/35R19 - felgi i opony kupione jako nowe w drugiej połowie 2009r

Przejechałem na nich 18 tyś km, całość jak nowe, felgi nie mają nawet 5 cm ryski

Wszystko oczywiście bez wad ukrytych, nie prostowane czy naprawiane.

Felgi 19 szerokości 8 cali i ET 35 ( wszelkie dystanse zbędne )

Jak pewnie dobrze się orientujecie wartość samych opon tej klasy to koszt 2800-3400zł (co pokazuje np. ceneo :wink4:)

zaś sam wzór felg bardzo rzadko spotykany na naszych drogach

kilka fot którymi dysponuję:

f22cbcdd4984d511m.jpg

b1e8238eba160319m.jpg

907cbe6788655133m.jpg

2edfd09c9c1882e2m.jpg

cena: 3800zł za kpl. (felgi+opony+dekielki)

możliwość sprzedania samych felg ( cena do uzgodnienia )

najchętniej odbiór osobisty :wink4:

w razie pytań 608039891

Opublikowano

Podrzuć mi cena samych felg na PW ;)

Opublikowano
  • Autor

16 stal + kołpak :decayed:

Opublikowano

szkoda że mi się nie podobają bo bym sobie kupił.