Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKN] Mironowóz cz.III - 3.0tdiQ - najbogatsza wersja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miron jaka szerokosc opony?? kurde zaczynam sie obawiac tego 9j e35

Opublikowano

Miron, szkoda że nie dałeś znać, podjechał bym osobiście zobaczyć jak wyglądają felgi, z tego co widzę...musisz zglebić tego parcha :rolleyes:

Opublikowano

Miron, a jak z przodem :?:

Opublikowano

Tak na szybko z pierwszej przymiarki:

2fcdfa1591a582eem.jpg

cfc848f500911eb1m.jpg

b241718ef6ae9823m.jpg

7102772d73221c7dm.jpg[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 14:27_________________________________________________

B8 chodzi po głowie? Czy coś większego?

tylko 2 auta wchodzą w grę:

1. B8 sedan 3.0tdi s-line

2. A5 s-line 3.0tdi

narazie powoli szukam bo kupić mam zamiar gdzieś na wiosnę 2014 :decayed:

super stoi na tych felach :rolleyes:

Opublikowano

a mnie się nie podoba... Opona za bardzo naciągnięta i felga mocno wystaje... :confused4: To samo było u Dawida. Tutaj jeszcze bardziej widoczne. Niestety kojarzy mi się to z Calibrami i glofami 3 w holenderskim gazie..

Opublikowano

poprę siemiana.. 245/255 by lepiej wyglądało.. :wink4:

Opublikowano

Felga super, ale opona nie w tą stronę :gwizdanie:

Opublikowano

Bo Miron jezdzi szybciej do tylu niz do przodu :polew:

Opublikowano

co Wy chcecie od tych opon..sa uje..bane, dodatkowo kiepskie fotki.Miron stawia pierwsze kroki z aparatem..wczoraj pół nocy tłumaczyłem przez telefon jak się wkłada kartę do aparatu..dajcie trochę czasu..Miron chce jeszcze założyć zawieche od fiata pandy 4x4, wtedy auto będzie niższe o 20cm i będzie mega wypas i opony nie będzie w ogóle widać..wtedy dopiero ocenicie czy ładnie wyglądają na samochodzie.. :kox:

Opublikowano
  • Autor

Miron jaka szerokosc opony?? kurde zaczynam sie obawiac tego 9j e35

opona 235 - no masz się czego obawiać :) ale ET 35 to zawsze nie 29

Miron, szkoda że nie dałeś znać, podjechał bym osobiście zobaczyć jak wyglądają felgi, z tego co widzę...musisz zglebić tego parcha :rolleyes:

nie wiedziałem że specjalnie byś przyjechał :)

Miron, a jak z przodem :?:

narazie nie ciekawie - mocno wystają :confused4:

to tylko do przymiarki :wink4:

a mnie się nie podoba... Opona za bardzo naciągnięta i felga mocno wystaje... :confused4: To samo było u Dawida. Tutaj jeszcze bardziej widoczne. Niestety kojarzy mi się to z Calibrami i glofami 3 w holenderskim gazie..

w zupełności Cię rozumiem - przez pół dnia miałem te same myśli

u Patroxa była dokładnie ta sama sytuacja - trzeba wszystko dopieścić i powinno być ok - taką mam nadzieje :)

Opublikowano

ale napompowane te koła... myslałem ze moje et35 wystaje :naughty:

Opublikowano
  • Autor

wcześniej miałem ET35 przy 8 calach i troszke były schowane - ideałem pewnie było by ET30 i 8 cala :)

Opublikowano

wpadłbym bo do południa siedziałem w Knurowie :rolleyes:

Opublikowano

wcześniej miałem ET35 przy 8 calach i troszke były schowane - ideałem pewnie było by ET30 i 8 cala :)

Nie słuchaj ludzi. Kolo super wygląda. Zainwestuj tylko w nowe eibachy za 800zł i zobaczysz jak będzie autko na tych kołach wygladać :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:. Nawet bym ich nie malował na grafit, w srebrnym równie ładnie wyglądają. Tego od początku w tym aucie brakowało:) Acha i zostaw 235 za wszelka cenę. Jak załozysz szersze to tylko bedziesz mógł latać po bułki bo maluchy będą Cię objeżdżały.

Opublikowano
  • Autor

Nie słuchaj ludzi. Kolo super wygląda. Zainwestuj tylko w nowe eibachy za 800zł i zobaczysz jak będzie autko na tych kołach wygladać :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:. Nawet bym ich nie malował na grafit, w srebrnym równie ładnie wyglądają. Tego od początku w tym aucie brakowało:) Acha i zostaw 235 za wszelka cenę. Jak załozysz szersze to tylko bedziesz mógł latać po bułki bo maluchy będą Cię objeżdżały.

dokładnie tak zrobię - z każdym detalem - i też jestem zdania że będzie GIT

Ps. dzięki za wcześniejsze wskazówki i rady :wink4:[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 21:26_________________________________________________jak znajdę kogoś blisko mnie kto mi sprężynki sprzeda i na miejscu wymieni ( dla przymiarki i potwierdzenia że będzie ok ) to tyle jeszcze w to auto wpakuje - trudno - jak już się zrobiło krok do przodu to ten jeden jeszcze trzeba zrobić i wydać ten tysiąc :)

Opublikowano

jak znajdę kogoś blisko mnie kto mi sprężynki sprzeda i na miejscu wymieni ( dla przymiarki i potwierdzenia że będzie ok ) to tyle jeszcze w to auto wpakuje - trudno - jak już się zrobiło krok do przodu to ten jeden jeszcze trzeba zrobić i wydać ten tysiąc :)

Pamiętaj tylko, że dla ostatecznego efektu trochę trza poczekać.

U mnie przy nowych Eibachach przód siadł od razy, ale na tył trza było poczekać koło 2 tygodni :cool1:

Opublikowano

Miron jak masz tak c**jowo myć samochód to lepiej wogóle go nie myj :decayed: Felga z glebą będzie gites majonez :good:

Opublikowano
  • Autor

jak znajdę kogoś blisko mnie kto mi sprężynki sprzeda i na miejscu wymieni ( dla przymiarki i potwierdzenia że będzie ok ) to tyle jeszcze w to auto wpakuje - trudno - jak już się zrobiło krok do przodu to ten jeden jeszcze trzeba zrobić i wydać ten tysiąc :)

U mnie przy nowych Eibachach przód siadł od razy, ale na tył trza było poczekać koło 2 tygodni :cool1:

2 tygodnie to nie tragedia - bardziej mnie zastanawia czy zmiana z ori na te eibachy będzie naprawdę odczuwalna i widoczna - bo na papierku to wiadomo ( powinno być 10mm różnicy ) - żeby się nie okazało że 1000zł wydane a różnica zamiast 10mm będzie 3mm ( w realu )[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 12:20_________________________________________________Jak ktoś przechodzi z serii na eibachy - 30mm no to ok - różnica będzie zawsze ( mniejsza lub większa ) ale u mnie to :mysli:

Opublikowano

2 tygodnie to nie tragedia - bardziej mnie zastanawia czy zmiana z ori na te eibachy będzie naprawdę odczuwalna i widoczna - bo na papierku to wiadomo ( powinno być 10mm różnicy ) - żeby się nie okazało że 1000zł wydane a różnica zamiast 10mm będzie 3mm ( w realu )[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 12:20_________________________________________________Jak ktoś przechodzi z serii na eibachy - 30mm no to ok - różnica będzie zawsze ( mniejsza lub większa ) ale u mnie to :mysli:

Rozumiem Twoje rozterki ;)

U mnie w każdym razie siadło dokładnie deklarowane 30 mm

Opublikowano

10 mm jest bardzo subtelną różnicą... ledwo zauważalną... co innego jakbyś się zastanawiał -40 czy -50 to już widać