Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKN] Mironowóz cz.III - 3.0tdiQ - najbogatsza wersja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ale pewien jesteś że ten LCD z allegro nie przypasi? Chcesz przecież wymienić sam panel. Jakie znaczenie mają przyciski?

Ja w temacie jestem zielony - sprzedający pytał mnie jaki mam model navi, dzwonił do jakiegoś swojego kumpla magika i ten mu powiedział, że jak na panelu nie mam przycisku MEDIA tylko CD/TV to nie będzie pasować bo są jakieś inne wtyczki ( chyba o jakieś wtyczki samego ekranu chodziło ) osobiście się nie znam więc nie zaryzykuje kupna :confused4:

Opublikowano

Ale pewien jesteś że ten LCD z allegro nie przypasi? Chcesz przecież wymienić sam panel. Jakie znaczenie mają przyciski?

Ja w temacie jestem zielony - sprzedający pytał mnie jaki mam model navi, dzwonił do jakiegoś swojego kumpla magika i ten mu powiedział, że jak na panelu nie mam przycisku MEDIA tylko CD/TV to nie będzie pasować bo są jakieś inne wtyczki ( chyba o jakieś wtyczki samego ekranu chodziło ) osobiście się nie znam więc nie zaryzykuje kupna :confused4:

z tego co ja wiem monitory sa identyczne w kazdej navi podlaczenie z tylu navi jest inne ale kabelbaum jest w kazdej navi identyczny oprocz z touchscreen tam jest dodatkowa wiazka poprowadzona

w nowych navi do seata sa nowszej generacji displaye maja wieksza rozdzielczosc i tam moze byc sterownik inny dopytaj z jakiego auta to wyciagniete albo do jakiego dedykowane

przycisk media czy cdtv nie ma zadnego znaczenia sa rozne warinaty do roznych aut i maja rozne oznaczenia tych przyciskow tak samo jak edycje na eu albo usa

8j - to seat czyli moze to byc display wiekszej rozdzielczosci ale jak do tego bedziesz mial sterownik to mazs kurde navke z rev2 bebechy sa identyczne jak w standardzie

zreszta za 200zeta to ja bym na probe kupil bo za tyle zawsze sprzedasz!!!! one smigaja po okolo 200-300euro za display

Opublikowano

Miron bierz wyswietlacz, bedzie pasowal, to jest navi z USA stad inne oznaczenie przycisku, ale ekran sam w sobie bedzie pasowal.

Opublikowano
  • Autor

dzwoniłem jeszcze tutaj http://navitechnik.pl/navi/

i powiedziano mi, że jak najbardziej ten ekran może do mojej navi nie pasować :(

zgłupiałem totalnie - jeżeli sam sprzedający chcąc w sumie sprzedać mówi mi że nie będzie pasować to pewnie mówi to na jakiejś podstawie :mysli:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 14:35_________________________________________________w tej chwili właśnie jeszcze rozmawiałem ze sprzedającym i powiedział że na 100% nie bedzie ekran pasował, jest to navi wkładana do najnowszych modeli i jest w nich inna taśma - co Wy na to ?

Opublikowano

no wlasnie odszczekuje to co powiedzialem wczesniej, to jest rns 2010 ktory idzie np do tt i nie spasi ekran bo tam jest 800x600

swoja droga ciekawe czy da sie tego rnsa wsadzic do nas w calosci nowego :)

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie odszczekuje to co powiedzialem wczesniej, to jest rns 2010 ktory idzie np do tt i nie spasi ekran bo tam jest 800x600

dobrze, że zawsze olewam co piszesz bo bym miał teraz ekran, który mógłbym sobie przyczepić do zagłówka :decayed:

Opublikowano

dobrze, że zawsze olewam co piszesz bo bym miał teraz ekran, który mógłbym sobie przyczepić do zagłówka :decayed:

jezelli mialbys sterownik do tego ekranu i tasme to jak najbardziej by podszedl bo rozmaiarami sa identyczne ale bez sterownika displaya to mozesz sobie go jako obrazek na scianie powiesic :))) tak jak pisalem 8j- to definitywnie z seata exeo

calosc by sie dala zaadoptowac bo nawet kieszen jest identyczna wiec trzeba by pewnie kuknac czy kostki maja identyczne a podejrzewam ze to moglo by tez przypasic w sumie exeo to kopia b7 tylko optycznie zmieniona nie sadze zeby kabelbaum zeminiali bo to za duzo kasy w entwicklung idzie

Opublikowano

wyswietlilbys sobie na nim moje zdjecie...

Opublikowano

Ale w Seacie nie ma napisu Audi Navigation....

Opublikowano

Jesli ta navi na numer 8J0 to pochodzi od Audi TT.

Opublikowano

Miron jaka masz szerokość felgi?

Opublikowano

z tego co widzialem to 8 ma

Opublikowano
  • Autor

z tego co widzialem to 8 ma

dokładnie 8 z ET35

Opublikowano

Ty dawid propostu przesadziles. Tak to jest jak chce się mieć najgrubsze :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ty dawid propostu przesadziles. Tak to jest jak chce się mieć najgrubsze :polew: :polew: :polew:

I SIE MA :naughty: ty z kolei dazysz w przeciwnym kierunku :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

no i towarł dotarł - OSKARO :notworthy:

e2bb5b7b7e3a2ddbm.jpg

a3535cfb601297ddm.jpg

niestety na pełny zestaw kasy nie miałem (inne wydatki) :confused4:

Zobaczymy co tymi preparatami uda się osiągnąć i na ile odświerzyć to moje matowe padło :)

Dziś wieczorkiem powinno już być po zabiegu - może i zrobię jakieś foto ale nie wiem czy odda ono efekt i różnice

Opublikowano

No to czekamy na efekty.:)

Również planuję taki zestaw, ale za kilka dni mam urodziny, więc nie ma co wychodzić przed szereg. :gwizdanie:

Opublikowano

:good: mam zamiar umyć swoją ciężarówkę szamponem Meguiars :good:

BTW dizel to ma tak być przewrotnie ? jak już to napisz klekot :polew:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

auto sprzedane że tak tu cicho ? :gwizdanie:

Opublikowano

miron od 2 lipca jeszcze pucuje auto, dlatego tak cicho :naughty: