taktuś Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Właśnie wróciłem ze zlotu, byłem tylko jeden dzień !!! ZLOT KOX JAK DIABLI Wspaniała organizacja !!! Wielkie dzięki za włożony trud w organizację zlotu dla : Kuredu Madasa, Musashiego oraz całej bardzo silnej i zwartej grupie poznańskiej. Pozdrawiam Faziego ( wiesz za co ), Giliego z małżonką i wszystkich z Pomorza, małżonki Mirona, Pepina i Jarka - za wspaniałe tańce na parkiecie Pozdrawiam kolegów z pokoju: Adadura, Pre_pl, Korzenia :good: Nawet foty nie pstryknąłem - tak piłem, tańczyłem i śpiewałem Pozdrawiam wszystkich których mogłem poznać i starych klubowych wyjadaczy :a4fan:
tomaszu Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Trzeba zresetować organizm, bo za 2 h znów impreza... :>
Skrzypek Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Właśnie wróciłem ze zlotu, byłem tylko jeden dzień !!! ZLOT KOX JAK DIABLI Wspaniała organizacja !!! Wielkie dzięki za włożony trud w organizację zlotu dla : Kuredu Madasa, Musashiego oraz całej bardzo silnej i zwartej grupie poznańskiej. Pozdrawiam Faziego ( wiesz za co ), Giliego z małżonką i wszystkich z Pomorza, małżonki Mirona, Pepina i Jarka - za wspaniałe tańce na parkiecie Pozdrawiam kolegów z pokoju: Adadura, Pre_pl, Korzenia :good: Nawet foty nie pstryknąłem - tak piłem, tańczyłem i śpiewałem Pozdrawiam wszystkich których mogłem poznać i starych klubowych wyjadaczy :a4fan: Marek przygotuj sie aby jutro na spociku zdac relacje z ogólnopolskiego :>
rav Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Witam Kto nie przyjecjał niech żałuje Więcej fotek jak będe miał normany dostęp do internetu ____________________ Pozdrawiam Rafał
truckmaniac Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Na drugiej focie, pierwszy plan, to chyba nie A4 Albo już nawalony jestem
wypsiu Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 ;( ;( ;( ;( ale macie dobrze ale to nic ja przyjadę na zlot zimowy znowu na letnich i będzie kufa git dawajcie fotki jak macie taką możliwość bo ja od rana waruje przy kompie i czekam
jarecki36 Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 ja niedawno wróciłem z piły zlocik no i wypad na lotnisko zaje -fajnie
duluki Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Ja już w domku piję sobie browarka .Dzięki wszystkim za zlocik. :drunk:
truckmaniac Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 O co KAMAN? miało być Hot Line, a tu co? A gdzie jakieś foty, a gdzie relacje, jakieś pikantne szczegóły? :no:
Korzeń Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 (rav)+1, Krzyniek i Ja na obiedzie. Do domu jeszcze 150km
Madas Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 (rav)+1, Krzyniek i Ja na obiedzie. Do domu jeszcze 150km no to smacznego
Korzeń Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 (rav)+1, Krzyniek i Ja na obiedzie. Do domu jeszcze 150km no to smacznego Nie zaczepiaj nikogo /Krzyniek
Madas Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 (rav)+1, Krzyniek i Ja na obiedzie. Do domu jeszcze 150km no to smacznego Nie zaczepiaj nikogo /Krzyniek :polew:
Patrykbor Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Widze było fajnie to pokażcie jakieś fotki
Bart-S Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 REWELACJA - kurde nogi mnie tak bolą, chyba tańczyłem dużo ale już sam nie wiem bo nie pamiętam Jeszcze raz dzięki dla wszystkich za świetną zabawę - byliśmy tylko jeden dzień ale było warto. :oklaski: dla organizatorów za kawał dobrej roboty. Do następnego
Madas Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Widze było fajnie to pokażcie jakieś fotki ok
truckmaniac Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Córy masz fajne Adaś, ale chodziło raczej o inne :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi