Madas Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 WITAM MOŻNA PISAĆ TU O TYM CO WAM SIĘ PODOBAŁO LUB NIE PODOBAŁO .... GRATULOWAĆ LUB KRYTYKOWAĆ .... POZWOLI TO NASTĘPNYM ORGANIZATOROM OMINĄĆ I NIE POWTARZAĆ BŁĘDÓW POPRZEDNIKÓW .... TYLKO PISAĆ NA TEMAT I SZCZERZE PROSZĘ WKLEJAĆ RÓWNIEŻ TUTAJ FOTO ZE ZLOTU W PILE 2009 SIŁA I MIAZGA
nike21 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 ogolnie to wszystko bylo do d... :polew: a tak na prawde to moim zdaniem zlot byl na prawde super caly czas zlotu byl zorganizowany dla wszystkich, mozna bylo uczestniczyc w ciekawych konkurencjach na lotnisku, byly nagrody dla zwyciezcow i to na prawde calkiem fajne atmosfera jaka tworza uczestnicy reklama dla naszego klubu swietna - radio Eska, Trojka, Rmf fm, Merkury, gazeta Pilska, Glos Wielkopolski. uwazam ze nawet z pogoda nie bylo zle Madas, Kuredu, Musashi - jeszcze raz gorace podziekowania za super weekend jaki mialem mozliwosc przezyc
Pawel_Poznan Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 dzieki jeszcze raz za mega super udany zlot :kox:
kuredu Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 chciałem oficjalnie podziękować żonie mojej Pauli i żonie Madasa Weronice i konusowi Madasowi za współpracę i świetną zabawę przy organizacji zlotu. SIŁA I MIAZGA [br]Dopisany: 12 Lipiec 2009, 18:38_________________________________________________
Iverson Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 ...ja narazie superlatyw nie napiszę , bo będzie to wyglądało , jakbyśmy się smyrali po napletach KOX
nike21 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 co Oni Ci Tomku w tej nocy wczoraj robili... :naughty:
Iverson Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 co Oni Ci Tomku w tej nocy wczoraj robili... :naughty: j**any :polew: :polew: :naughty:
kuredu Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 oficjalne spodenki dla Panów na kolejnym zlocie :polew: :polew: :polew: :polew:
kuredu Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 ale tez beda z logo grupy wlkp? :polew: zgadnij gdzie wypadnie miejsce gdzie koziołki się będą głowami stukać [br]Dopisany: 12 Lipiec 2009, 19:11_________________________________________________http://www.tygodniknowy.pl/aktualnosci/pokaz/11321.dhtml
krzyniek Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 oficjalne spodenki dla Panów na kolejnym zlocie :polew: :polew: :polew: :polew: padłem jak chcecie to mam więcej ciekawych zdjęć tego modela co prezentuje te spodenki :gwizdanie: Madas, Kuredu, Musashi - dzięks za organizację i sorka za małe zamieszanie
Flyer Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 wawka po czesci juz w domu... bylo git, swietna impreza! aaaaleee... gdzie jest kurfa moj telefon? :polew:
Oskaro Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Madas, Kuredu, Musashi - zlocik pierwsza klasa Szacunek za organizacje :good: :notworthy: Wielkie dzięki[br]Dopisany: 12 Lipiec 2009, 19:29_________________________________________________ wawka po czesci juz w domu... bylo git, swietna impreza! aaaaleee... gdzie jest kurfa moj telefon? :polew: Ochroniarze ukradli
kokos Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Madas, Kuredu, Musashi - zlocik pierwsza klasa Szacunek za organizacje :good: :notworthy: Wielkie dzięki[br]Dopisany: 12 Lipiec 2009, 19:29_________________________________________________ wawka po czesci juz w domu... bylo git, swietna impreza! aaaaleee... gdzie jest kurfa moj telefon? :polew: Ochroniarze ukradli jemu tez???? :polew: a ogolnie bylo za***iście ,dzieki za organizacje i pozdrawiam wszystkich do nastepnego ...a z niektorymi nieco wczesniej
Dibo Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Widzę że na takim zlocie można dobrze wyjść. Wystarczy znaleźć wszystkie zgubione telefony a potem otworzyć komis GSM
Suli Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 No dobra, to żeby przerwać to smyranie po napletkach to ja powiem co było nie tak Po pierwsze primo Kiełbaska na kolacji powinna być z grilla a nie gotowana :gwizdanie: i karkóweczka by się jeszcze przydała :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: A po drugie primo Następnym razem konkurencje na lotnisku trzeba robić pierwszego dnia po południu, a nie drugiego dnia do południa, bo ja i Poziek przesypiamy te zawody :gwizdanie: :gwizdanie: A Oniaka alkomat uziemia :polew: :polew: :polew: Poza tym było za-rom-biś-cie :kox: Pilem chyba ze wszystkimi regionami :>
domjenick Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 nie bylem,ale ze zdjec i komentarzy wynika jedno-bylo za***iście...
Lukas Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Zlot GIT Bardzo przepraszam tych z którymi sie nie napiłem Jedyne co to oniak powienien dostać nagrodę pocieszenia, przez dwa dni spalił tyle opony ze głowa mała
Rekomendowane odpowiedzi