adadur Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 zlocik extra!!! Zlot GIT Bardzo przepraszam tych z którymi sie nie napiłem Jedyne co to oniak powienien dostać nagrodę pocieszenia, przez dwa dni spalił tyle opony ze głowa mała to co dla Alony ... tonik do zmywania makijarzu :polew: [br]Dopisany: 12 Lipiec 2009, 21:10_________________________________________________Madas jak ktoś następnym razem będzie chciał się meldować do pokoju o 1 w nocy to przygotuj na dworzu ekstra ławeczki na tą okazję
Iverson Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 ...u mnie o 4.00 miałem najazd 11 dzikich beduinów , masakra , Duluki ma zdjęcia :polew:
diman Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 chcialem ze swojej strony i mojej zonki kaski serdecznie podziekowac za mega zlocik przygotowanie bylo na najwyzszym poziomie troche pogoda zawiodla ale cala reszta kox jeszcze raz dziekujemy :notworthy:
oZiX Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 ale tez beda z logo grupy wlkp? :polew: zgadnij gdzie wypadnie miejsce gdzie koziołki się będą głowami stukać [br]Dopisany: 12 Lipiec 2009, 19:11_________________________________________________http://www.tygodniknowy.pl/aktualnosci/pokaz/11321.dhtml "Osoby zainteresowane uczestnictwem w konkurencjach musiały się zarejestrować. Jedynym warunkiem było poddanie się badaniu alkomatem." :polew: :polew: :polew:
FAZY Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Podziękował ,więcej się nie będę rospisywał bo muszę wreszcie się napić ,pochwały zostawiam na jutro
domjenick Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Osoby zainteresowane uczestnictwem w konkurencjach musiały się zarejestrować. Jedynym warunkiem było poddanie się badaniu alkomatem." ...alkomat "podkrecony" rownie dobrze,jak auta startujace w konkurencjach
proton2 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Ja też się przyłączę do podziękowań dla Madasa, Kuredu i Musashi-ego za na prawdę świetne miejsce na zlot, organizację no i w ogóle za całokształt. Jestem zachwycony Ale żeby nie było za wesoło dwa minusiki - brak jakiegoś ciepłego posiłku w trakcie piątkowej imprezy oraz brak jakiegokolwiek miejsca do zjedzenia kiełbaski na lotnisku. Trochę źle się patrzyło jak sobie wszyscy radzili na maskach, dachach czy w samochodach. Był to mój pierwszy zlot i na pewno nie ostatni. Brawo
Piechol Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 wszystko ładnie pięknie , ale to: "Aktualności: Do VI Ogólnopolskiego zlotu Audi A4 Klub Polska - Piła 2009 , pozostał : ===> 1 DZIEŃ <===" by się już przydało usunąć
duluki Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 ale tez beda z logo grupy wlkp? :polew: zgadnij gdzie wypadnie miejsce gdzie koziołki się będą głowami stukać [br]Dopisany: 12 Lipiec 2009, 19:11_________________________________________________http://www.tygodniknowy.pl/aktualnosci/pokaz/11321.dhtml "Osoby zainteresowane uczestnictwem w konkurencjach musiały się zarejestrować. Jedynym warunkiem było poddanie się badaniu alkomatem." :polew: :polew: :polew: ale po badaniu można było pić dalej :drunk: :polew:
hornet Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Malikusie cóż tam odbierasz na nagrodę ?
tomaszu Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Jestem już w domu, cały i zdrowy (a przynajmniej mam taką nadzieję.. ). Nie chcę wyjść na lizusa, dlatego napiszę bardzo ogólnie - zlot jak najbardziej udany. Jeszcze nigdy nie dostałem tylu gadżetów. Organizacja luks. Do tego dodać świetną ekipę i.. już więcej nie trzeba nic tłumaczyć. Dziękuję wszystkim za wspólną zabawę. Znów nie miałem okazji ze wszystkimi pogadać i się napić, ale liczę na to, że na kolejnych zlotach sukcesywnie będę naprawiał ten problem. PS. Rozpisałem się, więc chyba jednak wyszedłem na lizusa. Aaa, muszę jeszcze coś dodać. Zawsze uważałem się za spokojnego, bezkonfliktowego człowieka. Okazuje się, że czasem nawet i mnie mogą nerwy ponieść. Tych, którzy mieli okazję zobaczyć jak leci mi para z uszu bardzo przepraszam. Pozdrawiam i do zobaczenia na kolejnych zlotach. :th: RFS
duluki Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 oddam Konia w dobre ręce :polew: :gwizdanie: :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Madas jakiś niewyraźny resztę musiałem ocenzurować :polew: a i Miron pozwolił Hugo przejść obok
oZiX Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 zlot fajny[; na lotnisku można wybaczyć brak miejsca itp ale brak tojtojka [; cięzko ;] dobra Robota Pany :Dmyślcie nad zimowym już :gwizdanie: :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 tomeks Twoja fura na focie a co powiesz na tą fotkę
kuredu Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 zlot fajny[; na lotnisku można wybaczyć brak miejsca itp ale brak tojtojka [; cięzko ;] dobra Robota Pany :Dmyślcie nad zimowym już :gwizdanie: :gwizdanie: to nie dostałeś Pampersa na powitaniu
filip1001 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Mógłby ktoś w końcu jakąś konkretną galeryję fotek wrzucić?
duluki Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 duluki, oZiX, antonio, rudzielec, filip1001, Pszczółka12, tomaszu, kokos, bauer, Bieniek, kuredu, krzyniek, vikis4, nippo83, proton2, mydlo, FAZY, Kaśka i 0 Gości przeglądają ten dział. jakiś ruch na forum dziś, co jest wszyscy mają wolne??? :mysli:
Rekomendowane odpowiedzi