akjam Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Może ma za dużo chętnych pełnopłatnych...
adams78 Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Co prawda inne wydatki nie pozwalają mi być na liście, ale popieram dimana - o co kaman? Jest 10 chętnych? Jest, i to od paru dni. Jest jakiś chociaż przybliżony termin? Nie ma...
norbi3000 Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 no troche czekamy juz na termin bo od poprzedniego czwartku wtedy termin mial byc pokazany w piatek,ale go nie bylo, w tym tygodniu mial byc max w czwartek dzis mamy piatek i dalej nic[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 08:16_________________________________________________Panowie jezeli dzis nie bedzie terminu to ja skreslam sie z listy, na pewno ktos sie na moje miejsce znajdzie !!!
miron78 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 troszke to może irytujące - ale w czym problem żeby zadzwonić do odpowiedniej osoby - jeżeli będzie taka potrzeba to dzwonić co 10 min. aż usłyszycie konkretną odpowiedź. Widać coś kolega compsport_krk niesłowny chyba, że mu się zapomniało i dziś zostanie podany
norbi3000 Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 co z tego ze zadzwonie jak w odpowiedzi dostane ze dzis albo jutro bedzie termin a i tak go nie bedzie, tak apropo w tamtym tygodniu dzwonilem i juz dawno mial byc ten termin
miron78 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Witam Z tego co wiem jest już 10 samochodów bo dzwonił do mnie dzisiaj kolega z a6 1.9 TDI 110KM Dzisiaj zostanie ustalony termin grupowego chiptuningu i do jutra na pewno ukaże się post. Pozdrawiam jak wynika z tego postu termin ostatecznie podany miał być do wczoraj - jeżeli kolega poda go dzisiaj ( a mam taka nadzieje ) to jeszcze myślę nie będzie taka tragedia
norbi3000 Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 ja swoja decyzje juz napisalem, zobaczymy jaki bedzie termin jak bedzie to pazdziernik to od razu mowie ze odpadam ze wzgledu na studia chyba ze w sobote sie to odbedzie
Bulczas Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 No bo to tak wyglada jakby koledze compsport_krk nie zalezalo na tym bo tak zwodzi z tym terminem.
norbi3000 Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 aktualna lista chetnych: 1. MAJKI_3646 2. kik0 3. Vas 4. rzaba7 5. radzikdt 6. diman 7. Rafal87 8. malinamm1 ja wypadam zgodnie z tym co mowilem, myslalem ze podejscie do sprawy bedzie profesjonalne
Muskel1 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 A jak pisalem w dziale Dobrzy chiptunerzy o kopmpetencjach Comsport to wielka dyskusje wywolalem. Jak widac nie mylilem sie w tej kwestii.
adams78 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Myślę że tunerom w PL daleko jeszcze do oczekiwanego od nich poziomu obsługi. Muskel, miałeś trochę racji... W tym przypadku może takie olewające podejście wynika z ceny, chociaż z drugiej strony, po co firma reklamująca się jako naj- sprzedaje taki shit?
MAJKI Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Norbi ale do października jeszcze daleko pierwsze 5 aut miało być robione w połowie września a drugie 5 pod koniec a jest dopiero 5 września. Moze i kolega troche to olewa bo w sumie tam gdzie to załatwiałeś to jest filia compsportu, myśle że jakbyśmy to z bezpośrednio z Bielskiem załatwiali to nie było by takiego problemu bo słyszałem z dobrego źródła że Patryk tak nie olewa klientów. Ja tam sie nie podniecam i jak coś to czekam dalej, jak nic z tego nie bedzie to też nic mi sie nie stanie...
norbi3000 Opublikowano 5 Września 2009 Autor Opublikowano 5 Września 2009 ja juz zmienilem firme wiec tak jak pisalem odpadam
adams78 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Patryk tak nie olewa klientów Ciśnie się na usta: To dlaczego z Nim nie rozmawiacie?
Bulczas Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Ja rowniez rezygnuje nie lubie takiego swodzenia i rowniez zmienilem firme Aktualna lista 1. MAJKI_3646 2. kik0 3. Vas 4. rzaba7 5. radzikdt 6. diman 7. malinamm1
MAJKI Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Patryk tak nie olewa klientów Ciśnie się na usta: To dlaczego z Nim nie rozmawiacie? Norbi załatwiał to przez filie z Krakowa i jeżeli załatwiał to tam to wydaje sie ze pracuja tam ludzie poważni Patryk tak nie olewa klientów Ciśnie się na usta: To dlaczego z Nim nie rozmawiacie? Jezeli załatwiał w Krakowie to po co dzwonić do Bielska, ale widać w Krakowie pracują niepoważni ludzie albo mają tyle roboty że nie zależy im na następnych 10 autkach. Jeżeli Ci co są na liście są nadal zdecydowani na 100% to w poniedziałek dzwonie do Bielska, przedstawiam temat i zobaczymy jaki bedzie odzew, jeżeli żaden to podziekujemy i każdy zrobi chipa gdzie bedzie chciał ....
compsport_krk Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Witam Panowie . Z góry przepraszam że termin ciągnie się tak długo ale mamy jeszcze 3 grupowe chipy i staramy się to wszystko dobrze rozegrać.Rozumiem wasze pretensje ale do tego wszystkiego mamy teraz dwa tygodnie urlopu razem z siedzibą w Bielsku. Ustalamy termin na odległość i bez kalendarza ciężko się to robi Zebrało się 10 samochodów akurat w takim momencie. Nie olewamy klientów bo każdy jest bardzo ważny. Przepraszam że ustalenie terminu tak się wlecze.Jak tylko dostane odpowiedź od Patryka napisze w przeciągu 5 min. Można popatrzeć jak przebiega grupowy chiptuning w A3 klubie myśle że to rozwieje wasze wątpliwości o profesjonalnym podejściu do sprawy. Jeśli możecie zaproponujcie terminy które wam najbardziej pasuja.Podcza rozmowy telefonicznej wspominałem z waszym kolega że ma to być nie wczesniej niż od polowy wrzesnia Pozdrawiam [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2009, 17:37_________________________________________________Jeszcze raz napiszę że nie jest to olewanie klienta ale nawał roboty czego się w takim okresie nie spodziewaliśmy i urlop na który każdy z nas zasługuje a że niestety lista zamknęła się w momencie jego rozpoczęcia tak to się przeciąga Termin tak jak już powiedziałem na pewno będzie jeszcze w tym miesiącu.
MAJKI Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Ok jakiś odzew jest także niech sie inny wypowiedzą czy czekają bo ja i diman na 100% bedziemy czekać o i moze skydiver dojdzie, także pisać czy lista dalej aktualna??
diman Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 no jak juz majki napisal ja jestem na 100% pewny tej decyzji czekam na termin moze wkoncu cos sie ruszy
miron78 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Ok jakiś odzew jest także niech sie inny wypowiedzą czy czekają bo ja i diman na 100% bedziemy czekać o i moze skydiver dojdzie, także pisać czy lista dalej aktualna?? no jak juz majki napisal ja jestem na 100% pewny tej decyzji czekam na termin moze wkoncu cos sie ruszy
Rekomendowane odpowiedzi