Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Porównywałeś wnętrze z moim?

Ja mam oryginalny przebieg. Kosztował mnie jakieś 2-3k zł więcej niż "igiełka" w Polsce :polew:

wnętrze wymienili na nowe po zalaniu i dospawywaniu ćwiartek :polew:

mi stukło 222222... :decayed:

Opublikowano

a u mnie 221tys :>na polskich wspaniałych drogach zawieszenie nadal git a podobno jak mówią nawet 100tyś nie wytrzyma :polew:

Opublikowano

a u mnie 221tys :>na polskich wspaniałych drogach zawieszenie nadal git a podobno jak mówią nawet 100tyś nie wytrzyma :polew:

zawieszenie z pierwszego montazu wytrzyma 250-300tys i to nie jest zadna nowosc :hi:

ale jak sie ono wysypie i zaczniesz wsadzac zamienniki to wtedy o 100tys zapomnij :naughty: :naughty:

Opublikowano

[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 22:46_________________________________________________

mi dzisiaj w AFN 250 000km stuknęło :)

ciekawe ktory raz ? :naughty:

Wydaje mi się ze 1 niemiec raczej nie przekręcił bo był przywieziony od własciciela i po stanie auta wydaje mi sie w oryginał ale tego to nikt ni ejest pewien.

Handluje autami i nie raz gadalem z gosciami od licznikow. Mowili ze nowsze BMW mają 30 miejsc w których zapisuje sie stan licznika i to tez nie stanowi problemu ;) takze to co na liczniku rzadko sie pokrywa sie ze stanem rzeczywistym ale z doświadczenia wiem ze auto ocenia sie po wygladzie i stanie a nie po tym co na blacie

Opublikowano

Moje AHU 236800tys. a czy prawdziwy to nie wiem ale jezdzi. Jeszcze 200km/h ciagnie :naughty:

Opublikowano

[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 22:46_________________________________________________

Wydaje mi się ze 1 niemiec raczej nie przekręcił bo był przywieziony od własciciela i po stanie auta wydaje mi sie w oryginał ale tego to nikt ni ejest pewien.

Handluje autami i nie raz gadalem z gosciami od licznikow. Mowili ze nowsze BMW mają 30 miejsc w których zapisuje sie stan licznika i to tez nie stanowi problemu ;) takze to co na liczniku rzadko sie pokrywa sie ze stanem rzeczywistym ale z doświadczenia wiem ze auto ocenia sie po wygladzie i stanie a nie po tym co na blacie

jesli Ci nie dal ksiazki serwisowej to na 100% masz cofke :naughty: niemcy tez kreca liczniki i to juz od dawna..

Opublikowano

jesli Ci nie dal ksiazki serwisowej to na 100% masz cofke :naughty: niemcy tez kreca liczniki i to juz od dawna..

Być może z salonu tym autem nie wyjechałem wiem ze ma 14 lat a jak wyjechalo z fabryki bylo przeznaczone na 10 :D wazne ze jezdzi nawet jak by miał 100 wiecej rpzejechane to bez tragedii ale po pracy silnika wyglada na to co na desce. Miale moctavie AGR 340 000km i byla roznica w pracy silnika ale nigdy nic nie wiadomo :) koledzy z forum tez sprowadzali diesle po 90 000km ale za takie egzemplarze trzeba sporo zapłacic

Opublikowano

zdajecie sobie sprawę, że wszystkie dieslowskie przebiegi razy 3 nalezy przemnożyć??

Opublikowano

:polew:

pesymista, najmniej trafną diagnozą jest uogólnianie

Bo Ty użytkowniku benzyniaczka chyba troszeczkę zazdrościsz spalania, co nie? :PB98:

Stąd te komentarze podejrzewam...

Pozdro :hi:

Opublikowano

zdajecie sobie sprawę, że wszystkie dieslowskie przebiegi razy 3 nalezy przemnożyć??

no może nie wszystkie :wink4:

Opublikowano

ale napewno znamienita wiekszosc aut imporrtowanych z allegro ma lewe przebiegi...

Opublikowano

ale napewno znamienita wiekszosc aut imporrtowanych z allegro ma lewe przebiegi...

podejrzewam ze 80%

Opublikowano

Moje AHU 236800tys.

Niezle czyli 236 800 000 km, pewnie jeszcze kręcony :decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano

Moje AHU 236800tys.

Niezle czyli 236 800 000 km, pewnie jeszcze kręcony :decayed: :decayed: :decayed:

Prawie 2,4 miliona km :shocked:

:wink4::tongue4:

Opublikowano

Bo Ty użytkowniku benzyniaczka chyba troszeczkę zazdrościsz spalania, co nie? :PB98:

kolego jakbym zazdrościł diesla to bym go miał. nie lubię diesli - więc mam benzynę, a na spalanie nie narzekam.

Opublikowano

zaraz zrobi się wymiana zdań co lepsze diesel vs benzyna vs gaz - jak dla mnie benzynka fajniejsza ale w dieselku mam średnie spalanie 2l/100km mniejsze niż w VB 1.8 16V tez automaciku

a wracając do tematu w weekend stuknęło mi 187500 licznikowe - w ECU to samo - ASO i TUV niemiecki tez się zgadza choć jak ktoś chce kręcić to i tak ukręci - autko kupiłem nie patrząc na przebieg tylko na stan :gwizdanie:

Opublikowano

....112 tysi potwierdzone książką i przebiegiem w ecu zresztą autko krajowe :good:

Opublikowano

kolego jakbym zazdrościł diesla to bym go miał. nie lubię diesli - więc mam benzynę, a na spalanie nie narzekam.

No dobrze, ale kiedy będzie 1,8 Turbo u Ciebie?

Korci cię ta jednostka? No wiesz 170 KM w wersji z USA :naughty:

Opublikowano

Hmm z tym się nie zgodzę gdyż jak ktoś chce i musi dużo jeździć to i tak najeździ wiele, niezależnie czy w benzynie czy dieslu. Dlatego można się przejechać na takim rozumowaniu że benzyna to musi mieć o wiele mniejszy przebieg od diesla. Sam z własnego doświadczenia wiem że w trasie spalanie będzie bardzo zbliżone( chodzi mi tu o mój 2.0, 131 km benz. w trasie poniżej 6l i np. jakiś 1.9TDI 131 km) A co lepsze Diesel czy benzyna? moim zdaniem nie ważne, ważne żeby było :audi::good:

SORRY ZA :ot:

Opublikowano

A ja bym już zamknął ten wątek , bo robi się bez sensu :cool1: