Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AWX 2002rok, akutalnie 445 000. Daje radę ;)

Opublikowano

Moja furka sprowadzona miesiąc temu z Holandii, rok 2000, przebieg wg. licznika 182000 km, :wink: w praktyce skłonny jestem pomnożyć to razy dwa. :eusathink:

Opublikowano

Ja mam w 1 ,9 w A3 241 tys i lata.

---------- Post dopisany at 15:31 ---------- Poprzedni post napisany at 15:31 ----------

Ostatnio badalem golfa dla klienta 2006r, okazalo sie ze Niemiec robił 70tys rocznie czyli, ~~360tys realnie, srodek wogole nie zniszczony...

Ja w roku robię od 40tys do 50tys

Opublikowano

w mojej a4 afn 96. wskoczyło juz na szafe 406tkm,jak brałem ja od zabojada miała niespełna 240tkm,odpukac narazie nic sie z nia nie dzieje

Opublikowano

A4 B6 2004 rok 1.9 TDi AVF 180 tys. pewnie ma drugie tyle kto wie... Na szczescie żadne plastiki nie są powycierane i lata bez problemu lakier ori Wczesniej był nissan almera 1 99r od nowosci przy sprzedazy miał 160tyś a srodek wyglądał na ponad 300tys km z kierownicy było jajo heh

Opublikowano

B6 AWX 02r 320tyś na szafie. od 5 lat u nas w rodzinie, wcześniej wszystkie kwity na potwierdzenie przelewu (łącznie z wyciągiem 11tu stron A4 z ASO z historią co kiedy i przy jakim przebiegu).

teraz kupiona A6 3.0 TDI quatro 05r z oryginalnym przebiegiem 166tyś km. Nie wierzyłem że takie jeszcze są, a jednak. Kupiona w Polsce od pierwszego właściciela który serwisował tylko w ASO. Od początku do końca faktury na każdą pierdółkę. Bardzo zacne autko ;)

Opublikowano

A4 AJM 2000r posiadam od 4 lat. Sprowadzona z Austrii od znajomego który sprowadza auta. Przebieg przy zakupie wynosił 159 tyś. Teraz jest 243 tyś. Jakiś czas temu sprawdzałem po nr VIN w serwisie to o dziwo nie ma w ogóle żadnej historii jest tylko info że auto wyjechało z Salonu i KONIEC wpisów. Przy pierwszej wymianie rozrządu wszystkie części były ORYGINALNE włącznie z wszystkimi filtrami itp. Czy spotkaliście sie z podobną sytuacją sprawdzając w serwisach swoje przebiegi ?

Opublikowano

Moje A4 AJM 2000r posiadam od 4 lat. Kupiłem od znajomego który sprowadza auta z Austrii. Przebieg przy zakupie 159 tyś obecnie 243 tyś. Jakiś czas temu sprawdzając przebieg w ASO po nr VIN ku mojemu zdziwieniu nie uzyskałem informacji ponieważ nie ma historii serwisowej auta, jest tylko informacja że auto wyjechało z salonu i ślad się urywa. Po pierwszej wymianie rozrządu zaraz po zakupie oraz Wszystkich filtrów wszystkie części były ORYGINALNE z logo Audi. Czy ktoś z was spotkał się z takim przypadkiem że nie było żadnego wpisu pomimo ewidentnych znaków że części montowane ORI ?

Opublikowano
A4 B6 2004 rok 1.9 TDi AVF 180 tys. pewnie ma drugie tyle kto wie... Na szczescie żadne plastiki nie są powycierane i lata bez problemu lakier ori Wczesniej był nissan almera 1 99r od nowosci przy sprzedazy miał 160tyś a srodek wyglądał na ponad 300tys km z kierownicy było jajo heh

hahhahah

To jest prawda.

Opublikowano

A4 2001 rok.

Wcześniej było turbo benzyną, ale z przyczyn niewiadomych nastąpiła eksplozja silnika. Wstawiłem TDI z przebiegiem około 300k i śmigam dalej. Mam zamiar zrobić co najmniej drugie tyle ;)

Opublikowano
Moje A4 AJM 2000r posiadam od 4 lat. Kupiłem od znajomego który sprowadza auta z Austrii. Przebieg przy zakupie 159 tyś obecnie 243 tyś. Jakiś czas temu sprawdzając przebieg w ASO po nr VIN ku mojemu zdziwieniu nie uzyskałem informacji ponieważ nie ma historii serwisowej auta, jest tylko informacja że auto wyjechało z salonu i ślad się urywa. Po pierwszej wymianie rozrządu zaraz po zakupie oraz Wszystkich filtrów wszystkie części były ORYGINALNE z logo Audi. Czy ktoś z was spotkał się z takim przypadkiem że nie było żadnego wpisu pomimo ewidentnych znaków że części montowane ORI ?

Ja na przyklad kupuje tylko czesci z serwisu i wymieniam sam- oczywiscie sladow po tym w serwisie nie ma tylko faktury u mnie...

Opublikowano

sam zawsze lepiej zrobisz, bo dokładniej, ja takiego samego jestem zdania - faktury są, a jakość naprawy jest zdecydowanie wyższa niż w serwisie. oczywiście mówimy o rzeczach, które możemy sami zrobić..

Opublikowano

Czasem bywają takie przebiegi :-) Auto z 1996r. Dokument z 2004r. przebieg 69.270 km

http://img839.imageshack.us/img839/4015/audijn.jpg

Firmowa nalepka z wymiany rozrządu 28.04.06 przebieg 88.370 km, plus wpis w książce serwisowej i bazie Audi.

ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting

Opublikowano

ja mam golfa 3 1.9 TDI z przebiegiem 100tys :grin: ale mysle ze jest gdzis 300tys na nim

i w audicy to jeest 200tysi i mysle ze drugie tyle nia sie zrobi

Opublikowano
ja mam golfa 3 1.9 TDI z przebiegiem 100tys :grin: ale mysle ze jest gdzis 300tys na nim

jak dobrze pamiętam to w golfie III licznik jest do 299999 km a potem wskakują zera i leci od nowa

---------- Post dopisany at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany at 19:12 ----------

jak dobrze pamiętam to w golfie III licznik jest do 299999 km a potem wskakują zera i leci od nowa

Opublikowano

na pewno tak jest w trojce a nie w dwojce tak bylo bo ja mam elektroniczny?? ale jezeli tak to sie wiele nie pomylilem bo jest 400tys

Opublikowano

ja mam u siebie 250 000 + przynajmniej 100 000 przekręcone czyli będzie juz ponad 350 000 i jak na razie śmiga bez problemu

Opublikowano

tu nie wolno o przebiegu pisać ;-) jak sprzedawałem moją poprzednią A4 to tacy "wariaci" z klubu przeczytali moje wszystkie posty i wiadomości.... przyjechali obejrzeć maszynę i po 2 h ich delikatnie musiałem wyprosić bo i tak z tego nic by nie było... ale uważajcie bo takich fachowców jest wielu... także dyskrecja powinna być...

Opublikowano

ma racje rozne ludzie to czytaja :whistling:

Opublikowano

napiszę tylko tak wiem ile mój AJM ma faktycznie ale nie przeraża mnie to sam go przywiozłem z DE najważniejsze że ładnie jedzie..