Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A teraz coś dla innych dociekliwych, informacje o przebiegu swojego Audi można sprawdzić w dowolnym salonie/serwisie AUDI i tylko Audi żadne VW czy Skoda,

Obowiązkowo trzeba się stawić osobiście, być właścicielem pojazdu, posiadać dowód rejestracyjny i dowód osobisty, w ten sposób obsługa może sprawdzić historię w bazie danych, niestety nie może wydrukować informacji, jedynie możemy zobaczyć i sami zapisać interesujące nas informacje, dodatkowo wydrukowany może zostać rozkodowany NR Vin z wyposażeniem auta.

Koszt usługi jest bezpłatny :)

Dzięki za informację i potwierdzam :) Byłem przedwczoraj w Audi Fota Groblewski w Gdańsku (przy samym Orlenie, nie w VW Fota Groblewski, który jest wcześniej) i od ręki sprawdzono mi historię serwisową mojego Audi, a wszystko to za darmo. Przy zakupie samochodu nie dostałem książki serwisowej, dlatego byłem totalnie zielony co działo się z moim samochodem. Ostatnia wizyta w serwisie odbyła się w czerwcu 2012 roku przy przebiegu 234 tys. km. Obecnie ma 290 tys, przy czym kupiłem go w 2013 roku z przebiegiem 261 tys. km.

Edytowane przez Undisclosed

Opublikowano

ja mam 288tys sam przejechałem w 3lata 80tys myślę ze był cofany ale wole nie dochodzić ile jeździ i jest dobrze :banan:

Opublikowano

A teraz coś dla innych dociekliwych, informacje o przebiegu swojego Audi można sprawdzić w dowolnym salonie/serwisie AUDI i tylko Audi żadne VW czy Skoda,

Obowiązkowo trzeba się stawić osobiście, być właścicielem pojazdu, posiadać dowód rejestracyjny i dowód osobisty, w ten sposób obsługa może sprawdzić historię w bazie danych, niestety nie może wydrukować informacji, jedynie możemy zobaczyć i sami zapisać interesujące nas informacje, dodatkowo wydrukowany może zostać rozkodowany NR Vin z wyposażeniem auta.

Potwierdzam , dodatkowo jakby ktoś chciał wyrobić książkę serwisową ze wszystkimi wpisami oraz uwzględnieniem obecnego przebiegu i naklejką która powinna znajdować się w książce i w okolicach koła zapasowego to koszt usługi powiedziano mi 160 zł

Edytowane przez Stepel66

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój afn ma niby 243700 km na blacie

Opublikowano

Ja mam nie całe 900 w 2.5 tdi

Opublikowano

400000 ostatnio mu stuknęło z czego jakieś 200 000 moje, jeżdżę nim od 2006

Opublikowano

No ladnie u mnie tez nie jest malo bo 339000 Km a sam zrobilem 90000 Km a moze troche wiecej w nie cale 5 lat i jedzie dalej i nie marudzi ze nie moze :D

Opublikowano

fe790bb75ccdc9be.jpg

ostatnio peklo :D

Opublikowano

ostatnio peklo
2 czy 3 raz?? :decayed:
Opublikowano

afn w automacie 1998r 350 000 na liczniku, potwierdzone w serwisie, w zawieszeniu wymieniane 3 wahacze i przegub i wszystko z 1998r. z zewnątrz i wewnątrz wygląda świetnie, jedynie fotel kierowcy ma na boku zadzierający się materiał.

Opublikowano

w rzezczywiswtosci plus 30 tysiecy powinno byc, bo tyle brakowalo wg ksiazki. do 2007r serwisowany w niemczech, od 2011 w moim posiadaniu, zrobilem nim 45tysiecy km od zakupu ;P

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

mój 1,9 AHU miał jak sprowadziłem z niemiec 278 000 km i z tego co wiem to był to ori przebieg :)

aktualnie 300 000 mi pękło :)

pozdrawiam

Opublikowano

Potwierdzam , dodatkowo jakby ktoś chciał wyrobić książkę serwisową ze wszystkimi wpisami oraz uwzględnieniem obecnego przebiegu i naklejką która powinna znajdować się w książce i w okolicach koła zapasowego to koszt usługi powiedziano mi 160 zł

Bardzo dobra wiadomość, a odtworzenie książki serwisowej -też super.

Ja dodam że w VW też mi za darmo pan sprawdził, w sumie sam od siebie, z ciekawości sprawdził bo go nawet nie prosiłem. Pytałem tylko ile biorą za usługe wymiany rozrządu. Zapytał mnie jaki miałem przebieg jak kupiłem w 2009r. i potwierdziło się że oryginał był 160tys km.

Ale z tym odtworzeniem ksiązki mi nie powiedział. Ale kosztami mnie zabił, 1500zł z ich częściami i podziękowałem.

Edytowane przez julo23

Opublikowano

Ja w swoim nowym nabytku A4 AFN Avant 1.9 TDi r.99 mam 283 tysiące z hakiem. Jeśli nadal aktualne sprawdzenie w salonie za darmo Audi bądź VW to muszę się udać celem weryfikacji.

Opublikowano

Umnie w b6 avf 288tys km i smiga bezproblemów, 3 lata i 60 tys po naszych drogach i jak narazie zawias orginał

Opublikowano

b5 ajm 99 serwisowany do 2013 przy 237tys- kupiony w 2014 przy 242 tys km. obecnie 298 tys pełen ory holender

b7 1.9 116kM 2006r serisowana do 2011 do 211tys obcnie 214tys z czym 2400 cofniete bo belg przejechał servis ;)

Opublikowano

AJM BORA kupiony jak mial 160 tys. Zrobilem w 6 lat 140 tys. Przy 300 tys czyli teraz po wymianie oleju odezwala sie szklanka. 1 delikatnie ale cyka.

Turbo hybryda. Od 6 lat. Niezimski moment dostepny od samego dolu. Masakrycznie ciezka noga a lata jak szalona. Nie robilem nic przy silniku prócz oleju co 10 tys 5w30 505 01

trza bedzie przejsc na 5w40 505 01. Moze przestanie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To teraz ja się "pochwalę"

A6 C5 2004r AWX /zrobiony na 168PS/ sprzedałam je sąsiadowi z przebiegiem 534 tys km.

Obecnie kupiłam A4 B5 2001r AJM Tip z oryginalnym nalotem 220tys km i teraz ze 2 lata muszę tym pojeździć.

Edytowane przez izka7878

Opublikowano

Jakieś małe te Wasze przebiegi :) Moja 1.9 TDI AFN 1999 rok ma przejechane na dzień dzisiejszy 420.000 km :) chodzi aż miło.

Pozdrawiam

Opublikowano

U mnie 362,000 tys i oleju nie bierze