Jump to content
IGNORED

[B6 AVF] Lampy Dayline

jawosz

Recommended Posts

Witam serdecznie :bry: jest to moj pierwszy post, ale chyba błędu w Temacie nie zrobiłem :rolleyes:

Własnie zarejestrowałem moja sliczna :a4fan::) (jak ja umyje to zrobie fotki i się pochwalę).

Zastanawiam się czy ktoś was zamontował (badz widział zamontowane) swiatła typu Dayline.

Tutaj są przykładowe:

http://allegro.pl/item680281912_lampy_przednie_dayline_audi_a4_8e_01_04_czarne.html

Co o tym sądzicie :tongue4:? Straszna wioska :kox:? I jak wygląda sprawa jakości tych lamp (może są lepsze na rynku - jak tak to co polecacie?)

Jesli Ci chodzi o diody to może i nie wioska, ale jakość ich nie bardzo do mnie przemawia

Te lampki to: SONAR a co za tym idzie jakosc ich jest watpliwa. (tak przynajmniej bylo przy eńdżel ajsach)

Co do wygladu, to jak dla mnie tragedia.. :decayed:

bardzo podobały mi się te lampy pókie nie zobaczyłem ich na żywo w aucie :shocked: takiego szmelcu dawno moje oczy nie widziały :wink4:

niestety - jak narazie niema nic lepszego od ori Bi-xenon

ok :decayed: czyli wioska :polew: tez nie widzialem ich na zywo :blink:

z B6 choćbyś sie zes...ał nie zrobisz S5 :kox:

Było już :thumbdown:

Powtórzę za innymi - tragedia :thumbdown:

Było już :thumbdown:

I to wiele razy :decayed: B6 ma bardzo ładne lampy w standardzie. Dużo ładniejsze niż to coś, więc po co robić downgrade :thumbdown:

Co o tym sądzicie :tongue4:? Straszna wioska :kox:?

Straszna :sick3:

ktoś na forum przerabiał postojówki na światła dayline jak w A6 co moim zdaniem jest lepsze niż ta wioska :naughty:

Witam.

Znalazłem coś ciekawego ale niestety za granicą.

Co o tym sądzicie ? :gwizdanie:

Audi-A4-8E-dayline-ch.jpg

Napiszcie swoje opinie :)

ja strasznie chciałbym takie lampy na zywo zobaczyc...

Jak zaczynałem ten temat to wypowiedzi forumowiczow byly jednoznaczne - WIOCHA :kox:

Jezeli ma ktos fotki z takimi lampami to z milą chęcią je zobacze :)

Podaj link gdzie je znalazles.

Napiszcie swoje opinie :)

producent ????

Podaj link gdzie je znalazles.

Są w ofercie na wielu stronach w niemczech np tutaj:

albo tu:

[url=http://www.cartuning-unlimited.de/CarTuning/Leuchten/Dayline-Scheinwerfer/Audi/Dayline-Scheinwerfer-chrom-fuer-Audi-A4::36270.html?referer=preisroboter&refID=8&

Jeśli ktoś już zamawiał z podanych stron to proszę o kontakt.

I moje pytanie czy wogóle ktoś zamawiał zza granicy z podobnych stron.

A producenta ... hmm jak narazie nie wiem :disgust:

link nie bangla

hm nie wiem jak wstawić linki :disgust:

http://www.amp-tuning.com/audi-a4-8e-0004-luz-diurna-devil-eyes-cromado-p-483.html

http://www.cartuning-unlimited.de/CarTuning/Leuchten/Dayline-Scheinwerfer/Audi/Dayline-Scheinwerfer-chrom-fuer-Audi-A4::36270.html?referer=preisroboter&refID=8&

No chyba się udało :decayed:[br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 11:52_________________________________________________Zauważyłem że są dwa typy:

pierwszy link ma kierunkowskazy na LEDach a drugi na żarówke, ale na drugim serwisie też można znaleźć lampe z kierunkowskazem diodowym.

jak dla mnie to bi-xenon B6 jest kozacki, a takie lampki to do golfa 2 albo rekina

powiem wam tak chłopaki , jeśli byłyby to lampy Valeo , Depo , FKAutomotive to wystawiający je na aukcje napewno pochwaliłby sie tym w opisie bo jak wiadomo są to uznane marki i jedyne jakie warto założyć. Skoro nie ma wzmianki o producencie to ja bym sie za bardzo nie podniecał

jak dla mnie to bi-xenon B6 jest kozacki, a takie lampki to do golfa 2 albo rekina

ostatnio rozmawialem z elektrykiem i powiedział ze przerobienie lamp na porządne xenony to koszt 1000 zł.

A jak stoją bi-xenon całe lapmy?

Panowie dobra wiadomość :>

Są już na allegro w PL :shocked:

Zapraszam do oblukania:

http://www.allegro.pl/item694540350_lampy_przednie_dayline_audi_a4_8e_01_04_chrom.html

i wystawienia oceny na ich temat :decayed:

Te lampy to coś ala lexus look tylko że do przodu. Jednym słowem świecidełka :decayed:

ale na święta bożego narodzenia jak znalazł :) choinka :D

ale nie przesadzajmy, jeżeli ktoś by mi je pokazał jak wyglądają na żywo to wtedy mogę ocenić.

Dzisiaj widziałem B6 z dayline ale innego typu - MASAKRA :shocked: ! jeszcze brakowało suszarki na ręczniki z tyłu :kox:

Lokalizacja sklepu : Wejherowo (25 km od Gdańska)

Jest ktoś na forum z trójmiasta zainteresowany takimi lampami :przebiegly:

Może poświęci się i obejży je osobiście jak są wykonane i czy pasują... ?

[br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 20:01_________________________________________________Założyłem do pakietu S4 cały przód orginał nowy - pasują dobrze.