jawosz 0 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Witam serdecznie jest to moj pierwszy post, ale chyba błędu w Temacie nie zrobiłem Własnie zarejestrowałem moja sliczna (jak ja umyje to zrobie fotki i się pochwalę). Zastanawiam się czy ktoś was zamontował (badz widział zamontowane) swiatła typu Dayline. Tutaj są przykładowe: http://allegro.pl/item680281912_lampy_przednie_dayline_audi_a4_8e_01_04_czarne.html Co o tym sądzicie ? Straszna wioska ? I jak wygląda sprawa jakości tych lamp (może są lepsze na rynku - jak tak to co polecacie?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
domelq 2 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Jesli Ci chodzi o diody to może i nie wioska, ale jakość ich nie bardzo do mnie przemawia Link to comment Share on other sites More sharing options...
ykk 5 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Te lampki to: SONAR a co za tym idzie jakosc ich jest watpliwa. (tak przynajmniej bylo przy eńdżel ajsach) Co do wygladu, to jak dla mnie tragedia.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aju 3 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 bardzo podobały mi się te lampy pókie nie zobaczyłem ich na żywo w aucie takiego szmelcu dawno moje oczy nie widziały Link to comment Share on other sites More sharing options...
miron78 29 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 niestety - jak narazie niema nic lepszego od ori Bi-xenon Link to comment Share on other sites More sharing options...
jawosz 0 Posted July 16, 2009 Author Share Posted July 16, 2009 ok czyli wioska tez nie widzialem ich na zywo Link to comment Share on other sites More sharing options...
moskal 4 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 ok czyli wioska tez nie widzialem ich na zywo z B6 choćbyś sie zes...ał nie zrobisz S5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonio 8 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 kaszana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Młody 5 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Było już Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtas-audi 1 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Porazka te lampy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocky 0 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Powtórzę za innymi - tragedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtusania 0 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 hmmm a ja myslalem, ze tylko mi sie nie podobaja.... , wszyscy wokolo mowili m, ze sa wypas itd, a ja od poczatku mowilem wioska, dzieki chlopaki, ze nie jestem sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dibo 1 Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Było już I to wiele razy B6 ma bardzo ładne lampy w standardzie. Dużo ładniejsze niż to coś, więc po co robić downgrade Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaweq 1 Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Co o tym sądzicie ? Straszna wioska ? Straszna Link to comment Share on other sites More sharing options...
jawosz 0 Posted July 20, 2009 Author Share Posted July 20, 2009 dzieki za szczere odpowiedzi odwiedliscie mnie od oszpecenia mojej niebieskiej strzały Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomson 0 Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 ktoś na forum przerabiał postojówki na światła dayline jak w A6 co moim zdaniem jest lepsze niż ta wioska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dembsey 0 Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Witam. Znalazłem coś ciekawego ale niestety za granicą. Co o tym sądzicie ? :gwizdanie: Napiszcie swoje opinie Link to comment Share on other sites More sharing options...
jawosz 0 Posted July 29, 2009 Author Share Posted July 29, 2009 ja strasznie chciałbym takie lampy na zywo zobaczyc... Jak zaczynałem ten temat to wypowiedzi forumowiczow byly jednoznaczne - WIOCHA Jezeli ma ktos fotki z takimi lampami to z milą chęcią je zobacze Podaj link gdzie je znalazles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moskal 4 Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Napiszcie swoje opinie producent ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dembsey 0 Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Podaj link gdzie je znalazles. Są w ofercie na wielu stronach w niemczech np tutaj: albo tu: [url=http://www.cartuning-unlimited.de/CarTuning/Leuchten/Dayline-Scheinwerfer/Audi/Dayline-Scheinwerfer-chrom-fuer-Audi-A4::36270.html?referer=preisroboter&refID=8& Jeśli ktoś już zamawiał z podanych stron to proszę o kontakt. I moje pytanie czy wogóle ktoś zamawiał zza granicy z podobnych stron. A producenta ... hmm jak narazie nie wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
moskal 4 Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 link nie bangla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dembsey 0 Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 hm nie wiem jak wstawić linki http://www.amp-tuning.com/audi-a4-8e-0004-luz-diurna-devil-eyes-cromado-p-483.html http://www.cartuning-unlimited.de/CarTuning/Leuchten/Dayline-Scheinwerfer/Audi/Dayline-Scheinwerfer-chrom-fuer-Audi-A4::36270.html?referer=preisroboter&refID=8& No chyba się udało [br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 11:52_________________________________________________Zauważyłem że są dwa typy: pierwszy link ma kierunkowskazy na LEDach a drugi na żarówke, ale na drugim serwisie też można znaleźć lampe z kierunkowskazem diodowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomson 0 Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 jak dla mnie to bi-xenon B6 jest kozacki, a takie lampki to do golfa 2 albo rekina Link to comment Share on other sites More sharing options...
moskal 4 Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 powiem wam tak chłopaki , jeśli byłyby to lampy Valeo , Depo , FKAutomotive to wystawiający je na aukcje napewno pochwaliłby sie tym w opisie bo jak wiadomo są to uznane marki i jedyne jakie warto założyć. Skoro nie ma wzmianki o producencie to ja bym sie za bardzo nie podniecał Link to comment Share on other sites More sharing options...
jawosz 0 Posted July 29, 2009 Author Share Posted July 29, 2009 jak dla mnie to bi-xenon B6 jest kozacki, a takie lampki to do golfa 2 albo rekina ostatnio rozmawialem z elektrykiem i powiedział ze przerobienie lamp na porządne xenony to koszt 1000 zł. A jak stoją bi-xenon całe lapmy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dembsey 0 Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Panowie dobra wiadomość :> Są już na allegro w PL Zapraszam do oblukania: http://www.allegro.pl/item694540350_lampy_przednie_dayline_audi_a4_8e_01_04_chrom.html i wystawienia oceny na ich temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dibo 1 Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Te lampy to coś ala lexus look tylko że do przodu. Jednym słowem świecidełka Link to comment Share on other sites More sharing options...
jawosz 0 Posted July 29, 2009 Author Share Posted July 29, 2009 ale na święta bożego narodzenia jak znalazł choinka ale nie przesadzajmy, jeżeli ktoś by mi je pokazał jak wyglądają na żywo to wtedy mogę ocenić. Dzisiaj widziałem B6 z dayline ale innego typu - MASAKRA ! jeszcze brakowało suszarki na ręczniki z tyłu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dembsey 0 Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Lokalizacja sklepu : Wejherowo (25 km od Gdańska) Jest ktoś na forum z trójmiasta zainteresowany takimi lampami Może poświęci się i obejży je osobiście jak są wykonane i czy pasują... ? [br]Dopisany: 29 Lipiec 2009, 20:01_________________________________________________Założyłem do pakietu S4 cały przód orginał nowy - pasują dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olek_BB 1 Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 w tym wątku macie pokazane jak te lampy wyglądają na aucie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=220200.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts