ArkadiuS Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 ładnie się teraz prezentuje , a kiedy program?
KENOiX Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Nie spieszy się jak znajdziesz od esy to od razu biorę od ciebie s-line'a. no chyba że sam coś wcześniej dorwę... chętnie pomógł bym z RNSe ale sam mam z nim problemy przy TV nie mam dźwięku i nie wiem jak właczyć
Wojtek_A4 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 Ok. Jak cos dam znac. W srode dam fotki juz z listwami i kolejnym malym modzie- galka zmiany biegow s-line
Flyer Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Galke tez kupowales od A3-jki? Jesli tak - to ja osobiscie zaluje tego moda... mialem juz wczesniej galke pikowana i zachcialo mi sie zmieniac na nowa... niestety mieszek jest mniejszy i dlatego np. u mnie przy wrzuceniu 5 biegu skora jest mocno napieta
T-żółw Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 zacne zmiany w aucie fele luks malinka prezentuja sie
Wojtek_A4 Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Opublikowano 11 Listopada 2009 Galke tez kupowales od A3-jki? Jesli tak - to ja osobiscie zaluje tego moda... mialem juz wczesniej galke pikowana i zachcialo mi sie zmieniac na nowa... niestety mieszek jest mniejszy i dlatego np. u mnie przy wrzuceniu 5 biegu skora jest mocno napieta Tak,od A3. Tylko, ze u mnie lezy idealnie i zadnego napiecia skory nie widze [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 22:27_________________________________________________Dodalem zdjecia listem s line
jedrekx Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 od razu lepiej, 100 razy ładniej wygląda
Wojtek_A4 Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Opublikowano 11 Listopada 2009 ładnie się teraz prezentuje , a kiedy program? Program ... sam nie wiem. Mysle, ze jak podejme temat to nie bedzie to tylko program. Narazie jeszcze troche wizualnie ja poprawie. Szukam foteli s line ale calych skorzanych, wydechu podwojnego od 2.5, karbonu do wnetrza, dobrych 19, kiery r8/tt, podsufitki czarnej i najlepiej zawiechy gwintowanej. Troche jeszcze pracy przede mna
Tas2die4 Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 tak sobie mysle... kupiles 1.9 bo mialo byc oszczednie.. a teraz tyle modow i kasy w nia wkladasz..
Wojtek_A4 Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Opublikowano 11 Listopada 2009 tak sobie mysle... kupiles 1.9 bo mialo byc oszczednie.. a teraz tyle modow i kasy w nia wkladasz.. To autko zony. Mam jej zatankowac do pelna i na miesiac ma starczyc w dobie kryzysu Ja sie bawie hobbystycznie. Rzeczy, ktore kupuje nie traca na wartosci. Kiedys sie wymontuje i sprzeda osobno
retrikal Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 no całe szczęście, że zanim coś napisałem, doczytałem, że znaczek S4 zniknie.... S4 TDi nie brzmi dumnie.... super autko! taki mąż to skarb :naughty: :polew:
elmo814 Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 co go gałki s-line 5biegowa to sa takie, zapytaj tom 77[br]Dopisany: 15 Listopad 2009, 11:07_________________________________________________ ładnie się teraz prezentuje , a kiedy program? Program ... sam nie wiem. Mysle, ze jak podejme temat to nie bedzie to tylko program. Narazie jeszcze troche wizualnie ja poprawie. Szukam foteli s line ale calych skorzanych, wydechu podwojnego od 2.5, karbonu do wnetrza, dobrych 19, kiery r8/tt, podsufitki czarnej i najlepiej zawiechy gwintowanej. Troche jeszcze pracy przede mna tutaj sa fotele:)-->http://moto.allegro.pl/item803769459_skora_audi_a4_s_line_2006_kpl_idealna.html
Wojtek_A4 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 co go gałki s-line 5biegowa to sa takie, zapytaj tom 77[br]Dopisany: 15 Listopad 2009, 11:07_________________________________________________ ładnie się teraz prezentuje , a kiedy program? Program ... sam nie wiem. Mysle, ze jak podejme temat to nie bedzie to tylko program. Narazie jeszcze troche wizualnie ja poprawie. Szukam foteli s line ale calych skorzanych, wydechu podwojnego od 2.5, karbonu do wnetrza, dobrych 19, kiery r8/tt, podsufitki czarnej i najlepiej zawiechy gwintowanej. Troche jeszcze pracy przede mna tutaj sa fotele:)-->http://moto.allegro.pl/item803769459_skora_audi_a4_s_line_2006_kpl_idealna.html Szukam pelnej skory Galka juz zamontowana
Wojtek_A4 Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Opublikowano 26 Listopada 2009 Kolejny gift w drodze. Jak wszystkoprzyjdzie na czas w sobote dzialam. Mam nadzieje, ze dam rade...
retrikal Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 kozak szybko działasz:) co do relingów - tak jak mówiłem wysyłka nie kosztowała więcej jak 20zł....a dokładnie 19zł...ale niestety znalazłem już gościa, który się zamienił i relingi już do mnie lecą.... pozdrawiam
rafalekx Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Gałeczka zmiany biegów też zmieniona? Czy dopiero w planach? :gwizdanie: Mody idą pełną parą Gdyby nie te 115 KM i brak Q to bym się pisał w kolejkę po to autko
Wojtek_A4 Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Opublikowano 26 Listopada 2009 Gałeczka zmiany biegów też zmieniona? Czy dopiero w planach? :gwizdanie: Mody idą pełną parą Gdyby nie te 115 KM i brak Q to bym się pisał w kolejkę po to autko Galka juz siedzi od miesiaca chyba :> Ale dopiero z kiera bedzie pelen komplet
H4mm3R Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Furacz konkretny :> a na tym zawiasie jak to auto siedzi to normalnie
Rekomendowane odpowiedzi