Muskel1 Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Witam, chodzi mi glowie czesciowe polakierowanie (lub oklejenie folia) auta. Wyszukalem sobie 4 kolorki i nie moge sie zdecydowac Jestem jeszcze na etapie, w ktorym mozna mi to wybic z glowy wiec czekam na jakies sugestie z waszej strony 1 2 3 4
Kowi87 Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Mi to sie jakoś nie widzi te listwy na drzwiach lepiej zostaw w ori kolorze Najbardziej skłaniał bym sie do tego niebieskiego, ale raczej chyba w innym odcieniu, albo zostawił temat w spokoju :gwizdanie:
Dibo Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Jak już to opcja 1. Przy czym listwy boczne w ori kolorze.
soolek Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Ja bym wybrał: ... ŻADEN !!! Do czarnego ciężko jest coś sensownego dobrać, żeby nie zrobiła się choinka. Grill, ranty felg OK - coś można pokombinować, ale listwy - NO WAY Jeśli już chcesz coś kombinować, to zacząłbym od relingów na czarno. Potem pomyślałbym nad czarnym matem: cała maska + dach + ... do przemyślenia.
Dibo Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Potem pomyślałbym nad czarnym matem: cała maska + dach + ... do przemyślenia. Czarny mat do czarnego błyszczącego się lakieru trochę nie bardzo
soolek Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Niech Ci będzie. To CAŁY NA CZARNY MAT !!! Ostatnio była gdzieś fotka RS4 B7 w matowym czarnym - ja pierd... :drool:
KENOiX Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Ja wrzucałem tego RS4 u mirona w wątku tu jest link http://culturegarage.com/2008/09/24/matte-black-vinyl-wrapped-b7-rs4-avant-let-me-show-you-it/ po prostu miazga. Jak już chcesz coś robić Muskel z lakierem to coś takiego
soolek Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Muskel, to chyba już wiesz, jaki powinieneś obrać cel
Cuber Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Muskel zwariowałeś :gwizdanie: ps. CZARNY MAT
Młody Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Co Ty chcesz zrobić pogotowie, policję czy straż pożarną ? ale mat :kox: aż mnie korci
Muskel1 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 Muskel zwariowałeś :gwizdanie: No Nie no panowie, calego auta to nie bede lakierowal bo tyle tuszu w drukarce nie mam na banknoty No to zostaje tak jak jest, mialem po prostu wizje i przyplyw kreatywnych mysli Dziekuje za opinie. Mozna zamknac
Madas Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 jak nie malujesz całego to nie maluj tych wstawek ....
Rekomendowane odpowiedzi