jozek726 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 kupiłeś dywaniki w ASO ? bo mnie "kolega" dawid zrobil w h*j* :gwizdanie: i tez musze cos kupić
Bulczas Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 kupiłeś dywaniki w ASO ? bo mnie "kolega" dawid zrobil w h**** :gwizdanie: i tez musze cos kupić Aż tak mnie nie pojebało Na forum ostatnio się pojawiły praktycznie nówki to się długo nie zastanawiałem
Miszka82 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Zderzak na aucie. Nawet zaślepki tak bardzo nie rzucają się w oczy Narazie takie kijowe zdjęcie ale nie było czasu na nic więcej. :gwizdanie: to to jest hvj pokaż jak ogarnęli tylne nadkole
Bulczas Opublikowano 4 Października 2011 Autor Opublikowano 4 Października 2011 Heble 312mm na przodzie a stare klocki hamowały metalem [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 16:50_________________________________________________Miałem malować zaciski przy okazji wymiany ale stwierdziłem że lepiej będzie je na wiosnę odnowić :gwizdanie:
Michał Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Weźno ustrzel jaką ogarniętą sesję na tych OZ-ach :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 4 Października 2011 Autor Opublikowano 4 Października 2011 Chyba dopiero jak ogarnę wszystko w następnym sezonie. Narazie jest koza na 1BE bo gwint wylał. Jakby Ci się chciało ogarnij jakoś felgi w jakimś malinowym kolorku bo widziałem na SCP i mi się spodobało
Michał Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 jestem w fazie wybierania koloru następnym krokiem będzie zwożenie piwa do garażu, a przy polerowaniu podobno ogromne ilości są potrzebne
Bulczas Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 Takie jakieś fotki po przygotowaniu auta do zimy. Umyłem, glinkowałem, myłem i potem polerka budżetowa i jakiś tam wosk 3M. :gwizdanie: Szału ni ma ale jest lepiej jak było. Nie wspominam już jak glinka wyglądała Może jutro się wybiorę gdzieś na jakieś lepsze fotki jakimś lepszym sprzętem [br]Dopisany: 22 Październik 2011, 21:34_________________________________________________Tłoczek 11mm z musu... Zobaczymy czy coś się zmieni podczas jazdy :gwizdanie: Poza tym założyłem ładne zimówki ale o tym jak wyjadę z garażu
Kowi87 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Bardzo róznicy nie odczujesz bo auto juz ma koxu podlane, dymienie sie zmniejszy, tego teraz też nie zauwązysz bo zimno ale zapas będzie
Michał Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 przez Ciebie znowu nachodzi mnie na te całe tuningi...
Kowi87 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 przez Ciebie znowu nachodzi mnie na te całe tuningi... starczy pucowania lakieru :polew: teraz czas na mody dla prawdziwych hardkorów
Bulczas Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 przez Ciebie znowu nachodzi mnie na te całe tuningi... Zmiel sobie tłoczek w pompie to będziesz musiał
Nelson Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 przez Ciebie znowu nachodzi mnie na te całe tuningi... starczy pucowania lakieru :polew: teraz czas na mody dla prawdziwych hardkorów Nie ma opierdalnja śje!
Michał Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 przez Ciebie znowu nachodzi mnie na te całe tuningi... starczy pucowania lakieru :polew: teraz czas na mody dla prawdziwych hardkorów pucowanie to dopiero na wiosnę, ale za to na high-levelu a przez zimę też trzaby co rezać Zmiel sobie tłoczek w pompie to będziesz musiał masz jakiś sprawdzony sposób? BTW gdzie dopadłeś uszczelki?
Bulczas Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 masz jakiś sprawdzony sposób? BTW gdzie dopadłeś uszczelki? Najpierw cała trasa z S-c do Gliwic okolice 200km/h, potem logi dynamiczne U mnie zadziałało A uszczelki dorwałem w "Fota" za całe 40zł
Olaf Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Bułczas sory za OT ale wszystkiego najlepszego ! ;p
Bulczas Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 Bułczas sory za OT ale wszystkiego najlepszego ! ;p to nie dziś
Rekomendowane odpowiedzi