michele Opublikowano 10 Września 2009 Autor Opublikowano 10 Września 2009 X0A = National sales program germany B0A = Poj. bez szczególnych krajowych wymogów techn. C1L = Felga aluminiowa 7 jx16h2 et45 5/112 G0C = Manualna 5-biegowa skrzynia b. (przelozenia sport.) H6U = Opony 205/55 r16 91w J0L = Akumulator MT5 = 6-cylindrowy silnik z wtryskiem 2,4 ltr. litera kodowa Q1D = Fot. sport. 0JG = Klasa masy pojazdu os przednia >> zakres mas: 1329-1428kg 1AC = System przeciwblokujĄcy -abs- 1G3 = Kolo zapasowe normalne zamiast dojazdowki 2PV = Kierownica skórz. do poduszki bezp. 5RQ = Lusterko na wysięgniku (konvex) str. prawa 5SL = Lusterko na wysięgniku (konvex) 1f52 T7T = 6-cylindrowy silnik z wtryskiem 2,4 ltr. litera kodowa 0YE = Klasy ciezaru-os tylna >> zakres ciezaru: 3S0 = Bez poręczy dachowych 4UE = Lewo/prawo 0G1 = Przedłużenie okresu przeglĄdu 8UC = Radio 8GL = Alternator 8RN = Eight speakers (active) 1KD = Hamulce tarczowe tył 1LB = Faustsattelbremse przod 3FE = Dach odsuwany/odchylany z napędem elektrycznym 1BE = Pakiet zawiesz. cos za twrado bylo na normalne zawieszenie i wyszlo szydlo z worka 1BE
kler_b Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Miło popatrzeć na brata :>, zadbany model, tej skóry to Ci zazdroszczę może sam sobie kiedyś sprawie, czym się tak naprawę będą różnić nasze silniki ARJ a ALF skoro pojemność ta sama i moc?
michele Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2010 są takie dni ze jadło by sie oczami :gwizdanie:, tak samo ze skóra w samochodzie, jak zimno to piz*zi zanim sie rozgrzeje i naprawdę czuć ten chłód , i na odwrót w lato siądziesz to sie przyklejasz , zanim sie schłodzi, ale takie dni szybko mijają i można dalej sie cieszyć , porostu trzeba sie przyzwyczaić
kler_b Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Miałem skórę w poprzednich autach więc znam ten ból ale mimo wszystko autko się o wiele lepiej prezentuje.
soolek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 A jak sprzątanko w środku szybko idzie - ciach szmatką i po bólu
kler_b Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 A jak sprzątanko w środku szybko idzie - ciach szmatką i po bólu Oj tak, zwłaszcza jak się wozi psa, ze skóry sierść to wystarczyło zdmuchnąć a potem wytrzepać dywaniki a teraz mordęga z odkurzaczem żeby kłaki pozbierać :>
michele Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dzisiaj znalazłem troche czasu na umycie i zrobienie paru fotek (telefonem ) :gwizdanie: przy spokojnej jeździe i spalanie nie straszne
kler_b Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Co to za patent na tym ostatnim zdjęciu?
michele Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 to jest wskaźnik gazu, nie chciałem mieć go gdzieś na desce to ulokowałem go w tunelu :>
kler_b Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Na desce to zielone zdecydowanie nie pasowało by do reszty czerwonego
michele Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Na desce to zielone zdecydowanie nie pasowało by do reszty czerwonego i dlatego tam sie nie znalazlo
pablo_9 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ładna ta twoja A4, fajnie wyposażona
Tomasz Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autko a co do LPG, też mam i sądzę że jeżdżąc około 20 tys km rocznie oszczędzasz średnio około 2500zł rocznie (licząc benzynę i wydatki na instalację), a 10tys zł za 4 lata -3000zł na instalację to 7 tys zł do przodu , jak ktoś woli tracić tą kasę to (nie mój portfel ), jeżdżąc szybko(150-180) nie myślę o kosztach bo 15lpg to 30zł), a 13litrów benzyny to około 54zł, różnica w kulturze pracy lpg a benzyna to minimalna różnica(w końcu to sekwencja), a V brzmi tak samo
michele Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2010 jeszcze jakies felgi na pokład wpadną i bedzie myślę nad 18'' od eski, no i zdezak przód mam na oku [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 21:54_________________________________________________ Autko a co do LPG, też mam i sądzę że jeżdżąc około 20 tys km rocznie oszczędzasz średnio około 2500zł rocznie (licząc benzynę i wydatki na instalację), a 10tys zł za 4 lata -3000zł na instalację to 7 tys zł do przodu , jak ktoś woli tracić tą kasę to (nie mój portfel ), jeżdżąc szybko(150-180) nie myślę o kosztach bo 15lpg to 30zł), a 13litrów benzyny to około 54zł, różnica w kulturze pracy lpg a benzyna to minimalna różnica(w końcu to sekwencja), a V brzmi tak samo koszt instalacji zwraca sie po okolo 16000-17000 km w moim przypadku sie zwrucilo, duzo robie trasy do włoch i spowrotem 3600km, a kultura pracy sie praktycznie nie zmienia, tomasz13 :oklaski:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 22:00_________________________________________________dzisiaj wybrałem się na szrot i znalazłem dawce ,oto i on :oklaski: :drool: no i od razu ślinka mi pociekła
Radziu Audi A4 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 orzeszty....rwij ją, rwij, a szcególnie zderzak Esowy i :slina: ojojoj, poszalałbym na tym szrocie możęsz mi napisać na PW ile za nią dałeś?? bo też chcę coś mocniejszego kupić. Dałbyś rade?? o ile to nie tajemnica;)
pablo_9 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Jak zamierzasz zmieniać przedni zderzak to ja bym był zainteresowany twoim ori przednim zderzakiem...jak coś to daj znać
michele Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2010 biorę całą bo cena w sam raz, płace za nią 350 ojro, tu akurat cena samochodu spoko ale transport do polski drożej wyjdzie a wiec sie dogadałem i biorę jeszcze parę sztuk, bo tutaj nie opłaci im sie naprawiać jak cos sie zepsuje, np za 2 poduszki powietrzne krzyczą 2500 euro do peguota, nie założysz nie dopuszczą do ruchu wiec dla większości ludzi lepiej oddać na szrot nawet trochę uszkodzona, ta akurat poszła w zamian za nowy samochód i salon ja dal do złomowania, a takie furki można znaleźć: ta ma ładne kremowe skorki ta troszkę uszkodzona z przodu do wymiany poduszki chłodnice, zderzak, silnik nie tknięty z ta niewiem co i jak ale juz troszkę ja rozebrali Jak zamierzasz zmieniać przedni zderzak to ja bym był zainteresowany twoim ori przednim zderzakiem...jak coś to daj znać dogadamy sie
Radziu Audi A4 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 czyli rozumiem, że bierzesz kilka samochodzikó i w polsce na części tak??
michele Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2010 dokładnie tzn ta beeme z zamiarem odratowania albo sprzedazy w całości, szroty wyglądaja jak nie jedna giełda w polsce tylko samochody tutaj dużo nowsze hehe
Radziu Audi A4 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 hmm, czy ewentualni :decayed:e jak już je sprowadzisz, to będziesz sprzedawał części?? jakiś nr tel?? czasami latam na podlasie moze dałoby rade sie dogadać co do cześci?? będziesz miał dobre ceny?? :kox: :kox:hehe
Rekomendowane odpowiedzi