WiesiekM Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Całkiem coś się powaliło. Zaczęły pojawiać się błędy. Znikała kasa i respekt.
Si?a Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Nie będę pytał kiedy będzie włączony serwer bo to sensu nie ma. Spytam może inaczej... jak idzie postęp w naprawie ?
Bedi Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 hehe może to i dobrze ze serwy padły będzie chwilę odpoczynku
Allcon Opublikowano 1 Września 2009 Autor Opublikowano 1 Września 2009 Było włamanie - chwilowo nic więcej nie potrafię powiedzieć...
Madas Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Było włamanie - chwilowo nic więcej nie potrafię powiedzieć... ale gdzie włamanie ?
Allcon Opublikowano 1 Września 2009 Autor Opublikowano 1 Września 2009 Było włamanie na serwer... Na szczęście w pakiecie z serwerem kupiłem opcję backupu całej zawartości więc w najgorszym przypadku stracimy dane z kilku godzin tylko, że teraz jakoś nie mogę wyegzekwować tego backupu od dostawcy serwera... ;(
Kaśka Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Jak chciałam dzisiaj sprawdzić czy działa gra to przekierowało mnie na inną stronę http://www.hackforums.net/ Chyba macie nie mały problem
Si?a Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Fakt Kaśka ma rację ... Teraz pozostało nam poczekać na backup'a no i zastanowić się co zrobić żeby ta sytuacja się nie powtórzyła...
chudineze Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 No widać do jakiej strony jest przekierowanie. Hakerzy znaleźli sobie obiekt do swoich niecnych zamiarów i dlatego mamy klape z grą. ;(
Allcon Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 Udało mi się odpalić grę - niestety najnowszy backup jaki udało mi się wyegzekwować to noc z 30 na 31 sierpnia tak więc proszę zgłaszać ewentualne zastrzeżenia na mail. pozdrawiam
KOval81 Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Sraka nie gra - cały czas na myjni muszę tyrać, bo mnie łoją w wyścigach Rzucam to :gwizdanie:
ykk Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Cos mi sie tu nie podoba po tej przerwie technicznej
bigos_s Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Jeżu rekrutuj jakiegoś młodego prężnego na moje miejsce bo ostatnio jakiś zarobiony jestem :gwizdanie: zaraz sprzedam furacza i wpłace na Pita Pzdr All
ykk Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Nie robta jaj Mamy przeciez jeszcze miejsca
Kolkov Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 dobra zalogowałem się i ja w końcu Cienki ale już parę razy zebrałem baty Ogólnie gierka fpytkę
GRazny Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 no wkońcu będzie co poklikać CYBORG sie melduje
WiesiekM Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 a ja odpadam. Jeśli ktoś chce przejąć moje konto, to oczekuję wiadomości na PW.
WiesiekM Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Według mnie, po awarii, gra straciła sens. To już nie to samo . Poza tym zajmowała zbyt wiele czasu i to chyba najlepszy moment, żeby się od niej oderwać
Rekomendowane odpowiedzi