dudi75 Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 ale i tak jesteś Kozak-jedyny na 18tkach :polew: :polew: Chodzilo ze bylem jedyny u nas na spocie na letnich 18
Kierownik Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Fajnego masz tego klekota dudi powiedz jak wyglada sprawa z policją ? nie zabrali ci jeszcze dowodu za te szyby
SoMeS Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Fajnego masz tego klekota dudi powiedz jak wyglada sprawa z policją ? nie zabrali ci jeszcze dowodu za te szyby jedyna słuszna ściema szybek to po całości
Kierownik Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 no ale wiesz jakie mamy popieprzone prawo
SoMeS Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 no ale wiesz jakie mamy popieprzone prawo przejmujesz się tym? bo ja wcale...
Kierownik Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 no wiesz ... przejmowac sie nie przejmuje , ale dowód odbierać co chwile ...
SoMeS Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 no wiesz ... przejmowac sie nie przejmuje , ale dowód odbierać co chwile ... ja miałem jeden miesiąc że mi zabierali 4 czy 5 razy... i co z tego? idziesz odbierasz i śmiejesz im się w twarz
dudi75 Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 Jezdze juz z tymi szybkami ponad dwa lata , policja jak mnie lapie to sie przyglada, dziwi i wypisuje za mandat za predkosc troche sie lituja nademna bo w koncu jezdze stara 15 letnia a4 z 95 r ktora ma wartosc rynkowa moze ze 10000 zl
SoMeS Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Jezdze juz z tymi szybkami ponad dwa lata , policja jak mnie lapie to sie przyglada, dziwi i wypisuje za mandat za predkosc troche sie lituja nademna bo w koncu jezdze stara 15 letnia a4 z 95 r ktora ma wartosc rynkowa moze ze 10000 zl skąd ja to znam
Kierownik Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 :doh1: Sory za jeszcze jeden post do tego OT Ale nie dostaje sie zadnego mandatu za takie szyby ?
SoMeS Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 :doh1: Sory za jeszcze jeden post do tego OT Ale nie dostaje sie zadnego mandatu za takie szyby ? nigdy nie dostałem... zawsze zabierali dowodzik i na przegląd wysyłali z kwitkiem
Kierownik Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 eee to looz ja stara sie o uprawnienia na diagnoste , i ma kilku znajomych :gwizdanie: Dzieki wielkie i sory dudi za burdel w temaci
michal-oracz Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 dudi co do twardości to miałeś racje jest trochę mięko może jak opuszcze troche na wakacje to troche będzie trwadsze?
slepy Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 mówicie o TA?, jak jest miekki to ja też wymiękam i nie kupuję go :gwizdanie:, jest na allegro FK, ale tył od paska i nie będzie pasował chyba
michal-oracz Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Jeśli chodzi o konfort jazdy to dobry 4 os i bagaż lepiej jak na seryjnym
slepy Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 no ale za miękko też nie może być :gwizdanie:
dudi75 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 dudi co do twardości to miałeś racje jest trochę mięko może jak opuszcze troche na wakacje to troche będzie trwadsze? Niby tak powinno byc, ale gdy ja swojego obnizylem to czesto ladowalem miska o asfalt i wcale nie byl twardszy a w zaszlym tygodniu podnioslem go ok 1cm do gory i jest ok. Jeszcze ani razu nie piepsznolem micha o alfalt, nawet rzeklbym ze jest twardszy . Bo zeby go pomniesc musialem skrocic skok sprezyny i przez to wydaje mi sie ze jest twardszy Troche dziwne ale takie sa moje wrazenia z jazdy
dudi75 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Im wyżej tym twardziej. A ja zawsze myslalem ze nisko to twardo , a teraz wiem ze im wyzej tym twardziej
SoMeS Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Im wyżej tym twardziej. kłóciłbym się z tą teorią
Rekomendowane odpowiedzi