Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] CZARNA PADLINA 1.9 TDI 216KM i 426Nm GT22- AL-2DIN itd.. + QUATTRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiadomo fajnie by bylo , trzeba czekac na okazje napewno cos sie trafi :>

Opublikowano

Tak sie wlasnie zastanawiam predzej nad czyms takim

http://otomoto.pl/audi-a4-1-9-tdi-quattro-C16495296.html

Moje klamoty pakuje do Q a z tej Q do mojej oski i ja mam Q a zona ma oske :kox: Troche pierdzielenia ale jak znajde jakiegos fajnego dawce to pomysle narazie musi zostac ta :wink4:

to nie było tak od razu robić a nie kupiłeś jej peżota :polew:
Opublikowano

Wiesz w tedy wynikla pilna sprawa i jak zona zajezdzila mundka to musiala miec auto na gwalt wiec po taniosci kupilem pezota a teraz mam kase i na spokojnie moge szukac jakiegos dawcy dla siebie :kox: . Choc z drugiej strony po nocach mi sie sni S4 dlubniete tak na ~400KM tylko skad tu kase na wache brac takie cudo pewnie lyknie ze 20 a tam gazu sie nie zalozy :gwizdanie:

Opublikowano

Wiesz w tedy wynikla pilna sprawa i jak zona zajezdzila mundka to musiala miec auto na gwalt wiec po taniosci kupilem pezota a teraz mam kase i na spokojnie moge szukac jakiegos dawcy dla siebie :kox: . Choc z drugiej strony po nocach mi sie sni S4 dlubniete tak na ~400KM tylko skad tu kase na wache brac takie cudo pewnie lyknie ze 20 a tam gazu sie nie zalozy :gwizdanie:

LPG
Opublikowano

Co LPG ? Do S4 dlubnietej na 400KM chyba sie nie da . Do seri po sofcie jeszcze cos tam wkladaja . Ale chyba nic mocniejszego gaz nie obsluzy :mysli:

Opublikowano

zaptytaj NOSBa on tam w swojej ma- zapytaj go co i jak- jakaś opcja zawsze jest. dla 400kunia chyba dałbyś radę gaz znieść

Opublikowano

on tam w swojej ma- zapytaj go co i jak- jakaś opcja zawsze jest. dla 400kunia chyba dałbyś radę gaz znieść

Ale kogo bo nie napisales :polew:

Opublikowano

już poprawiłem[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 11:42_________________________________________________jest chyba nawet u nas w klubie B6 S4 w lpg

Opublikowano

Zapytam co on o tym sadzi :good: lecisz dzisiaj na spota :cool1: bo cos sie ostatnio opouszczasz :confused4:

Opublikowano

Zapytam co on o tym sadzi :good: lecisz dzisiaj na spota :cool1: bo cos sie ostatnio opouszczasz :confused4:

za tydzień będę -dzisiaj mam wolne to trochę dla odmiany posiedze w domu- ostanio więcfej mnie nie mam niż jestem
Opublikowano

już poprawiłem[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 11:42_________________________________________________jest chyba nawet u nas w klubie B6 S4 w lpg

B6 jest V8 bez turbo i chodzi pięknie

Opublikowano

dokladnie :wink4:

Opublikowano

Ja tam slyszalem ze w tych B6 S4 narzekaja na silniki i ze nawet seri nie trzymaja

Opublikowano

jakbyś posłuchał V8 to byś zmienił zdanie ;-)

Opublikowano

Ja tam slyszalem ze w tych B6 S4 narzekaja na silniki i ze nawet seri nie trzymaja

bo tak jest :tongue4:

tylko że brak KM wynagradza dźwięk :gwizdanie:

osobiście wolę S4 B5 :naughty:

Opublikowano

bo tak jest :tongue4:

tylko że brak KM wynagradza dźwięk :gwizdanie:

osobiście wolę S4 B5 :naughty:

w budzie B5 to już cultowe auto
Opublikowano

S4 B5 kultowe? No prosze Was :polew:

mozna je uzdrowic :wink4: - tak, czy siak gdybys zaczal jezdzic 4.2 to poczulbys przepasc w stosunku do 1.9.

jakbym nie mial w priorytetach osiagow, to jezdzilbym teraz taka S4 V8 :)

Opublikowano

S4 B5 kultowe? No prosze Was :polew:

mozna je uzdrowic :wink4: - tak, czy siak gdybys zaczal jezdzic 4.2 to poczulbys przepasc w stosunku do 1.9.

jakbym nie mial w priorytetach osiagow, to jezdzilbym teraz taka S4 V8 :)

Czyli lepsze osiagi bedzie miala 2.7BIT :mysli:

Opublikowano

2.7 łatwiej dłubnąć