nA4tan Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam czy maska przed liftem i jest inna niż ta po? Albo np wzmocnienie i chłodnice duzo łatwiej znaleźć te przed
Wihajster Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam czy maska przed liftem i jest inna niż ta po? tak jest inna...
ykk Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Maski sie roznia, ale mozna zalozyc bez wiekszego problemu
Wihajster Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Maski sie roznia, ale mozna zalozyc bez wiekszego problemu przed liftem są dziury na spryski a po lifcie nie ma
nA4tan Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 sraczka wole oe co to ma byc za post ??
oresco Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Odgrzewam kotleta. Chciałbym założyć maskę z auta poliftowego do mojego przed liftem. Co muszę zmienić poza maską aby wszystko działało , mam na myśli przede wszystkim spryskiwacze przedniej szyby. Za wszystkie podpowiedzi z góry dziękuję.
slepy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Odgrzewam kotleta. Chciałbym założyć maskę z auta poliftowego do mojego przed liftem. Co muszę zmienić poza maską aby wszystko działało , mam na myśli przede wszystkim spryskiwacze przedniej szyby. Za wszystkie podpowiedzi z góry dziękuję. spryski musisz kupić od polifta, bo przedliftowe, Ci nie podejdą, one są montowane na masce, a polifcie spryski są pod maską , no i wymiana podszybia bo przed liftem nie ma dziur na spryski
oresco Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Maska juz na aucie , kupiłem kompletną ze spryskami itd. i do tego w kolorze mojego autka. Podmianaka absolutnie bezproblemowa wszystko się spasowało jedynie muszę zlutować kabelki od podgrzewanych sprysków bo przy nowej masce ktoś zwyczajnie obciął zamiast poszukać kostki i rozpiąć. Teraz dużo bardziej mi się podoba, stara maska wisi sobie na ścianie
mateo_81 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Odgrzewam kotleta. Chciałbym założyć maskę z auta poliftowego do mojego przed liftem. Co muszę zmienić poza maską aby wszystko działało , mam na myśli przede wszystkim spryskiwacze przedniej szyby. Za wszystkie podpowiedzi z góry dziękuję. spryski musisz kupić od polifta, bo przedliftowe, Ci nie podejdą, one są montowane na masce, a polifcie spryski są pod maską , no i wymiana podszybia bo przed liftem nie ma dziur na spryski Co ty chłopie za głupoty wypisujesz. Spryski są w masce, tylko, że montowane od spodu!! Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Nie trzeba podszybia wymieniać.
slepy Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Odgrzewam kotleta. Chciałbym założyć maskę z auta poliftowego do mojego przed liftem. Co muszę zmienić poza maską aby wszystko działało , mam na myśli przede wszystkim spryskiwacze przedniej szyby. Za wszystkie podpowiedzi z góry dziękuję. spryski musisz kupić od polifta, bo przedliftowe, Ci nie podejdą, one są montowane na masce, a polifcie spryski są pod maską , no i wymiana podszybia bo przed liftem nie ma dziur na spryski Co ty chłopie za głupoty wypisujesz. Spryski są w masce, tylko, że montowane od spodu!! Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Nie trzeba podszybia wymieniać. opanuj się, co ja napisałem że spryski nie są montowane na masce tylko pod nią, a podszybie ma wycięte dwa otwory, właśnie w miejscu gdzie są one zamontowane, otwórz sobie maskę i przyjrzyj się dokładnie
mateo_81 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Odgrzewam kotleta. Chciałbym założyć maskę z auta poliftowego do mojego przed liftem. Co muszę zmienić poza maską aby wszystko działało , mam na myśli przede wszystkim spryskiwacze przedniej szyby. Za wszystkie podpowiedzi z góry dziękuję. spryski musisz kupić od polifta, bo przedliftowe, Ci nie podejdą, one są montowane na masce, a polifcie spryski są pod maską , no i wymiana podszybia bo przed liftem nie ma dziur na spryski Co ty chłopie za głupoty wypisujesz. Spryski są w masce, tylko, że montowane od spodu!! Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Nie trzeba podszybia wymieniać. opanuj się, co ja napisałem że spryski nie są montowane na masce tylko pod nią, a podszybie ma wycięte dwa otwory, właśnie w miejscu gdzie są one zamontowane, otwórz sobie maskę i przyjrzyj się dokładnie Racja, ale wtopa, sorry. Kurde nie pomyślałem o tym, że jest tam wycięte miejsce, żeby spryski miały którędy pryskać... idę za to samochód umyć...
slepy Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Odgrzewam kotleta. Chciałbym założyć maskę z auta poliftowego do mojego przed liftem. Co muszę zmienić poza maską aby wszystko działało , mam na myśli przede wszystkim spryskiwacze przedniej szyby. Za wszystkie podpowiedzi z góry dziękuję. spryski musisz kupić od polifta, bo przedliftowe, Ci nie podejdą, one są montowane na masce, a polifcie spryski są pod maską , no i wymiana podszybia bo przed liftem nie ma dziur na spryski Co ty chłopie za głupoty wypisujesz. Spryski są w masce, tylko, że montowane od spodu!! Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Nie trzeba podszybia wymieniać. opanuj się, co ja napisałem że spryski nie są montowane na masce tylko pod nią, a podszybie ma wycięte dwa otwory, właśnie w miejscu gdzie są one zamontowane, otwórz sobie maskę i przyjrzyj się dokładnie Racja, ale wtopa, sorry. Kurde nie pomyślałem o tym, że jest tam wycięte miejsce, żeby spryski miały którędy pryskać... idę za to samochód umyć...
soulmaster3m Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Jako, że ciężko taki temat znaleźć i raczej nie ma sensu tworzyć nowego tematu zapytam tutaj. Dlaczego w książce "Audi A4 i A4 Avant - Sam naprawiam samochód" z WKŁ jest jeden dziwny zapis w regulacją spryskiwaczy? Z czego ta różnica w wymiarze wynika? Dokładnie to co różni 8DZYA200000 od 8DZYA200001, że jest to odnotowane?
novwy Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Z czego ta różnica w wymiarze wynika? Dokładnie to co różni 8DZYA200000 od 8DZYA200001, że jest to odnotowane? to jest związane z usytuowaniem dysz spryskiwaczy w przed lifcie są na masce a po lifcie są pod krawędzią maski przed szybą
soulmaster3m Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Z czego ta różnica w wymiarze wynika? Dokładnie to co różni 8DZYA200000 od 8DZYA200001, że jest to odnotowane? to jest związane z usytuowaniem dysz spryskiwaczy w przed lifcie są na masce a po lifcie są pod krawędzią maski przed szybą Właśnie tego całego zamieszania z różnicami w liftach nie lubię Domyślałem się, że to może być z tym związane, ale potrzebna jest informacja o tym od kogoś kto sobie rękę da za to uciąć. Bo właśnie kupiłem A4 i z tego co czytam i widzę co mam to mogę napisać tyle: - VIN poniżej 8DZYA200000, więc model 2000, ale 06.1999 data produkcji coby się zgadzało z tym podziałem w numerach modelu - jest to najprawdopodobniej Pro Line Style bo się zgadza z opisami znalezionymi tu czy tam - kierunki podłużne białe - lampy tył clear - lampy przód Valeo zespolone - listwy na drzwiach szerokie - zderzaki jak w ostatnim lifcie - białe zegary z 1/2 fis - panel środkowy lift - i co tam jeszcze lift ma Ale ! - maska - spryskiwacze na - grill 5 listków
ryba85 Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 moze twoja a4 miała wczesniej z jakiegos powodu wymieniona maske.a ze ktos znalazł przedliftowa to taka załozyli.
soulmaster3m Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 No właśnie to może nie jest do końca pewne z racji tego, że tak mogło być fabrycznie. Ale jest to obojętne. Jest jak jest. Tak chciałem wiedzieć dla pewności.
Benio140 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Witam Panowie mam pytanko gdyż nigdzie nie mogę tego znależć. Czy maska poliftowa jest taka sama do sedana i kombi ?
Rekomendowane odpowiedzi