Cristoforo Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 ludzie miałem na mysli pisząc na siłe przymocowanie elementów tak aby złodziej musiał je łomem wyłamywać np. przykrecania radia na kilka dodatkwych śrub troche fantazji koledzy a cytat kolegi mloddy wzieliście pod uwagę komentując to co na pisałem :doh1:
rotter Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 mi koła raz chcieli ukraść - na parking wpadli szabrownicy i oczyścili auta ze sprzętu i car audi i jednemu odkręcili fele, mi chcieli odkręcić ale na śruby zabezpieczające trafili to mi 3 miesięczne opony wszystkie poprzecinali
karbonek Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Odnośnie tego gościa zpedalskim zarostem. Na małym zbliżeniu widać, że ma bródkę i jak się ona ciągnie. Na większym pewnie robi się pikseloza, rozmywanie się odpala i bródka ginie. Żadnych wieści od policji nie mam na razie. Też musiałem im tłumaczyć jaka jest różnica między dekielkami a kołpakami Poprzedniemu właścicielowi wyciągnęli audi spod domu i c**j**ki nie mogły jej zapiepszyć,to pocięły fotele skórzane w środku... Wydaje mi się, że szybciej ich znajdą moi kumple niż policja, poczekamy zobaczymy
przemciotorun Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Panowie a jak wyglada sprawa z AC w przypadku takich kradzierzy?
HiRide Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 jak ktos chce zdjecia drugiej strony tych dekielkow http://allegro.pl/item709683924_orginalne_dekielki_do_audi_8to_601_170a_tanio.html to pisac na pv sprzedajacy napisal : " Kolekcja moze i ciekawa ale skromna. W niedługim czasie będzie więcej modeli. Zapewne chodzi o zaczepy? Zaczepy na pewno są sprawne, dekielki znakowane. proszę tylko upewnić się o model. Bo z tym jest najwięcej probleów. one prawie nie róznią się od tych 4 BO ... tylko zaczepy sa inne"
HiRide Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Ciekawe skąd je ma? zobacz pozostale aukcje
H4mm3R Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 ale też popatrz jaka ilość, z volvo aż 11 kompletów... chyba trzeba odwiedzić forum volvo i popytać czy komuś się nie zgubiły dekliki.
bajk Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 dosyć podejrzane, że ktoś ma tyle dekielków
karbonek Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Szkoda, że nikt na razie nie wystawił moich dekielków na alledrogo. Dostałem wczoraj list z komendy że zaczęli szukać sk***ysynów
olga Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 bym powiedziala ze to dosc czesta przypadłosc ... mi dekle zajeb... w wielki piatek w bialy dzien a w ostatnia niedziele w nocy ktos polał mi auto kwasem, zzarło mi lakier i mam pol auta do malowania... a policja czeka az sama im przyprowade tych co to zrobili... co za kraj
karbonek Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2009 O kurna Gdzie Ty mieszkasz i komu podpadłaś?
Armi Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 bym powiedziala ze to dosc czesta przypadłosc ... mi dekle zajeb... w wielki piatek w bialy dzien a w ostatnia niedziele w nocy ktos polał mi auto kwasem, zzarło mi lakier i mam pol auta do malowania... a policja czeka az sama im przyprowade tych co to zrobili... co za kraj Chyba masz wrogów Tak w ogóle, to można by zaryzykować: kupić dekielki i umówić się na odbiór osobisty.
olga Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 O kurna Gdzie Ty mieszkasz i komu podpadłaś? chyba ktos sie pomylił... bo dwa dni pozniej oblali druga granatowa audice zaparkowana na parkingu obok... chyba dostałam przypadkiem... ale marne to pocieszenie
karbonek Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Załamię się chyba... Mama mi powidziała, że wczoraj 3 dresów podjechało czerwonym VW do mojej niuni, jeden wysiadł, uklęknął przy tyle fury i coś obserwował. Ona z psem była w tej chwili, radiowóz podjechał blok dalej i ekipa się zawinęła. sku***ny chcą mi pewnie znowu coś za***ać albo auto wyprowadzić! Znacie jakieś firmy które sprzedają radiopowiadomienia? Potrzebuję takiego które będzie miało zasięg min 300m, lolę mam już naszykowaną koło łóżka, jak zapierdolę nią dresowi to go w pół przetnę. Róra zbrojona PCV z wypełnieniem w postaci pręta stalowego o średnicy 1cm i długości ok 30cm
Tukan Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Załamię się chyba... Mama mi powidziała, że wczoraj 3 dresów podjechało czerwonym VW do mojej niuni, jeden wysiadł, uklęknął przy tyle fury i coś obserwował. Ona z psem była w tej chwili, radiowóz podjechał blok dalej i ekipa się zawinęła. sku***ny chcą mi pewnie znowu coś za***ać albo auto wyprowadzić! Znacie jakieś firmy które sprzedają radiopowiadomienia? Potrzebuję takiego które będzie miało zasięg min 300m, lolę mam już naszykowaną koło łóżka, jak zapierdolę nią dresowi to go w pół przetnę. Róra zbrojona PCV z wypełnieniem w postaci pręta stalowego o średnicy 1cm i długości ok 30cm No tak ty im zaje**esz, i odjada a rano fura bedzie płonac zla wizja ale prawdopodobna
karbonek Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Jestem nieźle wkurzony, jak można w cywilizowanym świecie tak się zachowywać... Grupa z mokotowa kilka lat temu zrobiła sobie nockę łowów, ukradli 16 aut w tym moją niunię, na szczęście za dobrze im nie poszło (zabranie fury spod domku 1 rodzinnego) i pocięli fotele... Na dniach zamontuję czujnik mikrofalowy na 2 strefy, drugą syrenę oraz radiopowiadomnie, ukrucę skurwysyną
Cristoforo Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 u mnie przed blokiem spłonęło BMW 7 bo właściel zwrócił uwagę dresom, że głośno zachowują się itd. było widać tylko wielkie bum i po BMW czasem jak się przytrzepią to nie odpuszczą
karbonek Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Co ja znalazłem :gwizdanie: http://allegro.pl/item717499080_oryginalne_dekielki_do_alufelg_audi.html Szkoda, że nie wawa, bo bym zobaczył czy nie moje...[br]Dopisany: 21 Sierpień 2009, 21:08_________________________________________________Dostałem 2 polecone z komendy. Umorzyli śledztwo
Gość Michał Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Dostałem 2 polecone z komendy. Umorzyli śledztwo To się napracowali, 2 tygodnie
Rekomendowane odpowiedzi