wrclaguna Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 za RNS a 2010 można fele od RS4 kupić a menu bezcenne siedzial na nim taki jeden magik i dwoch mlodych hakerow jutro zobacze jak wyglada obraz na RNS-sie po zalaczeniu kamerki na wstecznym te dwa przyciski pomiędzy ESP a parktronikiem od czego są? S przycisk wlacza sie drugie ECU i mam wiecej 90 kuni przycisk roletki jak wcisne to mam ciemno w aucie a tak na powaznie .... tylko swieca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 S od rs-a już było o tym sam od dłuższego czasu szukam takiej co ma media ale ceny powalają.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 S od rs-a już było o tym Nic nie znalazlem albo szukac nie umiem. Moze jakies dwa zdania o tym przycisku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a czemu ci kubek nie swieci ? i co to jest s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a czemu ci kubek nie swieci ? i co to jest s w miejscu gdzie ma byc szuflada na kubek,jest drugie ECU dodajace 90 KM o ktorym pisal WRC a S zmienia w rs4 chyba nastawy ukladow na bardziej agresywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Fajniusi ten rns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Kilka fotek RNS E Z DVD obraz jest lepszej jakosci niz starsza siostra troche kiepski mam aparat i nie oddaje jak jest w rzeczywistosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 dla mnie bomba!!!! widzialem taka navi tez w seacie i nic nie trzeba kombinowac podobno pasuje p&p do b7 a jak bylo z tym przednim plastikiem pasowal p&p czy musiales cos przycinac?? jaki ma numer seryjny ta navi? znalazlem jedna od TT za 600euro juz z media zamiast cd/tv i jeszcze jedno pytanie pojda filmy z karty cd testnij to prosze moze to wreszcie dopracowali ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 szybkosc przelaczania , dodatkowe powiekszenie skrzyzowan pokaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Też jestem ciekaw, fajny bajer i ogólnie ładny ten eReNeS- E . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 szybkosc przelaczania , dodatkowe powiekszenie skrzyzowan pokaż nie pamietam czy w starym RNS E bylo to okienko po lewej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 nie, był opis w ramkach kolejnych "etapów" (ulic, skrzyżowań itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 U mnie pokazuje.Nie na wszystkich skrzyzowaniach,ale pokazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Wypasiony ten RNS ale cena też nie mała, pokazuję skrzyżowania jak na Igo :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 U mnie pokazuje.Nie na wszystkich skrzyzowaniach,ale pokazuje dokładnie, szczególnie ronda i wiadukty są tak powiekszane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 szybkosc przelaczania , dodatkowe powiekszenie skrzyzowan pokaż nie pamietam czy w starym RNS E bylo to okienko po lewej po lewej pokazuje kolejnosc wykonanych skretow lub kierunkow jazdy a u mnie mam wlaczona opcje autozoom skrzyzowan i je powieksza przed samym skrzyzowaniem i pokazuje przebieg drogi wrc -- nie wiem czy doczytales ale pytalem o kilka rzeczy moglbys mnie poinformoweac?:: 1- a jak bylo z tym przednim plastikiem pasowal p&p czy musiales cos przycinac?? bo te rev 2 sa tylko do a3 i tt no i seat 2- jaki ma numer audi ta navi? chodzi o numer -- 8P0 035193G ja znalazlem taki do a3 powinien podpasowac czy sie nie da? znalazlem tez jedna od TT za 600euro juz z media zamiast cd/tv ale nie wiem czy ona jest rev. 2 te nowe rev.2 maja sloty na kardy sdhc i obsluguja 2 x 32gb 3- i jeszcze jedno pytanie pojda filmy z karty sd testnij to prosze moze to wreszcie dopracowali 4- jak masz podlaczone dvd - przez adapter czy jakis sprytny kabelek prosto z rnse pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 teraz juz wiem czemu chciales swoja Navi pogonic :gwizdanie: mod ale cena zabija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 U mnie pokazuje.Nie na wszystkich skrzyzowaniach,ale pokazuje pokazuje,ale jest inna animacja,okienko wygląda inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Kilka fotek RNS E Z DVD obraz jest lepszej jakosci niz starsza siostra troche kiepski mam aparat i nie oddaje jak jest w rzeczywistosci Pięknie to wyszło - od razu rzuca się w oczy, że rozdziałka lepsza. U mnie pokazuje.Nie na wszystkich skrzyzowaniach,ale pokazuje pokazuje,ale jest inna animacja,okienko wygląda inaczej A to nie kwestia nowszej mapy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 1- a jak bylo z tym przednim plastikiem pasowal p&p czy musiales cos przycinac?? bo te rev 2 sa tylko do a3 i tt no i seat 2- jaki ma numer audi ta navi? chodzi o numer -- 8P0 035193G ja znalazlem taki do a3 powinien podpasowac czy sie nie da? znalazlem tez jedna od TT za 600euro juz z media zamiast cd/tv ale nie wiem czy ona jest rev. 2 te nowe rev.2 maja sloty na kardy sdhc i obsluguja 2 x 32gb 3- i jeszcze jedno pytanie pojda filmy z karty sd testnij to prosze moze to wreszcie dopracowali 4- jak masz podlaczone dvd - przez adapter czy jakis sprytny kabelek prosto z rnse pozdro 1.Przedni panel byl wymieniony i pasuje p&p 2.Numer mam 8P0 035193G i pisze RNS E- NU ( musze kupic karte SDHC ) i dam znac ) 3.Sprawdze czy ida tez filmy itd. itp 4.Adapterki z ( Mobilem ) Lublin :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi