wrclaguna Opublikowano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Wreszcie masz normalne ramki :> Zabieram sie pomalu za elektryczna czesc MODOW -parctronic przod tyl (zdecydowalem sie na VALEO) -kamera wsteczna -monitor w zaglowku -adaptery TV mulimedia i czekam na DVD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Szacuneczek , świetna robota Kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Ale idziesz Grzesiu - w życiu Cię nie dogonię Klameczki dotarły - jeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Poniewaz zmienilem zderzak na S LINE (a brakuje mi grill) ....chyba to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 skoro masz dvd to pewnie bedziesz wiedzial ile musialbym dac za najtanszy zestaw dvd byle sie dalo odtwarzac filmy na rns-e ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 skoro masz dvd to pewnie bedziesz wiedzial ile musialbym dac za najtanszy zestaw dvd byle sie dalo odtwarzac filmy na rns-e ? http://www.naviservice.com.pl/produkty5.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 skoro masz dvd to pewnie bedziesz wiedzial ile musialbym dac za najtanszy zestaw dvd byle sie dalo odtwarzac filmy na rns-e ? http://www.naviservice.com.pl/produkty5.html hmm wydaje mi sie ze na alle jest taniej ale nie wiem cczego szukac zbytnio navi servis tanio nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Tyle, że tu masz wszystko w komplecie - montujesz i cieszysz się oglądaniem DVD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Ładne B6 podobają mi się te osłony silnika od 3.0 felgi tylko średnie i masz mój grill który Ci sprzedałem na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Ładne B6 podobają mi się te osłony silnika od 3.0 felgi tylko średnie i masz mój grill który Ci sprzedałem na allegro ...wczesniej mialem od S4 tylko zderzak od esy nie mialem i srednio to wygladalo.Teraz jest caly Black S LINE spryski parctronic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 za***isty ten kawalek chemical ja pamietam jeszcze oryginal ale ta wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 wrclaguna mógłbyś podać nr trych osłon silnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 zajrze jutro i odczytam numery......placilem gdzies z 60 PLN chyba za 1 szt. ... i mocowania a tu THE CHEMICAL BROTHERS ori :> 1999 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 sprawdż bo to fajny bajer-nie widać silnika dzięki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 zajrze jutro i odczytam numery......placilem gdzies z 60 PLN chyba za 1 szt. ... i mocowania a tu THE CHEMICAL BROTHERS ori :> 1999 rok To były czasy - "...Here We Go!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 na ktorej stronie jest fotka z oslona silnika ? (nie widze ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 jeżeli chodzi o parktronic, to skoro brałeś już Valeo to mogłeś się pokusić o ten z systemem alarmowania http://www.allegro.pl/item747192281_czujnik_parkowania_ochrona_samochodu_valeo_hit.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 2 dzieki wrclaguna jak znasz cene kompletu tych oslon w kolo silnika to napisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 2 dzieki wrclaguna jak znasz cene kompletu tych oslon w kolo silnika to napisz stronę wcześniej - czyli na 5 napisał, że około 60 zł szt :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi