P-U-M-A Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Uzywka oczywiście to jest Z Chromem do B6 B7 takie podejdą PANEL PRZELACZNIKI SZYB AUDI A4 B6 S LINE NOWE (2454466312) - motoAllegro WRC masz może nr części tych przełączników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Uzywka oczywiście to jest Z Chromem do B6 B7 takie podejdą PANEL PRZELACZNIKI SZYB AUDI A4 B6 S LINE NOWE (2454466312) - motoAllegro WRC masz może nr części tych przełączników. a były potem na allegro za 140zł i poszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tas2die4 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Jesli bedzie do sprzedania w calosci, to trzeba bedzie sie mocno zastanowic widze- piekna jest, moze czas powrocic do Audi po kilku latach z BMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano85 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Super furka Nie mogę się na nią napatrzeć ) Chyba to moja ulubiona B6stka na tym forum Nie pytam nawet ile kosztowały wszystkie te modyfikacje Mamy zdaję się ten sam silnik. Ile można z niego wykrzesać bez skomplikowanych operacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Ile razem wydałeś na modyfikacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Ile razem wydałeś na modyfikacje? Myślisz ze to tak można zliczyć każdy grosz, to się robi z pasji, wręcz miłości do auta i marki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Ile razem wydałeś na modyfikacje? Czy to ma takie znaczenie? Ale mnie denerwują tacy ludzie co tylko chodzą i ile za to, ile za to, ile za to a później za plecami mi gadają jaki to chory jestem, że tyle kasy w 10-letnie auto pakuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Młody dałeś czadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Ile razem wydałeś na modyfikacje? Czy to ma takie znaczenie? Ale mnie denerwują tacy ludzie co tylko chodzą i ile za to, ile za to, ile za to a później za plecami mi gadają jaki to chory jestem, że tyle kasy w 10-letnie auto pakuje... ...bo tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek28 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Ile razem wydałeś na modyfikacje? Czy to ma takie znaczenie? Ale mnie denerwują tacy ludzie co tylko chodzą i ile za to, ile za to, ile za to a później za plecami mi gadają jaki to chory jestem, że tyle kasy w 10-letnie auto pakuje... ...bo tak jest Nic dodać nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Oj przesadzacie. Ja już w swoje auto wydałem 10 tysięcy, ale na same wymiany części bo lubię mieć wsyztsko w absolutnie idealnym stanie. Teraz interesuje mnie właśnie zmiana wyglądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Wszystkie mody rozpisane są w poradnikach na forum, masz tam też ceny ile co kosztuje, moim zdaniem kto ile wydał na auto to jego indywidualna sprawa:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Oj przesadzacie. Ja już w swoje auto wydałem 10 tysięcy Phii... Też mi wydatek :-P Jeśli chciales zaimponic tą kwotą, to w tym gronie starczyło Ci jedynie na to by się ośmieszyć :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 oj dajcie chlopakowi spokoj moze nie wie do konca ile to wszystko kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Oj przesadzacie. Ja już w swoje auto wydałem 10 tysięcy, ale na same wymiany części bo lubię mieć wsyztsko w absolutnie idealnym stanie. Teraz interesuje mnie właśnie zmiana wyglądu. 10 tyś pewnie wydałeś bo kupiłeś auto w "promocji" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Na nabijanie postów wam się wzięło czy co? jozek726 - auta w promocji nie kupiłem - szukałem ponad pół roku bez żadnego pośpiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 W tych topicach statystyki sa wylaczone. Posty nabija się w dziale technicznym ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Cos dłubłem w mojej B6 Montaz TUNER TV cyfrowy oraz przeróbka DVD z mozliwośćia ogladania w czasie jazdy . Przy okazji odchudziłem troche przewody Poszła nowa wiazka gdyż poprostu w kabelkologi juz sie gubiłem i nie mogłem wszystkiego zmieścić Czekam na mocną antenę jeszcze i zobaczy jak to u mnie w Rzeszowie odbiera . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ile tam tego jest:shock3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ile tam tego jest:shock3: Szkoda ze nie zrobiłem fotki przed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi