P-U-M-A Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Uzywka oczywiście to jest Z Chromem do B6 B7 takie podejdą PANEL PRZELACZNIKI SZYB AUDI A4 B6 S LINE NOWE (2454466312) - motoAllegro WRC masz może nr części tych przełączników.
jozek726 Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Uzywka oczywiście to jest Z Chromem do B6 B7 takie podejdą PANEL PRZELACZNIKI SZYB AUDI A4 B6 S LINE NOWE (2454466312) - motoAllegro WRC masz może nr części tych przełączników. a były potem na allegro za 140zł i poszły
Tas2die4 Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Jesli bedzie do sprzedania w calosci, to trzeba bedzie sie mocno zastanowic widze- piekna jest, moze czas powrocic do Audi po kilku latach z BMW
Adriano85 Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Super furka Nie mogę się na nią napatrzeć ) Chyba to moja ulubiona B6stka na tym forum Nie pytam nawet ile kosztowały wszystkie te modyfikacje Mamy zdaję się ten sam silnik. Ile można z niego wykrzesać bez skomplikowanych operacji?
jozek726 Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Ile razem wydałeś na modyfikacje? Myślisz ze to tak można zliczyć każdy grosz, to się robi z pasji, wręcz miłości do auta i marki.
Młody_drog Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Ile razem wydałeś na modyfikacje? Czy to ma takie znaczenie? Ale mnie denerwują tacy ludzie co tylko chodzą i ile za to, ile za to, ile za to a później za plecami mi gadają jaki to chory jestem, że tyle kasy w 10-letnie auto pakuje...
Flyer Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Ile razem wydałeś na modyfikacje? Czy to ma takie znaczenie? Ale mnie denerwują tacy ludzie co tylko chodzą i ile za to, ile za to, ile za to a później za plecami mi gadają jaki to chory jestem, że tyle kasy w 10-letnie auto pakuje... ...bo tak jest
cymek28 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Ile razem wydałeś na modyfikacje? Czy to ma takie znaczenie? Ale mnie denerwują tacy ludzie co tylko chodzą i ile za to, ile za to, ile za to a później za plecami mi gadają jaki to chory jestem, że tyle kasy w 10-letnie auto pakuje... ...bo tak jest Nic dodać nic ująć
kivlov Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Oj przesadzacie. Ja już w swoje auto wydałem 10 tysięcy, ale na same wymiany części bo lubię mieć wsyztsko w absolutnie idealnym stanie. Teraz interesuje mnie właśnie zmiana wyglądu.
Młody_drog Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Wszystkie mody rozpisane są w poradnikach na forum, masz tam też ceny ile co kosztuje, moim zdaniem kto ile wydał na auto to jego indywidualna sprawa:whistling:
Rosemeyer Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Oj przesadzacie. Ja już w swoje auto wydałem 10 tysięcy Phii... Też mi wydatek :-P Jeśli chciales zaimponic tą kwotą, to w tym gronie starczyło Ci jedynie na to by się ośmieszyć :-P
pablo_ua4 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 oj dajcie chlopakowi spokoj moze nie wie do konca ile to wszystko kosztuje
jozek726 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Oj przesadzacie. Ja już w swoje auto wydałem 10 tysięcy, ale na same wymiany części bo lubię mieć wsyztsko w absolutnie idealnym stanie. Teraz interesuje mnie właśnie zmiana wyglądu. 10 tyś pewnie wydałeś bo kupiłeś auto w "promocji"
kivlov Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Na nabijanie postów wam się wzięło czy co? jozek726 - auta w promocji nie kupiłem - szukałem ponad pół roku bez żadnego pośpiechu.
Rosemeyer Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 W tych topicach statystyki sa wylaczone. Posty nabija się w dziale technicznym ;-)
wrclaguna Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Cos dłubłem w mojej B6 Montaz TUNER TV cyfrowy oraz przeróbka DVD z mozliwośćia ogladania w czasie jazdy . Przy okazji odchudziłem troche przewody Poszła nowa wiazka gdyż poprostu w kabelkologi juz sie gubiłem i nie mogłem wszystkiego zmieścić Czekam na mocną antenę jeszcze i zobaczy jak to u mnie w Rzeszowie odbiera .
wrclaguna Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ile tam tego jest:shock3: Szkoda ze nie zrobiłem fotki przed
Rekomendowane odpowiedzi