wrclaguna Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 super :oklaski: a do czego Ci ten przycisk :gwizdanie: Dawniej byl tam przelacznik pod mala NAVI i w to miejsce zapodalem wlacznik uruchamiania silnika tzn. po przekreceniu zaplonu przycisam guzik i ....brrrr chodzi klekot (aha ..... musze wciskac pedal hamulca przy uruchamianiu ) takie zrobilismy zabezpieczenie na wypadek :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 super :oklaski: a do czego Ci ten przycisk :gwizdanie: Dawniej byl tam przelacznik pod mala NAVI i w to miejsce zapodalem wlacznik uruchamiania silnika tzn. po przekreceniu zaplonu przycisam guzik i ....brrrr chodzi klekot (aha ..... musze wciskac pedal hamulca przy uruchamianiu ) takie zrobilismy zabezpieczenie na wypadek :gwizdanie: :kox: a brrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 a brrr... tak mowil kolega PIETREK ktory pracuje w ASO RZESZOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 ale musisz przytrzymywać przycisk aż zaskoczy silnik :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 ale musisz przytrzymywać przycisk aż zaskoczy silnik :?: tak jak z kluczykiem (trwa to tyle samo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 A co sie stanie jak nacisniesz przycisk przy wlaczonym silniku? Zgasnie, czy zalaczy rozrusznik? Wzuciles pelna instalacje, czy tylko przycisk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 A co sie stanie jak nacisniesz przycisk przy wlaczonym silniku? Zgasnie, czy zalaczy rozrusznik? Wzuciles pelna instalacje, czy tylko przycisk? mam przeciez zabezpieczenie :> jak zapalam silnik to trzymam noge na hamulcu... wlaczony zaplon ...wciskam guzik ....i wtedy mozna uruchomic silnik (w instalacji jest jeszcze oczywiscie przekaznik,zeby nic sie zjaralo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rsz Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Ładnie zmodzone auto.Jestem w trakcie poszukiwań A4 avant tyle ze w sreberku.Teraz dzieki Twojemu projektowi zaczynam sie zastanawiac tez nad czernia pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT_24 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Q…! jak super to wygląda . Chyba pomału ja zacznę się bawić mody i po pierwsze będzie jakaś kiera TT lub RS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Guzik jest powiedz mi jakie orientacyjne koszta takiego bajerku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 gdybym nie zobaczyl na fotkach u Adamooo pewnie bym nie zalozyl a koszt napisze na pw ale juz nastepny mod mnie czeka... :> chce zalozyc webasto :gwizdanie: codziennie wczesno wstaje tzn. 4.00-4.30 i fajnie by bylo wsiasc do cieplego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Webasto fajna sprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Też chciałbym założyć (dokładnie ten sam powód). Grzesiek pewnie jak zwykle mnie wyprzedzisz więc od razu mówię - zrób ładny tutorial BTW - kiera od RS4 wygląda świetnie ale... interesuje mnie tylko czy obsługuje zmianę biegów + wielofunkcję czy tylko wielofunkcję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 BTW - kiera od RS4 wygląda świetnie ale... interesuje mnie tylko czy obsługuje zmianę biegów + wielofunkcję czy tylko wielofunkcję? Przeciez on ma manuala... ale adamooo od nas ma z lopatkami, wiec kupuj bez lopatek i sie wymiencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Gdzie masz zamiar wsadzic sterowanie od webasto..? W tym miejscy masz chyba wlacznik od RS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 juz mialem to brac http://www.allegro.pl/item811789487_webasto_audi_kompletne_diesel.html Bart-S kiera nie ogsluguje biegow .. a wielofunkcja jeszcze nie chodzi bo mialem inny kabel do poduszki i dzis przyszedl dobry (ogladalem opis u Malika i zobaczymy co i jak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Gdzie masz zamiar wsadzic sterowanie od webasto..? W tym miejscy masz chyba wlacznik od RS4 Jerzyk o jakim sterowaniu piszesz? Jakiś element układu webasto znajduje się w konsoli - szczerze mówiąc pierwsze słyszę (i jeśli to prawda chętnie zobaczę ) BTW - kiera od RS4 wygląda świetnie ale... interesuje mnie tylko czy obsługuje zmianę biegów + wielofunkcję czy tylko wielofunkcję? Przeciez on ma manuala... ale adamooo od nas ma z lopatkami, wiec kupuj bez lopatek i sie wymiencie Mnie chodziło o to czy wogóle występuje taka wersja (jak potrzebuję . No i gitara - plan jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Jasne, ze wychodzily takie kierownice... przeciez R8 to nie tylko manual Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 ORI sterowanie chyba sie znajdowalo sie (moze sie myle ) w kieszeni od kierowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Prosze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi