wrclaguna Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 fajne te foty :> i furka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Fotki najs Co to za gumy na tych felach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 225/40/18 Continental SportContact II :> Fela 7,5cala szerokości 54ET plus dystanse 12mm przód i 17mm tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 hmm... to chyba przez ten lakier albo brud na oponie odnoszę wrażenie, że opona wygląda jak 235/40 następnym razem zrób fotki na trawniku [br]Dopisany: 15 Maj 2010, 19:32_________________________________________________ET54 powiadasz + 17mm dystanse = ET37 i mówisz że obciera to ja mam po dołożeniu dystansu ET31 i nic się nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 teraz nie obciera... obcierało baaardzo delikatnie z boku opony przy naprawdę max załadunku przy dystansie 20mm czyli ET34.. moze nie byłoby to szorowanie wpływające na cokolwiek bo było naprawdę minimalne, ale mnie to drażniło ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 teraz nie obciera... obcierało baaardzo delikatnie z boku opony przy naprawdę max załadunku przy dystansie 20mm czyli ET34.. moze nie byłoby to szorowanie wpływające na cokolwiek bo było naprawdę minimalne, ale mnie to drażniło ;p No to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Szczepan. Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Furacz kozak. Foty jeszcze bardziej :kox: P.S. Kiedy sprzedajesz auto?? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 moge sprzedać w każdej chwili kwestia dobrej ceny kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trezor Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 moge sprzedać w każdej chwili kwestia dobrej ceny kolego Dobre podejście. Wszystko jest na sprzedaż, tylko trzeba dać dobrą cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Szczepan. Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 moge sprzedać w każdej chwili kwestia dobrej ceny kolego No wiesz, zawsze możemy się dogadać. Najdrożasz z allegro cena i dzielimy na pół Ale kibel był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 fotki :kox: Szczególnie ten napis na trzech "chu_j to ty" :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 a ja nawet nie zwróciłem uwagi na ten napis... TZN. ze dokładnie obejrzałeś zdjecia.. POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Szczepan. Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 fotograf cenzura jakaś chyba obowiązuje na forum. A Ty tu z takimi fotkami wyskakujesz Ciesz się że do konkursu takiej foty nie dałes, bo wypisali bysmy Ciebie z klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 fotograf cenzura jakaś chyba obowiązuje na forum. A Ty tu z takimi fotkami wyskakujesz Ciesz się że do konkursu takiej foty nie dałes, bo wypisali bysmy Ciebie z klubu TY.... Cwaniak :naughty: ... jakos tego nie zauwazyłes wiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Szczepan. Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Jak nie zauważyłem !! Nie chciałem ci tylko lipy robić P.S. Starość nie radość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 ;p ;p ;p ... to jak .. ile jestes w stanie zaoferowac za moją "NIUNIE" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 cześć powiedz mi ile % masz przyciemnione te szybki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 wiem cos na temat przyciemniania i powiem tak... szyby przednie boczne są w oryginale sciemnione na tyle i przepisy pozwalaja... nalozenie/naklejenie jakiejkolwiek folii na te szyby powoduje ze to juz jest nielegalne. W firmie ktorej sciemnialem mieli 4 odcienie Moje szyby przednie są przyciemnione folia nr. 1 czyli najjasniejsza a tylne nr.3 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 czyli przednie boczne masz przyciemnione oryginalnie czy folia bo sie zamieszałem trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi