moskal Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam , chciałem wam przedstawić tą oto "parówe" którą zakupiłem w zeszłym tygodniu. na razie wrzuce zdjęcia z aukcji, jak coś pogrzebie to zaktualizuje. Auto sprowadzone z Niemcowni w sierpniu zeszłego roku , w tej chwili na blacie 192.000 , udokumentowany przebieg w książce serwisowej jeszcze po tamtej stronie Odry to 160.000 , wymienione wahacze z przodu , klocki , tarcze , rozrząd przy 181.000 , instalacja LPG założona w sierpniu 2008. Środek auta bardzo zadbany , czyściutki , zadnych przypaleń/obtarć foteli , tapicerka w stanie bdb Środek z wypasu : 1. Kierownica z Eski (bez skóry ) 2. Fotele półkubły z wersji 2.6 (bardzo wygodne) 3. Podłokietnik ori 4. Klyma 5. AEB :naughty: :naughty: 6. zawias 1BE :naughty: :naughty: Z zewnątrz : jak widać auto stoi na zayebistych piętnachach którymi bede sie chwalił do następnego sezonu Planowane mody optyczne : 1. wskaźnik doładowania w słupku 2. czarna obwódka grilla 3. czarny znaczek na klapie 4. lampy FK Black z przodu + zenek 6000k 5. ściema wszystkich szyb 6. jakaś fela 17" ale dopiero w przyszłym roku 7. zmiana ori radia na pionka 6900ib 8. ściema tylnych lamp 9. Lampy przód DEPO black 10. boczne kierunki dymione Planowane mody mechaniczne : 1. TIP z kwasówki 2. Stożek ITG lub P-Cross 3. FMIC 4. Turbo Timer 5. Test Pipe zamiast kata 6. no i po zamontowaniu powyższych przyjdzie chwila na wirusa , jeszcze nie wiem gdzie , musze skonsultować z moim księgowym STAGE 1 -czarna obwódka grilla -lampy FK+ 6000k (ringi odpięte) Coś jest grzebane w "elektronice" bo turbo pompuje prawie do 1 bar-a a powinno być max 0,55 , jak przejechałem sie z Bubą to stwierdził że idzie lepiej niż jego AEB . musze zwalić pokrywe komputera , może bedzie coś widać STAGE 2 -lampy DEPO Black - nie spełniły moich oczekiwan , za dużo chromów , w najbliższym czasie przekładka z powrotem na FK BLack i malowanie tamtych w środku na czarny mat -znaczek z tyłu na czarny mat i ściema lamp -boczne kierunki dymione -wskaźnik doładowania w słupku STAGE 3 - pomalowanie środków lamp na czarny mat - montaż Turbo Timera - Tip z kwasówki - Felga AEZ 17" 225/45
antonio Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 ładna oby nie spotkała jej taka przygoda jak jej poprzedniczki :gwizdanie:
moskal Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2009 ładna oby nie spotkała jej taka przygoda jak jej poprzedniczki :gwizdanie: daj Boziu
Dibo Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Fajny kolor, sam w takim chciałem kupić Silnik fajny, dobra baza do modów Szkoda że nie sedan, ale i tak jest dobrze. Zrobisz co masz w planie i dużo autko zyska na wyglądzie.
Buba Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Fajna z malomeskim kolorem :gwizdanie:
moskal Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Fajny kolor, sam w takim chciałem kupić Silnik fajny, dobra baza do modów Szkoda że nie sedan, ale i tak jest dobrze. Zrobisz co masz w planie i dużo autko zyska na wyglądzie. No kolor mi sie podobał odkąd dwa lata temu zobaczyłem u kuzyna taką samą tylko w sedanie. a co do Avanta to też byłem przeciwnikiem ale urodziła sie dzidzia , czesto jeżdże z wózkiem w kufrze wiec avant jest poręczniejszy. zresztą jak przyjdzie ściema wszystkich szyb , wieksza felga , to bedzie wyglądać no i C-A mozna zrobic konkretne [br]Dopisany: 12 Sierpień 2009, 21:46_________________________________________________ Fajna z malomeskim kolorem :gwizdanie: jak ją zrobie na czarno to jeszcze wymiękniesz
rafalekx Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 fajna silniczek fajny szkoda że bez Q
michele Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 fajny avant, a jednak większe plany się zapowiadają Fajna z malomeskim kolorem :gwizdanie: jak ją zrobie na czarno to jeszcze wymiękniesz
FAZY Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zauważyłem ,że miedziany kolor robi się bardzo popularny ogólnie ładna ,obyś się nią cieszył długi czas
PARAF Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 "Parówę" widzialem na żywo w Promce. Jak ją dobrze zrobisz to będzie dobrze wyglądała - to chyba proste. Na twoim miejscu do wszystkich modów dodałbym jeszcze światełka p.mgielne z przodu. Dwa dodatkowe świecące ogniwa pod zderzakiem wyglądają A co do przyszłorocznego czips'owania, to może wybiorę się z tobą...
moskal Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Dwa dodatkowe świecące ogniwa pod zderzakiem wyglądają bede coś rezał
moskal Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 z tego co pamiętam on je do pikarnika wkładał ze dwa lata temu , nie wiem czy już "doszły" :polew:
moskal Opublikowano 15 Września 2009 Autor Opublikowano 15 Września 2009 moskal jak twoje czarne lampy?? miales je miec wczoraj ? i Co sie obijasz? :kox: czemu jeszcze fot nie ma ? :evil:. lampy sa u pana o pseudonimie konspiracyjnym AndyN (ten który montował "double BT" w swoim aucie ) jutro je odbieram i zdam relacje , montaż planowany w łikend (jeśli nie zachlam )
Dibo Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 To czekamy, sam jestem ciekawy ich jakości
Reggi Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Co za masakrycznie chuioowy kolor :polew: Moskal..zmienię Ci xywe na " Pan cegiełka ":D A tak na serio to może byc Ile Ci oszamie gazu po mieście ?
moskal Opublikowano 18 Września 2009 Autor Opublikowano 18 Września 2009 1. Co za masakrycznie chuioowy kolor :polew: 2. Ile Ci oszamie gazu po mieście ? Ad. 1. Kolor jest śliczny , zawsze mi sie podobał i cieszyłem sie jak dziecko ,że taki znalazłem na zdjeciach wygląda bardziej ciemny w rzeczywistości jest troche inny. zresztą twoja hąda jest tylko odcień ciemniejsza :polew: Ad. 2. Ci powiem , że na elpidżi Paulinie pali 11-12 mi niestety 15 Przyszły lampki , jedna DEPO , są śliczne , w sobote montaż
moskal Opublikowano 18 Września 2009 Autor Opublikowano 18 Września 2009 no to czekamy na montaz moze tez sobie sprawie ale wtedy obowiazkowo grill na czarno :evil: jeszcze zobacze jak to u CIebie wyglada na furze jeszcze musze z rozbitka wyciągnąć wtyczki do instalacji podnoszenia szyb w drzwiach , bo pasują P&P do tych lamp. one mają wtyczke poliftową (prostokątną) a ja przy aucie okrągłą , trzeba zrobić przejścióweczke
moskal Opublikowano 18 Września 2009 Autor Opublikowano 18 Września 2009 bedziesz miał hidy ?mnie w sobote czeka rezanie spryskow relfektorow troche bede sie musial pomeczyc tak , przełoże ze starych , zastanawiam sie nad wstawieniem drugich w długie bo moge mieć hidy na H4 , tam jest inna żarówka ?? ciekawe czy nie dałoby sie czegoś zrobić
moskal Opublikowano 18 Września 2009 Autor Opublikowano 18 Września 2009 ja mam w dlugich h7 ja tez mam H7 , ale moge miec hidy na H4 , czym sie różni H4 od H7 ?? tylko żarówką ????
rafalekx Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 bedziesz miał hidy ?mnie w sobote czeka rezanie spryskow relfektorow troche bede sie musial pomeczyc U mnie to zajęło prawie 12 godzin Ale wyrezaliśmy to jednego dnia moskal fajne te ciarne lampy co kupiłeś Ciekawe jak z ich jakościa Jaka to firma? I ile dokładnie wyniosły z przesyłkami i innymi pierdołami?
Rekomendowane odpowiedzi