Michał Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 zaraz będzie wojna: gnojowozy vs kuchenki gazowe :decayed:
moskal Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 zaraz będzie wojna: gnojowozy vs kuchenki gazowe :decayed: nieee , ta wojna dawno sie skończyła , chlopaki cały czas mają żal , że nie mozna założyć elpidżi pałer do ich gnojowozów
mrogal Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 zaraz będzie wojna: gnojowozy vs kuchenki gazowe :decayed: nieee , ta wojna dawno sie skończyła , chlopaki cały czas mają żal , że nie mozna założyć elpidżi pałer do ich gnojowozów i tu sie mylisz
Michał Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 zaraz będzie wojna: gnojowozy vs kuchenki gazowe :decayed: nieee , ta wojna dawno sie skończyła , chlopaki cały czas mają żal , że nie mozna założyć elpidżi pałer do ich gnojowozów i tu sie mylisz dokładnie, dobry traktor pod maską nie jest zły
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 dokładnie, dobry traktor pod maską nie jest zły
moskal Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 zaraz będzie wojna: gnojowozy vs kuchenki gazowe :decayed: nieee , ta wojna dawno sie skończyła , chlopaki cały czas mają żal , że nie mozna założyć elpidżi pałer do ich gnojowozów i tu sie mylisz a co masz powiedzieć ??? :gwizdanie: EOT bo powiem Ive i nam przyrżnie po kropku dokładnie, dobry traktor pod maską nie jest zły dokładnie ale silniki dyzla zaczynają sie od 3.0 TDI , do takiego może bym wsiadł , reszta dla lamerów
Iverson Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 EOT bo powiem Ive i nam przyrżnie po kropku przyrżnie , to brzmi jak giejnia , ja mogę co najwyżej przypiertolić
moskal Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 EOT bo powiem Ive i nam przyrżnie po kropku przyrżnie , to brzmi jak giejnia , ja mogę co najwyżej przypiertolić giejnia to by była jakbyś napisał : zerżnie nam kropki [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 14:24_________________________________________________ reszta dla lamerów :tongue4 pjona
Iverson Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 giejnia to by była jakbyś napisał : zerżnie nam kropki haha , dobra opowiadaj , parówka będzie hulać ??!!
poziek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 dokładnie ale silniki dyzla zaczynają sie od 3.0 TDI , do takiego może bym wsiadł , reszta dla lamerów :yeah:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 14:27_________________________________________________ ja mogę co najwyżej przypiertolić w moim przypadku, czy moskala to będziesz musiał wejść na drabinkę :naughty: :polew: :polew: :polew:
Iverson Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Na taką leszczynę jak ty, to nawet bez patrzenia liścia potrafię sprzedać :kox:
mrogal Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 zaraz będzie wojna: gnojowozy vs kuchenki gazowe :decayed: nieee , ta wojna dawno sie skończyła , chlopaki cały czas mają żal , że nie mozna założyć elpidżi pałer do ich gnojowozów i tu sie mylisz a co masz powiedzieć ??? :gwizdanie: a ja mowie to http://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=40533&c=0&f=38
moskal Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 dobra opowiadaj , parówka będzie hulać ??!! no jade odebrać ją w weekend , stoi 200km od Grodziska , jeszcze musze mechaniorowi lampy jutro wysłać żeby mógł wszystko spasować , bo tak to praktycznie wszystko jest gotowe , łącznie z tylną klapą w moim przypadku, czy moskala to będziesz musiał wejść na drabinkę :naughty: :polew: :polew: :polew: To Ive taki karakan z metra cięty ?? :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 14:39_________________________________________________ a ja mowie to http://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=40533&c=0&f=38 ale bedzie wstyd jak sobie zaczną chłopaki na forum zakładać :polew: :polew:
Iverson Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 eeee tam Poziomek stał w spajsetkach i mu się wydawało
poziek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 To Ive taki karakan z metra cięty ?? :gwizdanie: powiedziałbym, że z centymetra cięty
moskal Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 To Ive taki karakan z metra cięty ?? :gwizdanie: powiedziałbym, że z centymetra cięty ulala :gwizdanie: , doświadczenie nakazuje mi abym Ci uwierzył , ale sprawdze na "zimowym"
Buba Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 To Ive taki karakan z metra cięty ?? :gwizdanie: powiedziałbym, że z centymetra cięty kufa juz kto jeszcze byl sprawdzany w centymetrach?
mrogal Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a ja mowie to http://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=40533&c=0&f=38 ale bedzie wstyd jak sobie zaczną chłopaki na forum zakładać :polew: :polew: tjunink jest tjunink nie ma mnientkich posladow SmS pierwszy poleci montowac :polew:
Rekomendowane odpowiedzi