moskal Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 Moze teraz wpychaja jeden do wszystkich co nie zmienia faktu ze ten z koncowka N pierwotnie byl do TT 225 ps i jest tak czy srak mocniejszy/wytrzymalszy. chłopaki nie maja sie do czego przyjebać , daj im spokój :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 DV sa wszystkie identyczne i to od kilku ładnych lat
Pucek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 DV sa wszystkie identyczne i to od kilku ładnych lat haaaaaa Moskal widzisz parówo :> i się spierasz jeszcze
SoMeS Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 to wytłumaczył sobie że swoją miał zepsutą
mrogal Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 odebrales furanke?? chyba nie odebral pewnie by dal znac , albo odebral i lata w te i wewte
Buba Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 pewnie lata w jankach miedzy wozkami i sprawdza wydajnosc FIMIC'a :gwizdanie:
poziek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 pewnie lata w jankach miedzy wozkami i sprawdza wydajnosc FIMIC'a :gwizdanie: j**aniec FMICa założył ?? :evil:
Flyer Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Taa... tylko musial karton wrzucic, bo nie osiagal 90 stopni
moskal Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 haaaaaa Moskal widzisz parówo :> i się spierasz jeszcze to nieistotne i tak cie w Bukowinie wciągne nosem :naughty: :naughty: :naughty: to wytłumaczył sobie że swoją miał zepsutą bo mam :> odebrales furanke?? nie j**aniec FMICa założył ?? :evil: czekam na rury , reszte mam. czekam na namiar na gości którzy wytna środkowy tłumik , wstawią DP i założą ostatni komin od esy :naughty: :naughty: Taa... tylko musial karton wrzucic, bo nie osiagal 90 stopni takie rzeczy tylko w dizlach stary :polew: :polew: :polew: masz złe doświadczenia , tyle razy ci na forum pisali , kup benzyne bo sie zatracasz :kox:
Buba Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 jakbym jechal do domu to bym ci zrobil wydech :gwizdanie: sam sie bije z myslami czy juz nie zbierac gratow ale narazie zimowy wypad na deske zabiera fundusze czemu od eSy?? lepiej brzmi?
moskal Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 jakbym jechal do domu to bym ci zrobil wydech :gwizdanie: sam sie bije z myslami czy juz nie zbierac gratow ale narazie zimowy wypad na deske zabiera fundusze czemu od eSy?? lepiej brzmi? potrzebuje od ciebie namiar na gościa od którego brałeś uszczelki do DP , nie mam do ciebie nr. bo rozjebal mi sie telefon i nie mam żadnych kontaktów czemu od esy ??? lepiej brzmi ? - tego nie wiem , ale napewno lepiej wygląda mam juz praktycznie wszystkie graty , w przyszłym tygodniu powinny przyjść objemki, zamówione rury do FMIC-a i reszta dupereli , Tip pod stożek leży , Stożek leży , osłona termiczna leży , DP leży , FMIC leży , teraz zostalo poskladać to do kupy , za jakieś 2-3 tygodnie do GoodHope , zaraz po tym do Nosba zmieniać podtlenek na wydajniejszy. mam nadzieje ze w lutym bedzie juz koło 190-200KM.
Buba Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 DP to raczej ja mam w bagazniku :polew: :polew: uszczelki mam o rtrocki bo akurat w rzeszowie bylem wiec podjechalem przy okazji. jak chces to jakies mi zostaly. mam jeszcze pomiedzy kolektor a turbine bo u mnie byla dobra i nie wymienialem
moskal Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 DP to raczej ja mam w bagazniku :polew: :polew: uszczelki mam o rtrocki bo akurat w rzeszowie bylem wiec podjechalem przy okazji. jak chces to jakies mi zostaly. mam jeszcze pomiedzy kolektor a turbine bo u mnie byla dobra i nie wymienialem faktycznie... przywoź mi natychmiast mój DP potrzebuje uszczelki , walić do rtockiego ??? ma jeszcze ??? weź przyłóż do DP i sprawdz czy te co ci zostały pasują
Buba Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 rtrocki napewno ma, z wawy to wiem ze jeszcze chyba maciejek czy jakos tak ma bo dzwonilem i sie pytalem, sprawdze te co mi zostaly i ci powiem
moskal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 rtrocki napewno ma, z wawy to wiem ze jeszcze chyba maciejek czy jakos tak ma bo dzwonilem i sie pytalem, sprawdze te co mi zostaly i ci powiem [br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 07:01_________________________________________________Przyszła wczoraj reszta gratów , jeszcze tylko czekam na rury do montażu Fmica od Kamila i w weekend rezanko
moskal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 No widze moskal ostro rezasz fajny tenm FMIC już bym rezał tylko jeszcze nie mam auta fmicek ładny , jak go kupowałem to sie wkurwiałem ,ze nie ma uchwytów u góry i na dole , zastanawiałem sie jak je wyrzeźbić , bo na zdjeciach był goly , trzeba byłoby dać do spawania , jak otworzyłem paczke to mi sie micha ucieszyła , jeden problem mniej
moskal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 ile Cie wyszedl jak mozesz powiedziec ? sam fmic ??? jest z rispektu , typowy zeby nie było trzeba ciąć belki 550/180/65 - 429pln http://www.re5pect.pl/index.php?products=product&prod_id=344 do tego łączniki , objemki , bariera termiczna , razem coś kolo 800 pln
moskal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 tanio to to nie jest, ale tragedi nie ma :gwizdanie: Kiedy auto wraca od blacharza? Chce sie qni trzeba placić taniej ciężko wydrzec , mozna dopasować od jakiegoś innego auta ale wtedy czeka cie robienie bokow , itp. tu kosztuje troszke wiecej ale masz P&P , bez żadnej rzeźby auto odbieram w sobote.
moskal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 to zrob foty jak bedzie po polerce i z fmicem zalozonym no wrzuce na bank tylko bede mial chromowane lampy które nie za bardzo mi odpowiadają fmica bede rzeźbił w następny weekend , mam juz rezerwacje w garażu [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 09:36_________________________________________________no i zastanawiam sie czy po założeniu fmicka zostawiać środkową kratke czy zdejmować
Rekomendowane odpowiedzi