moskal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 a tamte rozbite ? fajnie wyglada jak widac fmica tylko nie wiem czy niebiescy nie beda mieli nic przeciwko no jedna sie rozleciała , dobrze ze mam stare FK to sobie założe a te które mi teraz założył na spokojnie w domu rozkleje i pomaluje A czemu psy maja sie przyczepić ????
moskal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 nie wiem moga myslec ze jezdzisz z rozbitem zderzakiem i zabiora dowod to są ciemniaki , po tej stłuczce jak mi spisywał uszkodzenia auta , chcial zebym zapalal mu po kolei swiatła , postojówki/krótkie/długie , a ja postojówek nie mam bo podoba mi sie jak swieci tylko sama soczewka. i pyta o postojówki a ja mowie ze nie ma , a on "jak to nie ma???" no to ja wajche do góry , zapalila sie soczewka i mówie ze to sa postojówki , pies "acha" i tyle oddał bym Ci swoje do rozklejania i pomalowania nic trudnego , dałbyś sam rade
mrogal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 a tamte rozbite ? i wstepnie podklepane conieco
moskal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 a tamte rozbite ? i wstepnie podklepane conieco :naughty: :naughty: :naughty: zastanawiam sie jeszcze , byłeś dla mnie ostatnio bardzo niemiły i nie wiem czy nie "odklepie" dekli :polew: :polew: :polew: :polew:
Maniusiek28 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 sam fmic ??? jest z rispektu , typowy zeby nie było trzeba ciąć belki 550/180/65 - 429pln montowałem taki w B5 na zwykłym zderzaku , a później na S4 i nie obeszło się bez cięcia belki
mrogal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 a tamte rozbite ? i wstepnie podklepane conieco :naughty: :naughty: :naughty: zastanawiam sie jeszcze , byłeś dla mnie ostatnio bardzo niemiły i nie wiem czy nie "odklepie" dekli :polew: :polew: :polew: :polew: ja niemily? to masz!
moskal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 sam fmic ??? jest z rispektu , typowy zeby nie było trzeba ciąć belki 550/180/65 - 429pln montowałem taki w B5 na zwykłym zderzaku , a później na S4 i nie obeszło się bez cięcia belki zanim kupiłem rozeznałem temat , tez nie chciałem niczego ciąć , na wiosne i tak wpadnie zderzak S/RS ja niemily? to masz! no dobra , kara anulowana [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 10:19_________________________________________________tak przed chwilą podliczyłem i mi wyszło ze przez ostatnie 3 tygodnie wsadziłem w auto 1800pln a jeszcze trzeba mechaniora opłacić
mrogal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 sam fmic ??? jest z rispektu , typowy zeby nie było trzeba ciąć belki 550/180/65 - 429pln montowałem taki w B5 na zwykłym zderzaku , a później na S4 i nie obeszło się bez cięcia belki zanim kupiłem rozeznałem temat , tez nie chciałem niczego ciąć , na wiosne i tak wpadnie zderzak S/RS ja niemily? to masz! no dobra , kara anulowana [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 10:19_________________________________________________tak przed chwilą podliczyłem i mi wyszło ze przez ostatnie 3 tygodnie wsadziłem w auto 1800pln a jeszcze trzeba mechaniora opłacić ee to dosc powsciagliwie
moskal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 ee to dosc powsciagliwie to tylko łączniki , objemki , fmic , filtr , ramki alu , bariera termiczna , lampy do tego dolicz: Tip -300 DownPipe - 350 rury do fmica - 340 a niedługo : wyciecie tłumika i wstawienie rurki - nie wiem ile ale podejrzewam ze koło 200 jak nic soft - 900 i juz jest ładna sumka , a ja mało zarabiam :kox:
SoMeS Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 nie przejmuj się Moskal ja przez ostatni miesiąc wsadziłem 6tyś :gwizdanie:
moskal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 nie przejmuj się Moskal ja przez ostatni miesiąc wsadziłem 6tyś :gwizdanie: w co konkretnie ???
mrogal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 nie przejmuj się Moskal ja przez ostatni miesiąc wsadziłem 6tyś :gwizdanie: w co konkretnie ??? psu w d00pe
SoMeS Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 w co konkretnie ??? skórzane kubły, kiera s4, zderzak przedni s4, zderzak tylni s4 i kilka jeszcze gratów...
moskal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 nie przejmuj się Moskal ja przez ostatni miesiąc wsadziłem 6tyś :gwizdanie: w co konkretnie ??? psu w d00pe nie znam go z tej strony ale gratuluje :kox: :polew:
moskal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 w co konkretnie ??? skórzane kubły, kiera s4, zderzak przedni s4, zderzak tylni s4 i kilka jeszcze gratów... no ja dopiero praktycznie kupiłem auto , jeszcze troche wsadze , ale napewno nie w skóry bo nie lubie , no chyba ze boki a reszta w materiale
SoMeS Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 no ja dopiero praktycznie kupiłem auto , jeszcze troche wsadze , ale napewno nie w skóry bo nie lubie , no chyba ze boki a reszta w materiale zależy co kto lubi... u mnie w domyśle ma być full lans
moskal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 no ja dopiero praktycznie kupiłem auto , jeszcze troche wsadze , ale napewno nie w skóry bo nie lubie , no chyba ze boki a reszta w materiale zależy co kto lubi... u mnie w domyśle ma być full lans nie no lans jak najbardziej jak lubisz siedzieć w skórach to za***iście , ja niestety nie przepadam wole moje półkubełki
Buba Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 skora w A4 to tragedia. strasznie sie slizga czlowiek. jedynie u Pozka mozna jezdzic bo 3G prawie wyrywa mocowanie foteli z podlogi
SoMeS Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 skora w A4 to tragedia. strasznie sie slizga czlowiek. jedynie u Pozka mozna jezdzic bo 3G prawie wyrywa mocowanie foteli z podlogi chyba po zwykłej skórze...
Rekomendowane odpowiedzi