Buba Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 jade na deske pier**l deske , pojeździsz 2 tygodnie i do domu a soft na całe życie :gwizdanie: no co ty. nie da rady. decha musi byc a soft nie ucieknie, szczegolnie ze teraz w czechach mozna bezkarnie ziolo jarac :kox: jade na deske pier**l deske , pojeździsz 2 tygodnie i do domu a soft na całe życie :gwizdanie: soft na całe życie Moskal, nie znamy się osobiście ale wiem że jesteś mega talent łykasz jakieś graty z tego rozbitka? bo nie wiem czy tam dzwonić czy nie, bo mi potem będziesz płakał że Ci coś sprzed nosa zwinąłem powinien w mam talen wystapic ale nie wiem z czym... :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 no co ty. nie da rady. decha musi byc a soft nie ucieknie, szczegolnie ze teraz w czechach mozna bezkarnie ziolo jarac :kox: poważnie?
moicz Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 no co ty. nie da rady. decha musi byc a soft nie ucieknie, szczegolnie ze teraz w czechach mozna bezkarnie ziolo jarac :kox: poważnie? yhy
SoMeS Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 to już wiem gdzie teraz na narty Moskal fajne auto
Buba Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 od 01.01.2010 mozesz miec do 15g :kox: :kox:
Reggi Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ak zerkałem na deski , myślałem ze sa tańsze CC nie biore , zarznąłem rozrusznik :gwizdanie Jest coś czego nie spierdolisz ? :tongue4:
Buba Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ak zerkałem na deski , myślałem ze sa tańsze CC nie biore , zarznąłem rozrusznik :gwizdanie Jest coś czego nie spierdolisz ? :tongue4: :polew: :gwizdanie:
moskal Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 w czechach mozna bezkarnie ziolo jarac :kox: bezkarnie to ja w Polsce pale Moskal fajne auto :polew: :polew: :polew: Jest coś czego nie spierdolisz ? :tongue4: Tak , córa mi sie udała :kox: :kox: to zupełnie nie była moja wina stary , nie chciał palić , musiałem go kręcić minimum 20 minut , coś musiało ustąpić i to napewno nie byłem ja :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 06:52_________________________________________________rzeźbiłem dzisiaj stożek , zmieniałem średnice wlotu z 63mm na 70mm , wyszło ślicznie , później wam sie pochwale :naughty:
Reggi Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 rzeźbiłem dzisiaj stożek , zmieniałem średnice wlotu z 63mm na 70mm , wyszło ślicznie , później wam sie pochwale :naughty: Ja mam SPY foto :naughty:
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 rzeźbiłem dzisiaj stożek , zmieniałem średnice wlotu z 63mm na 70mm , wyszło ślicznie , później wam sie pochwale :naughty: Ja mam SPY foto :naughty: łoooo k**wa Moskal mówisz córę masz? patrząc na Twój wiek to mam nadzieję że młody byłeś dawaj fotki... auta też
moskal Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 rzeźbiłem dzisiaj stożek , zmieniałem średnice wlotu z 63mm na 70mm , wyszło ślicznie , później wam sie pochwale :naughty: Ja mam SPY foto :naughty: karwa , powiesze tych moich mechaników za sprzedawanie zdjęć Moskal mówisz córę masz? patrząc na Twój wiek to mam nadzieję że młody byłeś dawaj fotki... auta też córa ma 1,5 roku :kox: oj byłem wtedy młody :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Moskal mówisz córę masz? patrząc na Twój wiek to mam nadzieję że młody byłeś dawaj fotki... auta też Ty miałeś dać foty siostry A żeby nie było OT te czerwone przewody na spy foto to od LPG? Co z tym zderzakiem od Ski? Będzie?
moskal Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 Co z tym zderzakiem od Ski? Będzie? bedzie ale późną wiosna
Buba Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 dawaj fote dolotu i twojego rezanka ktore pewnie cos zepsulo
moskal Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 dawaj fote dolotu i twojego rezanka ktore pewnie cos zepsulo dolot i fmic next week , wieczorem pokaże wam jak zrobiłem stożek , ale to dopiero jak zdjęcia wywołam
Buba Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 ja cos ci pomoc to daj cynk. moze bedzie dzialalo
moskal Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 ja cos ci pomoc to daj cynk. moze bedzie dzialalo pewnie bede rzeźbił w niedziele , jak ci pasuje to zapraszam
Buba Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 ja cos ci pomoc to daj cynk. moze bedzie dzialalo pewnie bede rzeźbił w niedziele , jak ci pasuje to zapraszam w niedziele bede jeszcze w lodzi
moskal Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 w niedziele bede jeszcze w lodzi chodzi mi o następny weekend
Rekomendowane odpowiedzi