SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Taki sam FMIC 18cm upchał Maniusek24 pod S4 zderzak pod esowy wejdzie na bank a kto powiedział że to 18cm jest? :gwizdanie: wszystko zależy do kogo Kowi adresuje posta :gwizdanie: pod esowy to i mój wchodzi tylko belke trza ciąć a Kowi to nie potrafi cytować
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 izolacja była u Buby w walizce ale przy tej temperaturze nie chciała sie kleić , btw zjebałem tych moich ogrów za stan magazynu , kórwa , nic tam nie ma a sam im zamawiałem 3-4 kpl kluczy YATO , takie wiszące na ścianie (sam mam jeden w domu :gwizdanie: ) w ch***j rozmiarów tam jest , o kombinerkach/obcęgach/śrubokrętach nie wspominam bo powinno leżeć w dwóch taczkach a jest tyle ze nawet nie opłaca sie za***ać :decayed Wiesz jak to jest jak każdemu się jeden klucz spodoba :polew: :polew: jaka kórwa blache ??? :mysli rejestracyjną :doh1: Powiem Ci że ten Fmic DoMeStosa lepiej wyeksponowany Pośka mośka w Siwym też jakoś tak większej było tej powierzchni
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Powiem Ci że ten Fmic DoMeStosa lepiej wyeksponowany Pośka mośka w Siwym też jakoś tak większej było tej powierzchni zaczynasz mi działać na nerwy synu
moskal Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 Powiem Ci że ten Fmic DoMeStosa lepiej wyeksponowany mój tez bedzie wyeksponowany jak przyjdzie zderzak esowy albo ersowy , ile mam kórwa powtarzać ??? po c**j mam ciąć zderzak ??? esemes ma ciemny zderzak i pomalowanie go farbą w szpraju z norauto zajęło mu łącznie z obklejeniem taśmą ochronną 0,5h ja mam kolor parówkowy a takiego lakieru to w norauto nie mają :gwizdanie: Pośka mośka w Siwym też jakoś tak większej było tej powierzchni bo to był lansowóz , on miał nawet nie podpiętego tego fmica ,tylko tak palił głupa po Nadarzynie :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 zaczynasz mi działać na nerwy synu :decayed Wali mnie to ile mam kórwa powtarzać ??? Ostatni raz powtórz i będziem kwita po c**j mam ciąć zderzak ??? e + 20 pkt do skali lansu bo to był lansowóz , on miał nawet nie podpiętego tego fmica ,tylko tak palił głupa po Nadarzynie :gwizdanie:
moskal Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ostatni raz powtórz i będziem kwita Ale robie to tylko dla Ciebie : mój tez bedzie wyeksponowany jak przyjdzie zderzak esowy albo ersowy
Buba Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 ale sie podniecacie nudni sie robicie
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 esemes ma ciemny zderzak i pomalowanie go farbą w szpraju z norauto zajęło mu łącznie z obklejeniem taśmą ochronną 0,5h ja mam kolor parówkowy a takiego lakieru to w norauto nie mają :gwizdanie: co ty pier**lisz? Wali mnie to słyszałem że masz fajną hondzine w kombi
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 słyszałem że masz fajną hondzine w kombi No i ? :doh1: Ja słyszałem, że ładujesz w tylne fajki swojego paździerzaka
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 słyszałem że masz fajną hondzine w kombi No i ? :doh1: Ja słyszałem, że ładujesz w tylne fajki swojego paździerzaka tak tylko pytałem żeby te ciekawe plotki potwierdzić prosiaczku a myślisz że po co takie lufy duże zakładałem?
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 tak tylko pytałem żeby te ciekawe plotki potwierdzić prosiaczku Jakie plotki..przecież to oczywista oczywistość od przeszło 8 miesięcy Nawet ogłoszenie było o sprzedaży a myślisz że po co takie lufy duże zakładałem? Żeby wpędzić się w kompleksy i wydawać więcej na wazelajnę i inne ślizgacze ? macie sie ku sobie Ja nie pukam byle czego :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ( Sorry SS nie mogłem się powstrzymać :tongue4: )
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 tak tylko pytałem żeby te ciekawe plotki potwierdzić prosiaczku Jakie plotki..przecież to oczywista oczywistość od przeszło 8 miesięcy Nawet ogłoszenie było o sprzedaży to już wiem kto nas sprzedał w głosowaniu na najlepszy fanklub civicarzom a myślisz że po co takie lufy duże zakładałem? Żeby wpędzić się w kompleksy i wydawać więcej na wazelajnę i inne ślizgacze ? ładnie Cię tam Poziu i spółka orać muszą
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 to już wiem kto nas sprzedał w głosowaniu na najlepszy fanklub civicarzom :decayed: ładnie Cię tam Poziu i spółka orać muszą Ja nie rolny jestem Oni czepiają się tylko takich małych, marudnych picz jak TY :kox: A Poziek nie spółkowy..on jest jak samotna chorągiewka :D
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ja nie rolny jestem Oni czepiają się tylko takich małych, marudnych picz jak TY :kox: A Poziek nie spółkowy..on jest jak samotna chorągiewka :D może nie rolny.. ale granatem od pługa oderwany na pewno a mi Poziu gadał że Cię tam robią na warszawce wszyscy, co tydzień dwóch
Buba Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 dziewczynki siedza, wodka sie chlodzi ale jak was slucham to nie moge sie oderwac
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 może nie rolny.. ale granatem od pługa oderwany na pewno Z pługiem mam tylko do czynienia jak trza przeorać ambicje jakiemuś kmiotowi a mi Poziu gadał że Cię tam robią na warszawce wszyscy, co tydzień dwóch To Poziek zaczął gadać z piczami tochającymi kochołki po same kule ? Nowość
Buba Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 ciekawe kiedy moskal przyjdzie zrobic porzadek
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Dawid ...czyta To teraz nam się poprują kalesony
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Z pługiem mam tylko do czynienia jak trza przeorać ambicje jakiemuś kmiotowi dużo bezkonstruktywnego pierdolenia To Poziek zaczął gadać z piczami tochającymi kochołki po same kule ? Nowość Co chwila wpada do nas i się żali że ragga-prosiaczek już nie jest pierwszej świeżości i szuka świeżego mięska [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 23:28_________________________________________________ Dawid ...czyta To teraz nam się poprują kalesony mamy po banie
Rekomendowane odpowiedzi