SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 przydają się w grze wstępnej ? mają osobne pokoje z Żoną kiedy montaż? :gwizdanie:
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 przydają się w grze wstępnej ? nie pamiętasz ???? kiedy montaż? :gwizdanie: poniedziałek
Buba Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 moim zdaniem auto będzie w takim padlinowym stanie, że żaden czip nie będzie wchodził w gre...no chyba, że po wymianie silnika nie bedzie tak zle... wroci do warszawy i boom
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 a najgorsze jest to ze i tak go beda gnojowozy objezdzac zwłaszcza ty :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 no zwłaszcza ja :decayed: Kolego, może skończ siać herezje i schowaj się z tym gnojowozem zacznij może odwiedzać spoty a nie tylko lansować się na forum :gwizdanie: Serdecznie Pozdrawiam! Moskal, oglądałem w środę FMIC na tych samych rurach, czyli u Kamila w aucie, no i wydaje mi się że jakoś cholernie dziwnie zainstalowałeś go na aucie :gwizdanie:
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 Moskal, oglądałem w środę FMIC na tych samych rurach, czyli u Kamila w aucie, no i wydaje mi się że jakoś cholernie dziwnie zainstalowałeś go na aucie :gwizdanie: tłumaczyłem dwie/trzy/szesc stron temu :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Moskal, oglądałem w środę FMIC na tych samych rurach, czyli u Kamila w aucie, no i wydaje mi się że jakoś cholernie dziwnie zainstalowałeś go na aucie :gwizdanie: tłumaczyłem dwie/trzy/szesc stron temu :gwizdanie: wiem, nie chciałeś ciąć zderzaka, ale masz go za wysoko, Kamil miał go dużo niżej :gwizdanie:
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 wiem, nie chciałeś ciąć zderzaka, ale masz go za wysoko, Kamil miał go dużo niżej :gwizdanie: rury beda pasować , fmic zostaje
bakuś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 wiem, nie chciałeś ciąć zderzaka, ale masz go za wysoko, Kamil miał go dużo niżej :gwizdanie: rury beda pasować , fmic zostaje No, ale przykładałeś je chociaż jak icka zakładałeś?! Tak to u mnie wygląda: http://img22.imageshack.us/img22/4493/icekt.jpg Prawie całe wnętrze zderzaka wywalone, a i tak trzeba jeszcze poprawić, bo się dokładka zagina (jest na siłę wciśnięty zderzak na odboje)...
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 wiem, nie chciałeś ciąć zderzaka, ale masz go za wysoko, Kamil miał go dużo niżej :gwizdanie: rury beda pasować , fmic zostaje No, ale przykładałeś je chociaż jak icka zakładałeś?! Tak to u mnie wygląda: http://img22.imageshack.us/img22/4493/icekt.jpg Prawie całe wnętrze zderzaka wywalone, a i tak trzeba jeszcze poprawić, bo się dokładka zagina (jest na siłę wciśnięty zderzak na odboje)... ja bym te plastiki wy***ał:
bakuś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Dokładnie, tak to będzie zrobione. Chyba SoMes miał tak w swoim wcześniejszym zderzaku wywalony dół. Inaczej tego nie widzę, ale nie miałem czasu i złożyłem to tak na szybciora, bo mam kupe roboty... ;( Dobra, koniec OT, bo to nie temat o moim aucie. Może kiedyś założę... :gwizdanie:
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 ja bym te plastiki wy***ał: Poziu , ja nie mam zderzaka ciemnego , gdzie moge kątówka wpierd.olić połowe plastików i nic nie bedzie widać. widziałes na własne oczy ze innej opcji nie było ,jak nie bedzie sie spisywał to zrobie inaczej. Mam nadzieje , ze po dzisiejszej przejażdżce w końcu potwierdzisz iz auto jest w dobrym stanie i nadaje sie do dalszego "rozwoju" :gwizdanie: jestem ciekaw jak jutro bedzie grało bez środkowego i kata. popołudniu robie trase 250km bedzie test "przedsoftowy" , moze podjade w tygodniu na hamownie i sprawdze ile ma przed softem z wszystkimi gratami
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 widziałem w środku ładnie pachnie i jest ciepło to tyle na temat plusów
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 widziałem w środku ładnie pachnie i jest ciepło to tyle na temat plusów ty łajzo niewdzięczna ładnie pachniało do momentu w którym wsiadłeś do środka. odgarnąłeś śnieg z dziedzińca zamkowego ?????
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 widziałem w środku ładnie pachnie i jest ciepło to tyle na temat plusów ty łajzo niewdzięczna ładnie pachniało do momentu w którym wsiadłeś do środka. odgarnąłeś śnieg z dziedzińca zamkowego ????? taaaaak Evką
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 widziałem w środku ładnie pachnie i jest ciepło to tyle na temat plusów ty łajzo niewdzięczna ładnie pachniało do momentu w którym wsiadłeś do środka. odgarnąłeś śnieg z dziedzińca zamkowego ????? taaaaak Evką tak myślałem :polew: :polew: [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 22:40_________________________________________________z tego wszystkiego zapomniałem dodać ,ze świetnie operujesz w "Pant-cie" :gwizdanie:
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 ojeja , nie foc**j sie jak MUZ gdy zobaczył dzis kolejke do skrzyżowania w Nadarzynie :gwizdanie: , mówie poważnie
Kolkov Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 sorry Dawidek zapomniałem o tym przymiarka fmicka (widać, że jest duży, nie słuchaj ich wcale nie mają większych ) i filmik jak Ci coś syczy
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 i filmik jak Ci coś syczy pod obciążeniem ładniej syczy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi