Buba Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 zeby wiecej kuni i niutonow wydusic a jak pojedzie z tona blota to moze byc mniej poza tym tjuner powie ze syf w srodku i on do tego nie wsiada
moskal Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 umyles samochod?? w środku jest czysto jak w piździe anioła
moskal Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 a co z przepustnica?? zalozyles stara?? nieee , stara siedzi :naughty: :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 ale wywala blad?? nie wiem , nie podpinałem kompa jedziesz jutro ze mną do Pleszew ???? musti sie wykruszył
Buba Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 ale wywala blad?? nie wiem , nie podpinałem kompa jedziesz jutro ze mną do Pleszew ???? musti sie wykruszył nie bardzo bo jutro mam zajecia z moja promotorka od magisterki i musze na nich byc a wieczorem do pracy ide
moskal Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 dzisiaj jadąc na wirusa pierdolnął mi napinacz paska i rozrząd sie rozsypał , auto zostało u mechanika w Zgierzu.
mrogal Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 dzisiaj jadąc na wirusa pierdolnął mi napinacz paska i rozrząd sie rozsypał , auto zostało u mechanika w Zgierzu. nie masz Ojcze sczescia :( bebechy dostaly po dópie ??? ;(
moskal Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 nie masz Ojcze sczescia :( bebechy dostaly po dópie ??? ;( sprzedam dziwke , Bóg mi świadkiem nie wiem czy dostały , maja dzis rozebrać , jutro mam dzwonić
mrogal Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 nie masz Ojcze sczescia :( bebechy dostaly po dópie ??? ;( sprzedam dziwke , Bóg mi świadkiem nie wiem czy dostały , maja dzis rozebrać , jutro mam dzwonić trza bylo brac dizla ... :gwizdanie:
Buba Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 silniki na allegro po ok 1500-1700 zl chodza wiec nie jest tak tragicznie, kwestia co sie wysralo w bebechach
Kowi87 Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Jak bedzie źle i bedziesz musiał kupić jednak silnik, to pomyśl może o poliftowym AJLu
Buba Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Jak bedzie źle i bedziesz musiał kupić jednak silnik, to pomyśl może o poliftowym AJLu jest jeden na allegro za 2500. ja to bym poszedl bardziej. moskal jakbys wsadzil 2.7 biT to bylbys pierwszym w historii :kox: diaxa masz wiec cos wymyslimy ale poczekajmy na diagnoze co sie wysralo, pozniej bedziemy rezac :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Jak bedzie źle i bedziesz musiał kupić jednak silnik, to pomyśl może o poliftowym AJLu jest jeden na allegro za 2500. ja to bym poszedl bardziej. moskal jakbys wsadzil 2.7 biT to bylbys pierwszym w historii :kox: diaxa masz wiec cos wymyslimy ale poczekajmy na diagnoze co sie wysralo, pozniej bedziemy rezac :gwizdanie: Pierwszym to by nie był, Nosb juz dawno po swapie i ma drugi taki na handel
Buba Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Jak bedzie źle i bedziesz musiał kupić jednak silnik, to pomyśl może o poliftowym AJLu jest jeden na allegro za 2500. ja to bym poszedl bardziej. moskal jakbys wsadzil 2.7 biT to bylbys pierwszym w historii :kox: diaxa masz wiec cos wymyslimy ale poczekajmy na diagnoze co sie wysralo, pozniej bedziemy rezac :gwizdanie: Pierwszym to by nie był, Nosb juz dawno po swapie i ma drugi taki na handel ale nosb mial Q a moskal nie ma i tutaj jest cala zabawa
Kolkov Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 ale moskal nie ma kłatro wiec swap na 2.7BiT moim zdaniem się nie opyla
musti Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Sprzeda parówkę a kupi B6 i to na dodatek w dislu
Buba Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 ale moskal nie ma kłatro wiec swap na 2.7BiT moim zdaniem się nie opyla ale ma diaxa, spawarke i kilkudziesieciu chłopa w cargo garage wiec jest szansa ze wlasnie on bedzie pionierem w tym kierunku
Rekomendowane odpowiedzi