Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Parówa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

daaaaaaj jej saaaaaaaaansę :good: ostatnią, jak nie pomoże zabieram kierę lampy i możesz ją opier... :cool1:

a zderzaka nie chcesz ??? :kox:

Opublikowano

daaaaaaj jej saaaaaaaaansę :good: ostatnią, jak nie pomoże zabieram kierę lampy i możesz ją opier... :cool1:

a zderzaka nie chcesz ??? :kox:

na chu... mi Twój wypruty zderzak :?:

Opublikowano

dla lansu +10 oczywiscie z orurowaniem :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

co z silnikiem po pęknietej gumie???????

Opublikowano

co z silnikiem po pęknietej gumie???????

jutro bede wiedział , guma nie pekła , mogła przeskoczyc co najwyżej , pasek był na swoim miejscu bo sprawdzałem

Opublikowano

mogo zerwac zeby na pasku :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

mogo zerwac zeby na pasku :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:

mogło , ale cała sytuacja miała miejsce podczas normalnej jazdy około 140-150km/h bez zadnych szaleństw,przyspieszeń. nie wiem jaka mogła byc przyczyna , jedynie zużycie lub starość paska/napinacza :thumbdown:

Opublikowano

któras rolka sie zesrała

Opublikowano

któras rolka sie zesrała

najprawdopodobniej :thumbdown:

Opublikowano

dla lansu +10 oczywiscie z orurowaniem :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

będziemy w kontakcie :wink4:

Opublikowano

dużo miałes najezdzone na tym zestawie ????

Opublikowano

dużo miałes najezdzone na tym zestawie ????

ja osobiscie od momentu kupna około 15.000 km , na zegarze w tej chwili 211.000

Opublikowano

jeszcze nic nie wiadomo a już ja licytują hieny jedne :polew:

Opublikowano

jade po prarówke :kox:

Opublikowano

niezly poslizg :gwizdanie:

Opublikowano

warszawka z rana stała , musiałem śmignąć z okecia na michałowice po lawete , tam baba sie spóźniła :thumbdown:

mam nadzieje ze to ostatni raz tak wygląda , następny taki przewóz kierunek -----> szrot

20100316001.jpg

Opublikowano

warszawka z rana stała , musiałem śmignąć z okecia na michałowice po lawete , tam baba sie spóźniła :thumbdown:

mam nadzieje ze to ostatni raz tak wygląda , następny taki przewóz kierunek -----> szrot

20100316001.jpg

ladnie sie prezentuje ten kondon :good: szkoda ze na lawecie :wallbash: i Twoj oszukanczy aparat w telefonie Tatku ladnie kolor przedstawil :good: :good: :good: :gwizdanie:

Opublikowano

tak długo to wszystko trwało , bo Moskal chciał mieć wóz ciągnący pod kolor swojego :decayed:

dobrze że nie masz mega gleby bo byś miał problemy wciągnąć fure na tą lawete :wink4: wiem po sobie :gwizdanie:

Opublikowano

zerknąłem jeszcze raz pod maske i pasek naciągnięty jak baranie jaja , wiec jedyne co mógł zrobić to przeskoczyć o kilka zebów. miał ktos juz przypadek zerwania sie paska w czasie jazdy ??? duży strzał jest ???? słychać coś ??? bo jak mi zgasło auto to nie było zadnego dzwieku , najnormalniej w swiecie zgasło jakby paliwa zabrakło lub prądu :mysli:

ladnie sie prezentuje ten kondon :good: szkoda ze na lawecie :wallbash: i Twoj oszukanczy aparat w telefonie Tatku ladnie kolor przedstawil :good: :good: :good: :gwizdanie:

kolor jest bardzo ładny na zywo , zwłaszcza jak auto jest umyte, aparat tego nie odda :thumbdown:

poczekaj jeszcze ze 2 tygodnie jak bedą wszystkie szyby max czarne + felunek :good:

to ja biore fmica jakbedziesz na szrot jechac :decayed: widze ze znaczek w chromie wkoncu :good: ładnie ten kolor wyszed :kox:

nie zrobiłbym jej tego :thumbdown: oddawać jakakolwiek część parówy do gnojowozu to byłaby profanacja :thumbdown::kox:

Opublikowano

zerknąłem jeszcze raz pod maske i pasek naciągnięty jak baranie jaja , wiec jedyne co mógł zrobić to przeskoczyć o kilka zebów. miał ktos juz przypadek zerwania sie paska w czasie jazdy ??? duży strzał jest ???? słychać coś ??? bo jak mi zgasło auto to nie było zadnego dzwieku , najnormalniej w swiecie zgasło jakby paliwa zabrakło lub prądu :mysli:

mnie sie pasek nie zerwał , ale jak dupła szklanka to było mocne jebnięcie , a potem klepał jak skur*wysyn i przygasał :wink4:

jakby przeskoczył pasek to by Ci sie tłok z zaworem spotkał , a wtedy byś to usłyszał na 100% , może faktycznie brakło paliwa :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...