d3b4 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 moze wstaw 2.7 BiT i wyrezaj quatro ? by musial pociac podloge a bez tego sie nie obejdzie
Flyer Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Ja pitole... ile mozna pisac "wstaw 2.7BiT" ? Gdyby moskal chcial/lub/mial kase, to mialby S4, a nie 1.8T w osce.
SoMeS Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Moskal wsadzaj BEX'a nie zazdroszczę sytuacji ale trzeba się liczyć z takimi konsekwencjami przy poprawianiu fabryki...
moskal Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Ja pitole... ile mozna pisac "wstaw 2.7BiT" ? Gdyby moskal chcial/lub/mial kase, to mialby S4, a nie 1.8T w osce. dokładnie , prosze mnie juz nie wkórwiać tematami o 2,7 nie bedzie nic takiego wkladane , ja nie Nosb , bede chciał 2,7 to se ese kupie. na razie musze włożyć w parówe jakies 4500pln Moskal wsadzaj BEX'a nie zazdroszczę sytuacji ale trzeba się liczyć z takimi konsekwencjami przy poprawianiu fabryki... Somes , nowa świeca która była założona 2 tygodnie temu nie rozleciała sie chyba z winy dołożonego Tipa , stożka i fmica , co ???
SoMeS Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Somes , nowa świeca która była założona 2 tygodnie temu nie rozleciała sie chyba z winy dołożonego Tipa , stożka i fmica , co ??? no niestety najmniej spodziewana rzecz się wysra zawsze..
moskal Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 to poszukaj sobie silnika z tetety 180 konnego w osce.. zawsze to lepsza baza do modów. Dawidku , za późno , silnik własnie jest wyjmowany a nowy czeka na włożenie , obydwa AEB
mrogal Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Ja pitole... ile mozna pisac "wstaw 2.7BiT" ? Gdyby moskal chcial/lub/mial kase, to mialby S4, a nie 1.8T w osce. dokładnie , prosze mnie juz nie wkórwiać tematami o 2,7 nie bedzie nic takiego wkladane , ja nie Nosb , bede chciał 2,7 to se ese kupie. na razie musze włożyć w parówe jakies 4500pln Moskal wsadzaj BEX'a nie zazdroszczę sytuacji ale trzeba się liczyć z takimi konsekwencjami przy poprawianiu fabryki... Somes , nowa świeca która była założona 2 tygodnie temu nie rozleciała sie chyba z winy dołożonego Tipa , stożka i fmica , co ??? to reklamacje trza skladac
moskal Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 wspomnisz moje słowa jak Cie jakis gnojowóz objedzie :gwizdanie: napewno nie twój
Flyer Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Po co pchac 1.8T z B6 do starej B5? Nie pomysleliscie o elektronice? :gwizdanie: Szkoda zachodu.
AndyN Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Tja, forumowi rezacze nie za swoją kasę ...
moskal Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Po co pchac 1.8T z B6 do starej B5? Nie pomysleliscie o elektronice? :gwizdanie: Szkoda zachodu. oni nie jarzą
Krycha Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Wogóle po co kombinować z czymś innym jak AEB jest najbardziej przyzwoity z tych jedenosiemte.
moskal Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 po to ze 180 koni potem zrobi programem 200 a tutaj zeby wyszlo 200 to juz troche trzeba modzic.. I wydajac juz 5k na tajle i robocizne to mozna było sie zastanowic co sie bardziej oplaca, bo jezeli kwestia elektroniki jest do ogarniecia za ok 1000 zł to moim zdaniem warto sie bawic w to.. nie mam czasu na pierdoły , auto ma smigać w sobote , trase mam
Buba Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 jestes w pracy?? moze na kawe wpadne :gwizdanie:
moskal Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 jestes w pracy?? moze na kawe wpadne :gwizdanie: jestem, ale kórwa mam zapierdol stary , musze nadrobić piątek , poniedziałek i pół wtorku
SoMeS Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Tja, forumowi rezacze nie za swoją kasę ... co Ty wiesz o rezaniu
Buba Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Tja, forumowi rezacze nie za swoją kasę ... co Ty wiesz o rezaniu masz dzieci/zone/rodzine ktora trzeba utrzymac?? chyba nie doceniasz jeszcze wartosci pieniadza...
rafalekx Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 dawids opanuj się chłopie... Wiesz ogólnie jaka jest różnica między takim 180 konnym a 150 konnym silnikiem? Podstawową i najważniejszą sprawą przy zakupie silnika powinien być jego stan itd. A nie moc... Tym bardziej jeśli zależy mu też na czasie. Jeśli moskal trafił na dobrą jednostkę i będzie miał dość szybko to zrobione, to przełoży graty ze swojego starego silnika i leci na programik uzyskując być może nawet większą moc niż mógł mieć na silniku który miał dotychczas. moskal współczuję Oby to już była ostatnia przygoda z tym autkiem
moskal Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 dawids opanuj się chłopie... Wiesz ogólnie jaka jest różnica między takim 180 konnym a 150 konnym silnikiem? Podstawową i najważniejszą sprawą przy zakupie silnika powinien być jego stan itd. A nie moc... Tym bardziej jeśli zależy mu też na czasie. Jeśli moskal trafił na dobrą jednostkę i będzie miał dość szybko to zrobione, to przełoży graty ze swojego starego silnika i leci na programik uzyskując być może nawet większą moc niż mógł mieć na silniku który miał dotychczas. moskal współczuję Oby to już była ostatnia przygoda z tym autkiem silnik ściągnięty ze szwecji , szrot na którym byłem po niego sprowadza rozbitki własnie ze szwecji i szwajcarii (nie wiem czemu akurat tylko z tych dwóch krajów). byłem z mechanikiem który robi auto , kilka razy brał silniki/skrzynie od nich i sie nie naciął , dodatkowo robie kompletny rozrząd włącznie z łańcuchem zeby miec spokój na paredziesiąt tysiecy. mam nadzieje ze bedzie grało , program na razie odłożony z powodu braku funduszy
Buba Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 dawids opanuj się chłopie... Wiesz ogólnie jaka jest różnica między takim 180 konnym a 150 konnym silnikiem? Podstawową i najważniejszą sprawą przy zakupie silnika powinien być jego stan itd. A nie moc... Tym bardziej jeśli zależy mu też na czasie. Jeśli moskal trafił na dobrą jednostkę i będzie miał dość szybko to zrobione, to przełoży graty ze swojego starego silnika i leci na programik uzyskując być może nawet większą moc niż mógł mieć na silniku który miał dotychczas. moskal współczuję Oby to już była ostatnia przygoda z tym autkiem silnik ściągnięty ze szwecji , szrot na którym byłem po niego sprowadza rozbitki własnie ze szwecji i szwajcarii (nie wiem czemu akurat tylko z tych dwóch krajów). byłem z mechanikiem który robi auto , kilka razy brał silniki/skrzynie od nich i sie nie naciął , dodatkowo robie kompletny rozrząd włącznie z łańcuchem zeby miec spokój na paredziesiąt tysiecy. mam nadzieje ze bedzie grało , program na razie odłożony z powodu braku funduszy a tak sie teraz zastanawiam jak to bedzie hulać, skoro w ECU masz soft wgrany do tamtego silnika??
Rekomendowane odpowiedzi