Kolkov Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 jakbys mi nie pokazal co zepsulo parowe to w zyciu bym nie uwiezyl Ty z reguły mało ufny Rych jesteś te Ryśki tak mają :polew: moskal miałeś fotę wrzucić
Buba Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 jakbys mi nie pokazal co zepsulo parowe to w zyciu bym nie uwiezyl Ty z reguły mało ufny Rych jesteś wiem
Nosb Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Do soboty? Samemu to robota na 2 dni na spokojnie... Kurfaa 1200 zl i tak dlugo powinni ci w tym jeszcze chociaz tirowe dac gratis Kutafonky Teges :co do swiec to nie robice sE jaj Jedna na kilkaset tysiecy albo lepiej sie wysra zawsze Trafilo na moskala Czy to NGK czy denso czy inny shit... Wiec nie marudzcie na swiece kupta sE diesla
Pucek Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Do soboty? Samemu to robota na 2 dni na spokojnie... Kurfaa 1200 zl i tak dlugo powinni ci w tym jeszcze chociaz tirowe dac gratis Kutafonky Teges :co do swiec to nie robice sE jaj Jedna na kilkaset tysiecy albo lepiej sie wysra zawsze Trafilo na moskala Czy to NGK czy denso czy inny shit... Wiec nie marudzcie na swiece kupta sE diesla Nosb, niestety cyrk z tymi świecami ostatnio jest dość popularny :gwizdanie: pół roku temu w AFNie świeca wyleciała prawie spod maski, gwint został a świecy brak albo NGK schodzi na psy, albo akurat Ci pechowcy trafili na trefne świece :gwizdanie:
moskal Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 Kurfaa 1200 zl Danielku , to nie jest "świetokrzyskie" tylko "mazowieckie" - stąd takie ceny weź pod uwage ze wymienia mi rozrząd , do wyjebania są poduchy , łożysko oporowe , tu sie mechanicy cenią bo i tak maja w c**j roboty :gwizdanie: BTW , bylem wczoraj podrzucić rozrząd , pokazał mi silnik , drugi tłok zmasakrowany , ułamany zawór , i teraz rodzi sie pytanie czy świeca nabroiła czy zawór sie ułamal i rozjebal silnik
poziek Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Ja stawiam na zawór...a mógł się ułamać od temperatury...stożek, tip, fmic i brak wystrojenia do tego gaz...
moskal Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 Ja stawiam na zawór...a mógł się ułamać od temperatury...stożek, tip, fmic i brak wystrojenia do tego gaz... powaznie od tego ????
mrogal Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Do soboty? Samemu to robota na 2 dni na spokojnie... Kurfaa 1200 zl i tak dlugo powinni ci w tym jeszcze chociaz tirowe dac gratis Kutafonky Teges :co do swiec to nie robice sE jaj Jedna na kilkaset tysiecy albo lepiej sie wysra zawsze Trafilo na moskala Czy to NGK czy denso czy inny shit... Wiec nie marudzcie na swiece kupta sE diesla widzisz Nosbie jeszcze nie bylo diagnozy a ja juz napisalem ze mogl kupic diesla :polew: [br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 10:32_________________________________________________ Ja stawiam na zawór...a mógł się ułamać od temperatury...stożek, tip, fmic i brak wystrojenia do tego gaz... powaznie od tego ???? gaz to zuo
poziek Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 gaz jest git, jeżeli jest prawidłowo wystrojony... ale po tych wszystkich modyfikacjach mogło tak się zdarzyć jak napisałem...
moskal Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 gaz jest git, jeżeli jest prawidłowo wystrojony... ale po tych wszystkich modyfikacjach mogło tak się zdarzyć jak napisałem... ale temperatura ??? od czego ???
Buba Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 AFR ? i co z tym zrobić ???? to co miales zrobic po programie, dlatego jak bylem na ostrobramskiej regulowc to powiedzial ze AFR to podstawa przy takich zabawach i ori termostat
moskal Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 to co miales zrobic po programie, dlatego jak bylem na ostrobramskiej regulowc to powiedzial ze AFR to podstawa przy takich zabawach i ori termostat czyli trza jechac do gaziarza , i tak bede musiał wyregulować gaz to od ręki chyba załatwi , co ????
Buba Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 to co miales zrobic po programie, dlatego jak bylem na ostrobramskiej regulowc to powiedzial ze AFR to podstawa przy takich zabawach i ori termostat czyli trza jechac do gaziarza , i tak bede musiał wyregulować gaz to od ręki chyba załatwi , co ???? tylko nie jezdzij na LPG jak wyjedzisz od mechanika, najpierw uderzaj na regulacje i dobrze powiedz co sie stalo. moze jakies graty z instalki bedziesz mial do wymiany. jezeli dobrze ci ustawi LPG to AFR bedzie w granicach normy. szkoda ze dobry wskaznik AFR kosztuje
moskal Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 szkoda ze dobry wskaznik AFR kosztuje a gdzie sie go podpina ????
Pucek Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 szkoda ze dobry wskaznik AFR kosztuje a gdzie sie go podpina ???? wydaje mi się że w rurę w której idą spaliny
moskal Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 wydaje mi się że w rurę w której idą spaliny to sie dm=omyślam , ale w ktorym miejscu ?? czy obojętnie ????
Pucek Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 wydaje mi się że w rurę w której idą spaliny to sie dm=omyślam , ale w ktorym miejscu ?? czy obojętnie ???? tego Ci nie powiem, ale wydaje mi się że np. w Test pipe :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi