WujekA4 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Witam, stuka mi przegub zewnętrzny przy ruszaniu, chyba lewy. Mam pytanie, czy trzeba go wymienić, czy można wymontować wyczyścić dobrze nasmarować i jechać dalej ??[br]Dopisany: 15 Sierpień 2009, 14:40_________________________________________________Jest to B5 1,8 '97.
kranik66 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 No ja bym raczej wymienił :gwizdanie:
Pretor Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Wyczyszczenie nic już nie da, teraz to tylko wymiana.
Alona Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Chłopaki przyłączę się do wątku, słuchajcie czy oprócz stukania, jeżeli przegub zewn jest walniety może wystepować wibrowanie przodu auta przy dodawaniu gazu??
alwo76 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 mi tez stuka przegub zewnętrzny ale nic nie wibruje przy dodawniu gazu
Grzes A4 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 to raczej nie ma nic z tym wspólnego chyba a przegub do wymiany szkoda sensu bo za parenascie kilometrów bedziesz musiał i tak i tak wymienić
Alona Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 a mi wibrowało, a po wymianie już nie wibruje przegub trza wymienic, bo można sie niemile zaskoczyc i nagle auto staje.... hehe :shocked: i sprawdz czy osłona gumowa na drugim przegubie nie jest peknieta, u mnie była, ale w pore mechanicy zauwazyli i przegub został uratowany!!!!!!! :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
bogdansky Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 sprawdzanie oslon gumowych co jakis czas to podstawa
Rekomendowane odpowiedzi